- 9 Nisan 2024
- 4
- -1
- 1
- 21
- Konu Sahibi user060722
-
hiç yumurtlama ağrısı hissetmemiştim. üşütmeden kaynaklı vs hissediyor olabilir miyim?yumurtlama ağrısıdır. gebelik zevk suyuyla hem zordur hem de reglden 3 gün önce gebe kalmanız imkansız.
normal zamanda adet gördüm ondan emin olamadım. testimde negatif çıktı dediğim gibiHamile olabilirsiniz sonuçta penis dokunmuş biraz daha bekleyip test yapmalisiniz
vücudunuzu fazla dinlediğiniz için hissediyorsunuz şu andahiç yumurtlama ağrısı hissetmemiştim. üşütmeden kaynaklı vs hissediyor olabilir miyim?
OuahahshhqhwTest negatifse hamilesinizdir.
Iste bwnde ondan suphelendim test yaniltabilirnormal zamanda adet gördüm ondan emin olamadım. testimde negatif çıktı dediğim gibi
Ben de diyorum bu ara işler kesat, haydi bakalım hayırlı olsunmerhaba ablalarım. 21 yaşındayım nişanlımla adet günümden 3 gün önce sürtünme yoluyla boşalma olmadan yakınlaşmamız oldu.adetim normal gününde geldi. sonrasında içim rahat etmediği için yaşanan olaydan 18 gün sonra idrar test yaptım negatif çıktı. şuan 24 gün geçti toplamda ve sol kasığımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var. adet döngüm 35 gün sürer genellikle. 21. günümdeyim yumurtlama dönemim olduğu söyleniyor takip uygulamasında. başka bir belirtim yok sadece sol kasığımda ağrı var. testimde negatif ama hamile olabilir miyim?
Doğum sancısı da olabilirvücudunuzu fazla dinlediğiniz için hissediyorsunuz şu anda
Nur topu gibi bebeniz oldu diye yazmamızıRegl olmuşsun test yapmışsın işte daha ne olsun istiyorsun inanmak için
Rahminin dile gelip "burada bebek yok" demesini.Regl olmuşsun test yapmışsın işte daha ne olsun istiyorsun inanmak için
olabilir. her sey olabilir. ama gebelik olamaz. reglden 3 gün önce yumurtanız çoktan parçalanmıştır döllenemezhiç yumurtlama ağrısı hissetmemiştim. üşütmeden kaynaklı vs hissediyor olabilir miyim?
zaten sessiz sedasız 9 ay adet ola ola hamilelik geçiriyorlar, doğumu da bu kadarcık sancıyla atlatırlarsa kahrımdan ölürümDoğum sancısı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?