- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
Aynen aynen..Büyüklük gösterdi..Valla duygulandım giderken :)
Bende sinsi diyordum hep, kendime kızdım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen..Büyüklük gösterdi..Valla duygulandım giderken :)
kusura bakmayın ama hele bugün yiğitle yaptığı konuşmadan sonra turabinin nekadar adam olduğunu birdaha gördüm sahra ve akın sıfır çekerken kimse bişey demez ama yiğit sıfır çekince surat yaparlar ki adam ilkkez sıfır çekti ben akınada çok gıcık deģilim bi gönüllülerden sahrayı sevmiyorum oda merveyle baş ediyor akının gitmesi iyi oldu o bakımdan
Aynen.Takım olamamış olabilirler bugüne kadar ama ünlüler kadar hiç çirkinleşmediler.Serenay'a amma saydırdılar bugün.Edep yahu...
Hep Merve nin kendini haklı çıkarma çabası, dün Acun da yüklendi ya ona, madem mantığınla hareket ettin niye saydırıyorsun kıza, demek ki hiç çekemedin hep oynadın...
Aynen.Takım olamamış olabilirler bugüne kadar ama ünlüler kadar hiç çirkinleşmediler.Serenay'a amma saydırdılar bugün.Edep yahu...
Hep Merve nin kendini haklı çıkarma çabası, dün Acun da yüklendi ya ona, madem mantığınla hareket ettin niye saydırıyorsun kıza, demek ki hiç çekemedin hep oynadın...
Evet ya.Son zamanda performansı düşmüş olsa da o kız çok iyiydi. Çok sayı aldı takıma.Nankörlük bu,başka bir şey değil.
Rica ederim sevdalinka bende sana tesekkur ederim.. İyi geceler bol sohbetler :))
Bence adam dediğin Tolga gibi olurAdamım turbo ya bayıldı genede vazgeçmedi savaştı kazandı adam dediğin böyle olur
Bence adam dediğin Tolga gibi olur
Ayy deme öyle B12'den hepAy bayilijimmm ben daha adamım ondan
Ayy deme öyle B12'den hep
Kolundaki gizli kıçık aklıda biraz kaçık Survivorda hiç bu kadar yalancısını görmemiştim daha önceKolundaki çıkık veya kırık belkide kıçıktır
Adamım turbo ya bayıldı genede vazgeçmedi savaştı kazandı adam dediğin böyle olur
Demi kanka maşallah.
Ödül oyununda çok iyiydi ünlüler de,özellikle Gökhan mahvoldu ama sırf Tolga yüzünden kazanmasınlar istedim.
Kolundaki çıkık veya kırık belkide kıçıktır