Sürücünün umursamaz tavrı pes dedirtti

Allah vermesin,kendim o adamın yerinde olsam,yanımda birini isterim,yanıma gelsin elimi tutsun, tamam ambulans geliyor,birşey olmsayacak,bırakmayın kendinizi,dayanın biraz gibi şeyler diyerek onun varlığını hissetmek yalnız olmadığımı düşünmek isterim.
bu bana güven verir,korkumu birazda olsa alır. onun elini belki tutarım,güç almak için.
yalnız başına orada kalıp acı çekmekten çok çok iyidir bu.

Son düzenleme:

Ben kadını ayıplamıyorum...........kadının adamın yanına hiç gitmediği gösterilmeye çalışılmış.....ben de diyorum ki gitmemişse dahi kadını belki kan tutuyordur herkes adamın yanîna gerçekten gidemeyebilir hastaneye giremeyen insanlar var............ben mesajımda kendimden bahsediyorum bakınız ben içim fena olsa da uzaktan iyi misin diye sorardım en azından.....iyimisin saraylım..........ters tarafındasın bugün

Son düzenleme:
Herkes çok merhametli ya bir Allahın kulu da adamın yanında değil.......erkek olsa zaten göremezdik

ben bu kadar soğukkanlılığı anlamam. ben o kadının yerinde olsam o amcayı orada tek başına bırakmam. yanına otururum,elini tutarım,moral veririm. ama bu benim tabii

Biz buna insanlık diyoruz Oky im, günümüzde yitirilmeye başlanan bir duygu...

Heyecan acıma hiç bir şey yok kadında, bunun adı soğukkanlılık değil, düpedüz umursamazlık. Görevini yapmış geçmiş kenara. Orada yatan bir eşya sanki...

bi kere kaldırıma çıkmıştımda ölüyodum nerdeyse, ölüyodum derken panikten korkudan, kalbim kaburgalarımı zorladı yani o derece, üstelikle kimseye bişeyin olmadığı bi kazaydı, bi de başka bir arabaya ya da yaya, hayvana çarptığımı düşünemiyorum, kalp krizi falan geçiririm herhalde

kadın mimik ve vucut dili açısından gayet rahat, hiç panik endişe hali yok, bi tırnaklarını törpülemediği kalmış, zaten o yüzden acaba antihistaminik, antidepresan falan mı kullanıyo acaba dedim, ya da kaza yapmakta bayağı tecrubeli, artık tınlamıyo

Ben de sizi anlamiyorum, ne kadar kolay doldurusa geliyorsunuz boyle... Orada onca adamin, gazetecilerin merakli bakislari arasinda yeni kaza yapmis, tek basina dikilen bir kadin var. Basina bir olay gelmis, ve en az yerde yatan yarali kadar sokta. Sizin dusundugunuz seye bakin; neden yaralinin yaninda degilmis, elini tutmuyormus. Oradaki tek insan o mu? Neden oradaki merakli halktan bir tanesinin dahi aklina bu dediklerinizi yapmak gelmiyor acaba? Herkes mi umursamaz olmus? Yoksa herkes mi sokta? Haberci haric, cunki o fesatlik pesinde... Madem ki haberci bunu dusunecek kadar insanmis, olay yerinde kazaya bulasmis insanlarla kavga yapacagina cokse imis ya yaralinin yanina, ilgilense imis ya biraz... O insan degil mi? Habercilik vasfi onun insanlik sorumlulugunu ikinci plana mi atiyor? Madem bu kadar, sizler kadar duyarli imis, neden o gitmemis yerde yatan yaralinin basina? Neden uzaktan video cekip "ele verir talkini, kendi yutar salkimi" pozisyonunda? Simdi soyleyin bana, o haberciden ne farkiniz var? Uzaktan konusuyorsunuz sadece... Ona da sorsaniz o da yaraliya kosar, insanligimi yapar, ilgilenirdim, ama bu kadin umursamadi" demez miydi? Bu haberiyle ona da getiriyor isi zaten.. Ne yapti? Gecip karsilarina film cekti... Nokta.

Sonuc olarak, o kalabalikta sizin yapacaginizi soylediginiz hareketleri yapan tek kisi bile yok... Ne kadar ilginc degil mi? Haaa... Yoksa o sahneler coktan gecti, biz kacirdik mi? o da bir ihtimal tabi.

Siz birisini ezerseniz eger, dilerim burada soylediginiz kadar sogukkanli olur, hic soka girmez, gidip yaralinin yanina comelip elini tutar ve dakikalarca sadece onu sakinlestirmeye calisirsiniz. Sizi kaza yapan sahis olarak kimse sakinlestirmese de olur, bayagi guclu insanlarsiniz bu konuda ne de olsa.

Hayatinizda hic bir canliya carpmadiginiz belli. Burada yazdiginiz kadar guclu olacaginizi zannediyorsunuz. Sanki sizin hic moral verilmeye, birisi tarafindan sarilinmaya ihtiyaciniz olmayacakmis gibi.. Ayni burada sicak evinizden yazdiginiz gibi, saglam kafa ile... Allah tecrube ile ogretmesin diyorum.
Arkadas bana arabayi carptirdi, benim kalcami da kirdirtti, sonra da ne yaparsin diye sordu... Dua ederdim dedim, bir cahile rastlamamak icin.. Turkiye'de az rastlanan bir olay degil ne de olsa.. Ustelik bu kadar da isguzar ve duyarli vatandas varken etrafta.. Yani karga tulumba hastane olayi benim kazada olmasin diyorum, bu kazada olmus demedim. Gozunuzden kacmamis, sadece yazdigimdan anladiginiz bu olmus..

