- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
Merhaba hepinize. İçinden çıkamadığım hislerim için danışmak istiyorum normal midir diye. Sabrımın sonuna geldim ve belirsizlikten de çok bunaldım. Şöyle ki, Haziran’ın ilk haftası özgeçmişime ulaşan bir firma beni aradı bu arada oldukça büyük bir holding imkanlar vs. şahane bu cepte dursun. Online mükakat, çeşitli testler vs. derken bir 15-20 günlük süreç dediler tamam dedim ve ardından önce İK direktörü sonra da ilgili müdür ile görüştüm araya bir hafta bayram girdi tamam ama halen dönüş alamadım! Habersiz bırakmadılar yoğunluk nedeniyle olduğunu söylediler yani görüşüp görüşüp uzay boşluğunda kaybolmadılar ama ben beklemekten çok sıkıldım maalesef. Ve bekledikçe hevesim de kaçıyor İş güzel benim mesleğim, şirket çok güzel bir holdingin grup şirketi ama 1,5 ay sürüp referanslara kadar gelip sonlanmamasına çok bozulmaya başladım. Bu arada piyasa da kötü yani başka teklifler alıyorum ve önümü kesme gibi bir durumları yok ama belirsiz şekilde beklemek ve sonunda olmayabileceği düşüncesi canımı çok sıkıyor.
Bir de İK uzmanı arkadaşlar varsa sorabilir miyim referans sona kalan iki adaydan mı yoksa tek kalandan mı istenir? Bu konuda da kafam karışık. Her şey çok muallak ve gerçekten hevesim kaçıyor artık.
Bir de İK uzmanı arkadaşlar varsa sorabilir miyim referans sona kalan iki adaydan mı yoksa tek kalandan mı istenir? Bu konuda da kafam karışık. Her şey çok muallak ve gerçekten hevesim kaçıyor artık.