Ben de sizi anlamiyorum, ne kadar kolay doldurusa geliyorsunuz boyle... Orada onca adamin, gazetecilerin merakli bakislari arasinda yeni kaza yapmis, tek basina dikilen bir kadin var. Basina bir olay gelmis, ve en az yerde yatan yarali kadar sokta. Sizin dusundugunuz seye bakin; neden yaralinin yaninda degilmis, elini tutmuyormus. Oradaki tek insan o mu? Neden oradaki merakli halktan bir tanesinin dahi aklina bu dediklerinizi yapmak gelmiyor acaba? Herkes mi umursamaz olmus? Yoksa herkes mi sokta? Haberci haric, cunki o fesatlik pesinde... Madem ki haberci bunu dusunecek kadar insanmis, olay yerinde kazaya bulasmis insanlarla kavga yapacagina cokse imis ya yaralinin yanina, ilgilense imis ya biraz... O insan degil mi? Habercilik vasfi onun insanlik sorumlulugunu ikinci plana mi atiyor? Madem bu kadar, sizler kadar duyarli imis, neden o gitmemis yerde yatan yaralinin basina? Neden uzaktan video cekip "ele verir talkini, kendi yutar salkimi" pozisyonunda? Simdi soyleyin bana, o haberciden ne farkiniz var? Uzaktan konusuyorsunuz sadece... Ona da sorsaniz o da yaraliya kosar, insanligimi yapar, ilgilenirdim, ama bu kadin umursamadi" demez miydi? Bu haberiyle ona da getiriyor isi zaten.. Ne yapti? Gecip karsilarina film cekti... Nokta.
Sonuc olarak, o kalabalikta sizin yapacaginizi soylediginiz hareketleri yapan tek kisi bile yok... Ne kadar ilginc degil mi? Haaa... Yoksa o sahneler coktan gecti, biz kacirdik mi? o da bir ihtimal tabi.
Siz birisini ezerseniz eger, dilerim burada soylediginiz kadar sogukkanli olur, hic soka girmez, gidip yaralinin yanina comelip elini tutar ve dakikalarca sadece onu sakinlestirmeye calisirsiniz. Sizi kaza yapan sahis olarak kimse sakinlestirmese de olur, bayagi guclu insanlarsiniz bu konuda ne de olsa.