Valla iyi degilim pepe.. haksizliga hic gelemiyorum. Su kadin burada olsa idi neler derdi kimbilir, ama yok, cevap hakki da yok, giyabinda konusuyoruz. Sen sorarmissin ya, onun da sormadigini ne biliyoruz dedim zaten.. Lafimin o kadari sana idi, gerisi de buradaki herkese...
Haberci 58 saniyelik filme ne sidirmissa, cani neresini kesip kirpip yayinlamak istemisse onu goruyoruz, belki de kadin geri kalan 20 dakika boyunca zaten adamin yaninda idi, bilen var mi? Yok... Biri de sormus, kadin unlu biri mi ki, neden karalama yapsin diye.. Gormuyor musunuz, herkesin icinde haberciyi rusvet almakla suclamis, yetmez mi? Adam da oc aliyor iste..

Kadın avukatmıs zaten savunulmaya ihtiyacı yoktur. amaan yaslı adam ıste atlamasaydı onume ben ne yapayım tavırları var kadında. o ifade sok ifadesi falan değil kesinlikle. ben bir arabaya carptım da omrumden omur gıttı orda. Çarptığım arabanın sahibi koştu bana su getirdi falan. Hee ben fazla paniğim evet ama bu kadın da soğukkanlı falan değil. Bildiğin umursamaz. İnsanı duyguları eksik. Başına bir şey gelmeyeceğini bilmenin rahatlığı var. Yerde yatan kendi çocuğu olsaydı görürdüm o soğukkanlıyı ben.

Yoo Simon, her zaman siyasete baglamiyorum, bazen de basortusune bagliyorum
Bir onceki pepeye yazdigim mesajdaki senmissin demek ki.. neyse okursun artik..

Valla çoğu haberde de çarpan sürücünün nasıl yıkıldığını falan gösterirler hatta..

Valla kaza anini gormus gibi yazmissiniz da, gazetecilerin ve polislerin olay yerine coktan intikal etmis olduklarina bakilirsa zaten o su icme fasli coktan gecmistir burada.. Merakli topluluk ve haberci kameralari altinda ambulans bekleme fasli devam ederken cekilen 1 dakikalik bolumu izliyoruz sadece.

Yoo Simon, her zaman siyasete baglamiyorum, bazen de basortusune bagliyorum
Bir onceki pepeye yazdigim mesajdaki senmissin demek ki.. neyse okursun artik..

o ben değildim badeydi galiba ama bana yazdığın mesajda da siyaseti karıştırmışsın sonlara doğru o yüzden yazdım

ayrıca haberciyi neden rüşvet almakla suçluyo çektiği için mi
ben izledim haberci kadının yanına gidip olay nasıl oldu diye sordu kadın ters baktı sonra cevap vermedi bi de rüşveti kattı araya
bu arada biz de yazın bi yavru köpeğe çarptık yolda
can çekişip öldü yarım saat bekledik başında gidemedik kimse de gelmedi uzak köy yoluydu öldü hayvan
bu bi insan yani bu kadar soğuk durulabilir mi bana tuhaf geldi
insanın suratında bi üzüntü birşey olur garipsedim yani

ayrıca haksızlığa uğradığını düşünüyosa dava etsin madem avukatmış nasılsa

Son düzenleme:
Ben de diyorum ki.......ben adama nasılisîn diye sorabilirken kadını kınayamıyorum diyorum........belki kadının fobisi filan vardır.......olayı kadını karalamadan tıbbi çerçevede düşünüyorum........sen de farklı bir bakış açısı getirmişsin ki hiç şaşırmam olmuştur ne yaşandığını bilmiyoruz........daha ne diyeyim

Bak şimdi çok güzel ifade etmişsin.......kimse mükemmel insanı beklemiyor zaten........ilk taşı en günahsız atsın(gazeteci için diyorum arkadaşlar)...........

vay be ne soğukkanlılıkmış tebrik edelim o zaman.

ayrıca her konuda ne yaptığında çok belli, benim söylememe gerek dahi yok

Son düzenleme:
şu konuda bile tartışma çıkıyorsa,artık ne diyeyim ben..
gazeteciler ile ilgili de şunu söyleyeyeyim. mesela savaş muhabirleri. önünde insanlar öldürülür ve görrevi icabı çekimini yapar,röportajınıda.
plutzer ödüllü gazetecilere ,fotoğrafçılara bakın.. onların mesleği budur.çekilen fotoğraflara bakın. buradaki sahne yada olay ne ki.
ne katliamları, ne kurşuna dizmeleri ne infazları çekmişlerdir fotoğraf makineleriyle... yapmak zorunda oldukları şeyi yaparlar.
gazetecilik böyle birşeydir işte.

Son düzenleme:
O nasıl bir tavır ve duruştur ya..
Makyajını falan tazelememiş iyi ki..

Ayrıca en fazla kalça kırığı vardır diyorsunuz da, o yaştaki bir adamın kalça kırığı demek o adamı yatağa yapıştırması demek ömrü boyu..Kaynamaz yani öyle kolay kolay.

şu konuda bile tartışma çıkıyorsa,artık ne diyeyim ben..

Eh umarım dellenmelerime hak veriyorsunuzdur artık, konu içeriği trafik kazası ama mevzu hoop siyasete dönmüş

Amcaya da çarpana da geçmiş olsun, kalça kırığı öldürmez belki ama belli yaştan sonra yaşanan kalça kırıkları kalıcı hasarlara sebep oluyor, anneanneme da araba çarpmıştı yıllar önce, bacağa protez takıldı artık yürümekte zorlanıyor ki yaşı sebebiyle ameliyat sırasında herşeye hazırlıklı olmamızda söylenmişti.
O yüzden yapılması gerekenler yapılmış amenna lakin birazda ilgi gösterilse iyi olurmuş, amca da korkmuştur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…