Yok csnım kesin hamilesinmerhaba brn 23 temmuzda sürtünerek ilişki yaşadım adetimin son günüydü ilk başta brnde iç çamaşırı vardı sonra çıkardom üzerime vrya içimr boşalma olmadı erkek arkadaşkm boşalacağı zaman lavaboya gitti ilişkin in üstğndrn 14 gün gibi bi zaman geçti geçen ay 19 unda adet olmuştum hu ayınkini bekliyorum kasıklarımda ağrı var sizcr psikolojik midir
Anam noluyo geldim hemenMoni moni bak bir sürtünme vakası daha
Burdada sürtünme kuvvetinden kaynaklı sorun varAnam noluyo geldim hemen
Laaaaaa yeteeerrrrrrr. YETOOOOO. Alla alla noluyoruz bugün arkadaşlar. Sıcak başınıza mı vurdu yamerhaba brn 23 temmuzda sürtünerek ilişki yaşadım adetimin son günüydü ilk başta brnde iç çamaşırı vardı sonra çıkardom üzerime vrya içimr boşalma olmadı erkek arkadaşkm boşalacağı zaman lavaboya gitti ilişkin in üstğndrn 14 gün gibi bi zaman geçti geçen ay 19 unda adet olmuştum hu ayınkini bekliyorum kasıklarımda ağrı var sizcr psikolojik midir
Bir güruh var sürtünerek hava sıcaklığını yükseltiyor bence. Sıcak hava dalgası değil buLaaaaaa yeteeerrrrrrr. YETOOOOO. Alla alla noluyoruz bugün arkadaşlar. Sıcak başınıza mı vurdu ya
Yoo hic de saçma değil. Hayirli uğurlu olsunbende saçma gözüktüğünün farkındayım durumun ama insan içince olunca böle düşünceelere giriyor zevk suyundan şüphelendim bilmiyorum
İsterse ağrı dağına gitsin, sürtüştüysen bu iş bitmiş demektir. Hayırlı Olsun.erkek arkadaşkm boşalacağı zaman lavaboya gitti
Ay herkeste bir sürtünme sevdası. Alev alacaklar bu sıcakta. Yahu bu sıcakta nasıl nasılllll? Ben kocama sarılırken terliyorum nasıl sürtüneniliyosunuz nasıl hamile kalcağınıza inanıyorsunuz yahu kafayı yedim resmennBir güruh var sürtünerek hava sıcaklığını yükseltiyor bence. Sıcak hava dalgası değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?