• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunmeyle iliski yasayan var mi?

Sagoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
67
6
16
29
Arkadaslar hiç sürtünme ile ilişki yasadiniz mi ? Yasadiysaniz gebelik supheniz oldu mu ? Ya da öyle gebe kalinir mi erkek vajinaya bosalmasa ? Başlıkları okudum 1 yıldır gebe kalmaya calisan vs var bu kadar zorken surtunme ne bileyim yani

Arkadaslar hiç sürtünme ile ilişki yasadiniz mi ? Yasadiysaniz gebelik supheniz oldu mu ? Ya da öyle gebe kalinir mi erkek vajinaya bosalmasa ? Başlıkları okudum 1 yıldır gebe kalmaya calisan vs var bu kadar zorken surtunme ne bileyim yani
Kıvılcım çıkar yapma öyle

Tabiki gebe kalma ihtimali var. Çünkü gebelik sperm ve yumurtanın birlesmesiyle olusur yani sperm vajinaya girse yeter. Vajinal.birlsmeye gerek yok

Tabiki gebe kalma ihtimali var. Çünkü gebelik sperm ve yumurtanın birlesmesiyle olusur yani sperm vajinaya girse yeter. Vajinal.birlsmeye gerek yok
Sperm vajinaya nasıl
ıce bosalma olmadan ya da vajina çevresine bosalma olmadan nasıl olcak ki. Surtunme de kizlik zarindan iceri nasıl gircek ki

Zevk suyunda canlı hücre var o yüzden teorik olarak hamile kalma ihtimali düşük olsa bile var. Ayrıca tek sorun hamile kalmak da değil cinsel yolla bulaşan hastalıklar da sürtünmeyle Bulaşabilir o yüzden korunun

Sperm vajinaya nasıl
ıce bosalma olmadan ya da vajina çevresine bosalma olmadan nasıl olcak ki. Surtunme de kizlik zarindan iceri nasıl gircek ki
Spermler Çok hızlı hareket ederler. Erkek fark etmeden sperm çıkışı yaşarsa ki olmayacak durum değil ya da cinsel organda sperm kalırsa hamilelik olabilir. Bu arada kızlık zari da vajinanın önüne çarşaf gibi gerilmiş orayı tamamen kapatmış bir şey değil. Birçok zsr cesidi de var. Ayrıca zarı bozulmadan hamile kalan ve zarı. dogum esnasında kesilen de insanlar var. Sonuç olarak hamilelik her halükarda mümkün

Canım biz çocuk düşünenler ilişki sonrası amuda kalkıp spermleri beynimize gönderiyoruz, sen ne diyosun
Evet duymustum hatta yakin akrabam 3 4 yil bekledi oyle oldu cocugu. Amuda kalkanlar ,spermi siringa ile vajinaya enjekte eden falan epey bisi okudum burda zor yani gebelik. Ama Ne biliyim internette yazıyor zevk suyundan hamile kalma az da olsa var diye %1 ihtimal olsa bile insan tedirgin oluyor. Prezervatifli surtunme oldu da yirtilinca prezervatifsiz cok surtunme olmadi geri sildim zaten orayı ne olur ne olmaz diyip iste insan ne kadar silse yikasa da tedirgin oluyor.

Back