Bu kadinin ona nasil oldugunu sormadigini nereden biliyorsunuz? Bir insan kediye bile carpsa once nasil olduguna bakmaz mi zaten sizce? Eklene eklene hazirlanmis 58 saniyelik film butun olayi anlatmaya yetti mi yani? Hayatinizda hic Turkiye'de kazadan sonra 58 saniye icinde olay yerine varan ambulans gordunuz mu? Kazadan hemen sonra ve bu bekleme suresi icinde ne olup bittigini nereden biliyorsunuz, baska bir kaynak varsa uzun uzun kazanin oldugu andan itibaren ambulansin gelis anina kadar olayi kaydetmis olan, koyun o filmi buraya, biz de seyredip kadin ne gibi umursamazliklar yapmis izleyip oyle yargilayalim, yazalim, hatta asalim o kadini...
ben bu kadar soğukkanlılığı anlamam. ben o kadının yerinde olsam o amcayı orada tek başına bırakmam. yanına otururum,elini tutarım,moral veririm. ama bu benim tabii
Ha.adamcagizin yaninda durup ambulans gelene kadar elini tutmak ona moral vermek adama zarar vermek degildir.ona yalniz olmadigini hissettirnek cehalet degildir.burada birilerinin kalkip onu hastahaneye goturmemis dedigini okumadım.
Gozumden mi kacti bu acaba.
Ben kadını ayıplamıyorum...........kadının adamın yanına hiç gitmediği gösterilmeye çalışılmış.....ben de diyorum ki gitmemişse dahi kadını belki kan tutuyordur herkes adamın yanîna gerçekten gidemeyebilir hastaneye giremeyen insanlar var............ben mesajımda kendimden bahsediyorum bakınız ben içim fena olsa da uzaktan iyi misin diye sorardım en azından.....iyimisin saraylım..........ters tarafındasın bugün
bunu da siyasete bağlamanı anlamadım doğrusu
her konuda bunu yapıyosun yani
bu kadına kim niye karalama kampanyası yapsın ki tanınmış biri de bizim mi haberimiz yok
58 snlik video ama insanların dikkatini çekmiş ki koymuşlar bütün haberlerde vardı dün
insanlık suçu işledi demiyoruz zaten kadın için
soğukluğunu herkes garipsedi sadece
bu zamana kadar ben hiç bir haber duymadım buna benzer gazetecilerin işi gücü yok biz şu çekip haber yapalım görüntüleri kesip kesip yanlış gösterelim gibi bir düşünceleri olmamıştır heralde
kalkıp olay yerinde yarım saat bekledilerse o yarım saati de gösterecek değiller yani en fazla 1-2 dk görüntü koyarlar
o görüntülerden de çok gamsız biri olduğu anlaşılıyo bence
siz eleştiriyosunuz ama ben insanların gamsız vicdansız umursamaz olmasını garipsiyorum bunlar bizi insan yapan özellikler robot değiliz ki biz
ayrıca adama müdahale etsin zarar versin mi diyoruz
çarpmış sonuçta adamın bilinci yerinde yanına gidip moral verebilir ambulans hemen gelicek iyileşiceksiniz vs diyebilir destek olmak için ona yakın durabilir bu adama zarar vermek mi
bunu da siyasete bağlamanı anlamadım doğrusu
her konuda bunu yapıyosun yani
bu kadına kim niye karalama kampanyası yapsın ki tanınmış biri de bizim mi haberimiz yok
58 snlik video ama insanların dikkatini çekmiş ki koymuşlar bütün haberlerde vardı dün
insanlık suçu işledi demiyoruz zaten kadın için
soğukluğunu herkes garipsedi sadece
bu zamana kadar ben hiç bir haber duymadım buna benzer gazetecilerin işi gücü yok biz şu çekip haber yapalım görüntüleri kesip kesip yanlış gösterelim gibi bir düşünceleri olmamıştır heralde
kalkıp olay yerinde yarım saat bekledilerse o yarım saati de gösterecek değiller yani en fazla 1-2 dk görüntü koyarlar
o görüntülerden de çok gamsız biri olduğu anlaşılıyo bence
siz eleştiriyosunuz ama ben insanların gamsız vicdansız umursamaz olmasını garipsiyorum bunlar bizi insan yapan özellikler robot değiliz ki biz
ayrıca adama müdahale etsin zarar versin mi diyoruz
çarpmış sonuçta adamın bilinci yerinde yanına gidip moral verebilir ambulans hemen gelicek iyileşiceksiniz vs diyebilir destek olmak için ona yakın durabilir bu adama zarar vermek mi
Kadın avukatmıs zaten savunulmaya ihtiyacı yoktur. amaan yaslı adam ıste atlamasaydı onume ben ne yapayım tavırları var kadında. o ifade sok ifadesi falan değil kesinlikle. ben bir arabaya carptım da omrumden omur gıttı orda. Çarptığım arabanın sahibi koştu bana su getirdi falan. Hee ben fazla paniğim evet ama bu kadın da soğukkanlı falan değil. Bildiğin umursamaz. İnsanı duyguları eksik. Başına bir şey gelmeyeceğini bilmenin rahatlığı var. Yerde yatan kendi çocuğu olsaydı görürdüm o soğukkanlıyı ben.
