Baktigimda ıkınıyorum parcalanmis gibi sanki centik derler ya ortasindada delik var siyahHayır bozulmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktigimda ıkınıyorum parcalanmis gibi sanki centik derler ya ortasindada delik var siyahHayır bozulmaz
Yok siz anlayamazsınız onu , kafa yormayın sürtünme ile olmaz o iş girmesi lazımBaktigimda ıkınıyorum parcalanmis gibi sanki centik derler ya ortasindada delik var siyah
Tabi ki bozuldu, geçmiş olsunKızlar 3 sene önce sevgilimle iç camasırlarimiz varken sürtünme yaşadık biraz baskı uyguladi o an kan gelmedi ama eve gittim 1 saat sonra kan vardi fazlaydi ona söyledim hatta girmedim ki ciplak bile degildik nasil olucak sacmalama dedi simdi evlenicez evlenmeden önce bekaret testine gidelim diyo anlamadim yani bozulmuşmudur kimseyle iliskim olmadi bu zamana kadar zedelenme olmus olabilirmi?
Anladim bilmiyorum kuruntu oldh artik bndeYok siz anlayamazsınız onu , kafa yormayın sürtünme ile olmaz o iş girmesi lazım
Bekaret testine gidelim diyen adamlamı evlenceksiniz ?Kızlar 3 sene önce sevgilimle iç camasırlarimiz varken sürtünme yaşadık biraz baskı uyguladi o an kan gelmedi ama eve gittim 1 saat sonra kan vardi fazlaydi ona söyledim hatta girmedim ki ciplak bile degildik nasil olucak sacmalama dedi simdi evlenicez evlenmeden önce bekaret testine gidelim diyo anlamadim yani bozulmuşmudur kimseyle iliskim olmadi bu zamana kadar zedelenme olmus olabilirmi?
Ya ben baktim vajinama böyle centikler aciliyo ıkıninca parcalanmis gibi ortada siyah bosluk var kucuk kuruntu yaptimMillet girerek zor bozuyo sizin girmeden nasıl bozuldu onu anlayamadım
Kızlık zarı 1~2 cm içerde olan birşey
o boşluk bebekte bile var. orası vajina girişi. Kızlık zarını dışardan bakarak anlayamazsın hele ki kimseyle tam ilişkiye girmemişsen. sürtünerek bozulma olmaz, muhtemelen tahriş olduğu için kanamıştır.Ya ben baktim vajinama böyle centikler aciliyo ıkıninca parcalanmis gibi ortada siyah bosluk var kucuk kuruntu yaptim
tam iliskimde kanamam olur degilmi peki neden baktigimda kenarlari centikli gibi parca parca duruyo kio boşluk bebekte bile var. orası vajina girişi. Kızlık zarını dışardan bakarak anlayamazsın hele ki kimseyle tam ilişkiye girmemişsen. sürtünerek bozulma olmaz, muhtemelen tahriş olduğu için kanamıştır.
Birden fazla vajina ve kızlık zarı çeşidi var. herkesinki aynı değil. ki penis ucu dahi vajinaya girdiğinde kızlık zarını yırtmayabiliyor bazen. Kızlık zarının yırtılması için tam birleşme gerekli. Google'dan bak kızlık zarı çeşitlerine hepsi birbirinden farklı. Bakiresin, korkma.tam iliskimde kanamam olur degilmi peki neden baktigimda kenarlari centikli gibi parca parca duruyo ki
Yamuk çük ahahshdhhfSözümona bakire çıkmazsanız evlenmeyecek miymiş yamuk çük?
Kendinize nasıl böyle hakaret ettiriyorsunuz?
Kim olursa olsun istermiş. Sümük herif. Şunlara nasıl boyle konuşma hakkı veriyorsunuz?Ben kim.olursa olsun isterim dedi
Doğru söyle, çok mu parası var?Ben kim.olursa olsun isterim dedi
Kabile adı gibi olmuş böyle tek yazınca djdmlslsYamuk çük ahahshdhhf
Evet haklisin simdi lafi ceviriyor evlenince anlarim illaki ozaman görüsuruz dediBirden fazla vajina ve kızlık zarı çeşidi var. herkesinki aynı değil. ki penis ucu dahi vajinaya girdiğinde kızlık zarını yırtmayabiliyor bazen. Kızlık zarının yırtılması için tam birleşme gerekli. Google'dan bak kızlık zarı çeşitlerine hepsi birbirinden farklı. Bakiresin, korkma.
Ama böyle biriyle beraber olmak ilerde senin için büyük sorun olabilir.