Yapan var mi diye sordumYaptın ama korktun dimi
Kıvılcım çıkar yapma öyleArkadaslar hiç sürtünme ile ilişki yasadiniz mi ? Yasadiysaniz gebelik supheniz oldu mu ? Ya da öyle gebe kalinir mi erkek vajinaya bosalmasa ? Başlıkları okudum 1 yıldır gebe kalmaya calisan vs var bu kadar zorken surtunme ne bileyim yani
Komik değil lakayıt olmaya gerel yokKıvılcım çıkar yapma öyle
Hamilelikten nasıl korundun kiYa niye surtuneyim
Köküne kadar sevistim
Yaş kaçHamilelikten nasıl korundun ki
Dusunce gucuylenHamilelikten nasıl korundun ki
Tabiki gebe kalma ihtimali var. Çünkü gebelik sperm ve yumurtanın birlesmesiyle olusur yani sperm vajinaya girse yeter. Vajinal.birlsmeye gerek yokArkadaslar hiç sürtünme ile ilişki yasadiniz mi ? Yasadiysaniz gebelik supheniz oldu mu ? Ya da öyle gebe kalinir mi erkek vajinaya bosalmasa ? Başlıkları okudum 1 yıldır gebe kalmaya calisan vs var bu kadar zorken surtunme ne bileyim yani
Yapan var mi diye sordum
Sperm vajinaya nasılTabiki gebe kalma ihtimali var. Çünkü gebelik sperm ve yumurtanın birlesmesiyle olusur yani sperm vajinaya girse yeter. Vajinal.birlsmeye gerek yok
ıce bosalma olmadan ya da vajina çevresine bosalma olmadan nasıl olcak ki. Surtunme de kizlik zarindan iceri nasıl gircek kiTabiki gebe kalma ihtimali var. Çünkü gebelik sperm ve yumurtanın birlesmesiyle olusur yani sperm vajinaya girse yeter. Vajinal.birlsmeye gerek yok
Tecrübelisiniz evlisinizdir vs daha iyi bilirsiniz diyeSizin bile mantığınız almıyor bize neden soruyorsunuz kikendinize inanın
Hamile değilsiniz ama daha dikkatli olun bir dahakineTecrübelisiniz evlisinizdir vs daha iyi bilirsiniz diye
Spermler Çok hızlı hareket ederler. Erkek fark etmeden sperm çıkışı yaşarsa ki olmayacak durum değil ya da cinsel organda sperm kalırsa hamilelik olabilir. Bu arada kızlık zari da vajinanın önüne çarşaf gibi gerilmiş orayı tamamen kapatmış bir şey değil. Birçok zsr cesidi de var. Ayrıca zarı bozulmadan hamile kalan ve zarı. dogum esnasında kesilen de insanlar var. Sonuç olarak hamilelik her halükarda mümkünSperm vajinaya nasıl
ıce bosalma olmadan ya da vajina çevresine bosalma olmadan nasıl olcak ki. Surtunme de kizlik zarindan iceri nasıl gircek ki
Hadi insallah regli beklemek kaldiHamile değilsiniz ama daha dikkatli olun bir dahakine
Evet duymustum hatta yakin akrabam 3 4 yil bekledi oyle oldu cocugu. Amuda kalkanlar ,spermi siringa ile vajinaya enjekte eden falan epey bisi okudum burda zor yani gebelik. Ama Ne biliyim internette yazıyor zevk suyundan hamile kalma az da olsa var diye %1 ihtimal olsa bile insan tedirgin oluyor. Prezervatifli surtunme oldu da yirtilinca prezervatifsiz cok surtunme olmadi geri sildim zaten orayı ne olur ne olmaz diyip iste insan ne kadar silse yikasa da tedirgin oluyor.Canım biz çocuk düşünenler ilişki sonrası amuda kalkıp spermleri beynimize gönderiyoruz, sen ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?