Kadin cogu carpip kacan hayvanin aksine durmus, ambulansi ve polisi cagirmis, herkes olay yerinde, daha ne yapmasi gerekirdi? Kazazedenin yanina yere uzanmasi mi? Cebinde telefonu olan bir issan olay yerinde esini dostunu arayamaz mi? Siz olsaniz ailenize haber vermez miydiniz? Sadece yaralanan degil, onun da basina birsey gelmis, insan hergun bir yayaya carpmiyor... Ben uc dort sene once bir geyige carptim da aylarca kendime gelemedim, bu kadinin ic dunyasi o an ne durumdadir kimbilir? Belli ki haberi yapan adam sorularina cevap alamayinca kizmis, oc almak icin boyle bir haber yapmis..
saraylım her yere haberlere konu oldu
normal bi şok olma anı olsa kim önemseyip haber yapsın bunu
diğerleri kaçıp gidiyo diye bunun yaptığı normal karşılanamz ki
kadının umursamaz tavırları çok net görülüyo videoda da
insanın yüzünde bi endişe birşey olur tavırlarından anlaşılır endişe duyduğu
kadının umrunda değil yani eleştirilmesi çok normal
saraylım adamın nasıl birşeyi yok
yaşlı adam kalçasında belinde kırıklar var yerde öylece yatıyo ben izlerken çok üzüldüm haline
bu yaşta başına gelebilecek en kötü şeylerden biri iyileşmesi zordur çünkü illa ki hayati tehlike olması gerekmiyo ki
kadının tavrı çok soğuk geldi bana garipsedim
sakinlikle ya da panik olmakla ilgisi yok
ben olsam amcanın başından ayrılmam sürekli takip ederdim iyi olup olmadığını sorardım orda umursamaz şekilde beklemezdim
kadın sağlık ekipleri gelince adamın başına geldi ve otobüs çarpacaktı ama ben çarptım gibisinden bilgi verdi sadece
gerçi tartışacak bi durum yok
olan olmuş zaten
Gene begenmeyeceksin ama, endiselenmektense saglik ekibine olay hakkinda bilgi vermek yasli adamin daha cok hayrina. Illa ki hayati tehlike olmasi gerekmeyebilir, ama haberde adamin can cekistigi vurgulanmis. Kalca kirigi ne kadar kotu olursa olsun ondan can cekisilmez. Habercinin karalama kampanyasi acikca belli. Oraya bir ambulansin gelmesi suresi boyunca film cekmemisler, olaydan bir enstantane goruyor ve kadini yargiliyorsunuz. Kadin belki 20 belki 30 belki de daha cok dakika boyunca ne yapmis bilemeyiz. Ama ne yapmasi gerektigini herkes bilir, onu da yapmis zaten. Ille de duygusallik mi gerekiyor? Simdi Turkiye'de neden milletin carpip kactigini daha iyi anliyorum, artistlik de yapmazsan hala senden kotusu yok. Sirf duygu somurususunuz, prim verdiginiz de sadece bu. Once kacip, sonra yakalandiginda aglayip ozurler dileseydi, mahvolmustum uzuntuden, ne yapacagimi bilemedim deseydi daha cok severdiniz onu. Turkiye'de neden kanunlarin islemedigi, siyasetcilerin neden durmadan aglayip, magdur edebiyati yaparak kendini acindirdiklari ve oylarini arttirmak icin bu yolu kullandiklari cok acik.
Benim bu olaydan anladigim, gercekten bir rusvet olayi olmus ve adam kinini (medyanin) gucunu kullanarak kadina kusmus. Turkiye'de son gunlerde gormeye alistigimiz turden bir olay.. Guc kimdeyse hakli odur.
ben bu kadar soğukkanlılığı anlamam. ben o kadının yerinde olsam o amcayı orada tek başına bırakmam. yanına otururum,elini tutarım,moral veririm. ama bu benim tabii
Belki de kadını sadece kan tutuyordur......herkes yapamayabilir.......ben de soğukkanlı olurdum ama amcanın yanına gidip nasıl olduğunu sorardım
iyi size araba çarpar da kalçanız kırılsa, uzatırsınız bacaklarınızı hazır çimlerde var 112 gelene kadar keyif yaparsanız
nede olsa can çekişilmeyen bir durum
her konuda bunu yapıyorsunuz ama bari bunda yapmayın
yaşlı başlı adam hiçmi vicdan olmaz insanda saf saf izler etrafını
Gene begenmeyeceksin ama, endiselenmektense saglik ekibine olay hakkinda bilgi vermek yasli adamin daha cok hayrina. Illa ki hayati tehlike olmasi gerekmeyebilir, ama haberde adamin can cekistigi vurgulanmis. Kalca kirigi ne kadar kotu olursa olsun ondan can cekisilmez. Habercinin karalama kampanyasi acikca belli. Oraya bir ambulansin gelmesi suresi boyunca film cekmemisler, olaydan bir enstantane goruyor ve kadini yargiliyorsunuz. Kadin belki 20 belki 30 belki de daha cok dakika boyunca ne yapmis bilemeyiz. Ama ne yapmasi gerektigini herkes bilir, onu da yapmis zaten. Ille de duygusallik mi gerekiyor? Simdi Turkiye'de neden milletin carpip kactigini daha iyi anliyorum, artistlik de yapmazsan hala senden kotusu yok. Sirf duygu somurususunuz, prim verdiginiz de sadece bu. Once kacip, sonra yakalandiginda aglayip ozurler dileseydi, mahvolmustum uzuntuden, ne yapacagimi bilemedim deseydi daha cok severdiniz onu. Turkiye'de neden kanunlarin islemedigi, siyasetcilerin neden durmadan aglayip, magdur edebiyati yaparak kendini acindirdiklari ve oylarini arttirmak icin bu yolu kullandiklari cok acik.
Benim bu olaydan anladigim, gercekten bir rusvet olayi olmus ve adam kinini (medyanin) gucunu kullanarak kadina kusmus. Turkiye'de son gunlerde gormeye alistigimiz turden bir olay.. Guc kimdeyse hakli odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?