• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SURVİOR KIZLAR ERKEKLER yarışmasında ki kızlar ve epilasyon....

hehe bende esıme bunu dedım bıraz once ,kızlar tıg gıbı oldu valla ,oncden kesın arkada yıyorlardır dıyordum ,ama kızlar ınceldı resmen ..

dedık demek kı yyemek yemıyorlar pekı tüyler neyse de kaşlarını nasıl alıyorlar yahu ..

kısısel bakım ıcın bır yer var herhalde

Alıyolardır bence pardon aldırıyolardırr muhakkakboshayallersmile
Ayy birde ne güzel yanmışlarkaydirigubbakcemile3

ben banyo bile ödül olarak verildi diye biliorum ki kişisel bakım yapamazlar herhalde ama bacakları fln pürüzsüz hepsi toptan lazere gitmiştirkaydirigubbakcemile3

ben banyo bile ödül olarak verildi diye biliorum ki kişisel bakım yapamazlar herhalde ama bacakları fln pürüzsüz hepsi toptan lazere gitmiştirkaydirigubbakcemile3

bence de lazerli epilasyona gitmişlerdir,çünkü başka türlü rahat edemezler o ortamda...

ay bilmiyorum ama ne koltuk altı ne bikini kenarları prüzüsüz harika bneim ağdada yaptırsam 2-3 haftaya çıkıyor sinir oldum kızlar orda manken gibi o bakımsızlıkta ama bencede kızlra özel bir bakım yeri vardır ya

ay bilmiyorum ama ne koltuk altı ne bikini kenarları prüzüsüz harika bneim ağdada yaptırsam 2-3 haftaya çıkıyor sinir oldum kızlar orda manken gibi o bakımsızlıkta ama bencede kızlra özel bir bakım yeri vardır ya

Lazerli epilasyonu duymadın mı hiç canım?

bir arkadaş koltuk altlarını yaptırdı 8 yıldır çok rahatım çıkmıyor dedi..

başka bir arkadaş te genital bölgesini yaptırmış evlenmeden..3 senedir çok rahatmış..

Hamilelik sonrası ben de düşünüyorum...

bende merak etmiştim aslında ama bence aldırabiliyorlardır yoksa hepsi küçük bi orman olmaları lazım erkeklere baksannıza saç sakal karıştı bence ada konsei ve yarışlamarda hafif kapatıcı makyaj fln bile yapılıyo

bende lazere gittim ama bende işe yaramadı bu kızlar cok sanslı tümü birde tüysüz ama kaşları bile cıkımıomu yani

:D :D .:D kızlar benımde eşimın aklına geldi dedi ki aşkım bu kızlar bacaklarındakı tüyleri ne yapıyolar dişlerini nasıl fırçalıyorlar kaşlarını alıyorlar önce eşimın aklına geldi :) bizide düşündürdü

a evt lazeri duydumda hepsimi lazer yaptırmış katılacagını ne zamn öğreniyorlar lazer de kesn sonuç süre alıyor
Yaptırınca öğrenicem :kedi: kaydirigubbakcemile3
bende lazere gittim ama bende işe yaramadı bu kızlar cok sanslı tümü birde tüysüz ama kaşları bile cıkımıomu yani
hadi yaa..umutlanmıştım...:çok üzgünüm:
bencede kaşlarada mı lazer yaptırdılar :)))

bakın şu karınca yağı kremimi ne..ondan kaşlarıma uygulamıştım.zaten normalde de sadece azcık ortayı alırım.çok az rötüş yaparım.Öyle kaş aldın bile denmez..ama karınca yumurtası yağı kremi tekrar çıkmamasını sağlamadı ama çok çok yavaş çıkmasını sağladı..ayda 1 alırım ortasını..onu da yakın aynaya baktığımda ben görürüm 1-2 tüy şeklinde...

Yaptırınca öğrenicem :kedi: kaydirigubbakcemile3

hadi yaa..umutlanmıştım...:çok üzgünüm:

bakın şu karınca yağı kremimi ne..ondan kaşlarıma uygulamıştım.zaten normalde de sadece azcık ortayı alırım.çok az rötüş yaparım.Öyle kaş aldın bile denmez..ama karınca yumurtası yağı kremi tekrar çıkmamasını sağlamadı ama çok çok yavaş çıkmasını sağladı..ayda 1 alırım ortasını..onu da yakın aynaya baktığımda ben görürüm 1-2 tüy şeklinde...

ide hepsimi ole kaşına falan yağ sürmüş biri ikisi deil ki hepsi kaymak gibi

ya bence sadece çekimlerde orada bunlar 5 yıldızlı otelde keyiflerince tatil yapıolar bence kaydirigubbakcemile3

Acun kesin bi şekilde halletmiştir bunuda,
yoksa onca zaman kaşlarıda mı çıkmaz yahu. :umursamaz:

Back