- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gördüm gördüm kız bunlar bi aşiret, bi soy, bi hemşehri felan olabilir mi. Ama tebrik ettim bugün çok güzel haberler alıyoruzBurdada sürtünme kuvvetinden kaynaklı sorun var
Tatlım bunun için iki seçeneğin var ya sürtünmiceksin yada önceden önlemini alcaksınız burda bu ladar boş konu olması şaşırtıcıbende saçma gözüktüğünün farkındayım durumun ama insan içince olunca böle düşünceelere giriyor zevk suyundan şüphelendim bilmiyorum
merhaba brn 23 temmuzda sürtünerek ilişki yaşadım adetimin son günüydü ilk başta brnde iç çamaşırı vardı sonra çıkardom üzerime vrya içimr boşalma olmadı erkek arkadaşkm boşalacağı zaman lavaboya gitti ilişkin in üstğndrn 14 gün gibi bi zaman geçti geçen ay 19 unda adet olmuştum hu ayınkini bekliyorum kasıklarımda ağrı var sizcr psikolojik midir
Mantikli ablacım hatta çamaşırları da herkes kendisi yıkasın aman aman çok dikkat etmek gerek2. Nasıl oldu anlayamadik ama 3. Olmaması için akşam kocama bundan sonra sürtünme bile olmayacak diye söylemek şart oldu
Önlemi almak tedbiri elden birakmamak lazımMantikli ablacım hatta çamaşırları da herkes kendisi yıkasın aman aman çok dikkat etmek gerek
Sürtünmeyle ilişki nasıl oluyor pardonmerhaba brn 23 temmuzda sürtünerek ilişki yaşadım adetimin son günüydü ilk başta brnde iç çamaşırı vardı sonra çıkardom üzerime vrya içimr boşalma olmadı erkek arkadaşkm boşalacağı zaman lavaboya gitti ilişkin in üstğndrn 14 gün gibi bi zaman geçti geçen ay 19 unda adet olmuştum hu ayınkini bekliyorum kasıklarımda ağrı var sizcr psikolojik midir
Bende eşime anlaticam aksam. Ekonomi malum kendimize dikkat edelimÖnlemi almak tedbiri elden birakmamak lazım
Sen hamile degilmiydinBende eşime anlaticam aksam. Ekonomi malum kendimize dikkat edelim
Evet ama ilk. 2. Vs içinSen hamile degilmiydin
O zaman tamam kesinlikle yasak koy benceEvet ama ilk. 2. Vs için
merhaba brn 23 temmuzda sürtünerek ilişki yaşadım adetimin son günüydü ilk başta brnde iç çamaşırı vardı sonra çıkardom üzerime vrya içimr boşalma olmadı erkek arkadaşkm boşalacağı zaman lavaboya gitti ilişkin in üstğndrn 14 gün gibi bi zaman geçti geçen ay 19 unda adet olmuştum hu ayınkini bekliyorum kasıklarımda ağrı var sizcr psikolojik midir
Slm aslm o kadarO zaman tamam kesinlikle yasak koy bence