Yoo Simon, her zaman siyasete baglamiyorum, bazen de basortusune bagliyorum
Bir onceki pepeye yazdigim mesajdaki senmissin demek ki.. neyse okursun artik..
Ben de diyorum ki.......ben adama nasılisîn diye sorabilirken kadını kınayamıyorum diyorum........belki kadının fobisi filan vardır.......olayı kadını karalamadan tıbbi çerçevede düşünüyorum........sen de farklı bir bakış açısı getirmişsin ki hiç şaşırmam olmuştur ne yaşandığını bilmiyoruz........daha ne diyeyimValla iyi degilim pepe.. haksizliga hic gelemiyorum. Su kadin burada olsa idi neler derdi kimbilir, ama yok, cevap hakki da yok, giyabinda konusuyoruz. Sen sorarmissin ya, onun da sormadigini ne biliyoruz dedim zaten.. Lafimin o kadari sana idi, gerisi de buradaki herkese...
Haberci 58 saniyelik filme ne sidirmissa, cani neresini kesip kirpip yayinlamak istemisse onu goruyoruz, belki de kadin geri kalan 20 dakika boyunca zaten adamin yaninda idi, bilen var mi? Yok... Biri de sormus, kadin unlu biri mi ki, neden karalama yapsin diye.. Gormuyor musunuz, herkesin icinde haberciyi rusvet almakla suclamis, yetmez mi? Adam da oc aliyor iste..
Bak şimdi çok güzel ifade etmişsin.......kimse mükemmel insanı beklemiyor zaten........ilk taşı en günahsız atsın(gazeteci için diyorum arkadaşlar)...........Ben de sizi anlamiyorum, ne kadar kolay doldurusa geliyorsunuz boyle... Orada onca adamin, gazetecilerin merakli bakislari arasinda yeni kaza yapmis, tek basina dikilen bir kadin var. Basina bir olay gelmis, ve en az yerde yatan yarali kadar sokta. Sizin dusundugunuz seye bakin; neden yaralinin yaninda degilmis, elini tutmuyormus. Oradaki tek insan o mu? Neden oradaki merakli halktan bir tanesinin dahi aklina bu dediklerinizi yapmak gelmiyor acaba? Herkes mi umursamaz olmus? Yoksa herkes mi sokta? Haberci haric, cunki o fesatlik pesinde... Madem ki haberci bunu dusunecek kadar insanmis, olay yerinde kazaya bulasmis insanlarla kavga yapacagina cokse imis ya yaralinin yanina, ilgilense imis ya biraz... O insan degil mi? Habercilik vasfi onun insanlik sorumlulugunu ikinci plana mi atiyor? Madem bu kadar, sizler kadar duyarli imis, neden o gitmemis yerde yatan yaralinin basina? Neden uzaktan video cekip "ele verir talkini, kendi yutar salkimi" pozisyonunda? Simdi soyleyin bana, o haberciden ne farkiniz var? Uzaktan konusuyorsunuz sadece... Ona da sorsaniz o da yaraliya kosar, insanligimi yapar, ilgilenirdim, ama bu kadin umursamadi" demez miydi? Bu haberiyle ona da getiriyor isi zaten.. Ne yapti? Gecip karsilarina film cekti... Nokta.
Sonuc olarak, o kalabalikta sizin yapacaginizi soylediginiz hareketleri yapan tek kisi bile yok... Ne kadar ilginc degil mi? Haaa... Yoksa o sahneler coktan gecti, biz kacirdik mi? o da bir ihtimal tabi.
Siz birisini ezerseniz eger, dilerim burada soylediginiz kadar sogukkanli olur, hic soka girmez, gidip yaralinin yanina comelip elini tutar ve dakikalarca sadece onu sakinlestirmeye calisirsiniz. Sizi kaza yapan sahis olarak kimse sakinlestirmese de olur, bayagi guclu insanlarsiniz bu konuda ne de olsa.
şu konuda bile tartışma çıkıyorsa,artık ne diyeyim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?