Kıvılcım çıkmadan olmassArkadaşlar nisanliyim nisanlimla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken birleştirdik cinsel organları fakat ben hiç bisey hissetmedim neden olabilir
Üzerinde 5 kat kıyafetle neyin zevki Ferhan ablacım yav, sürtünme zevklidir de kıyafetle sürtünmenin metrobüste arkadan dayayan abaza dayılardan değilsen ne zevki olabilir?Cevaplar ne kadar saçma. Giriş ve gelişme bölümlerinde daha çok zevk alınır.sürtünürken de gayet zevk alınır.kimse adamakıllı düşünemiyor mu ?
Kıyafetle arkadan yaslamak ilişkidrn daha zevkli zatenÜzerinde 5 kat kıyafetle neyin zevki Ferhan ablacım yav, sürtünme zevklidir de kıyafetle sürtünmenin metrobüste arkadan dayayan abaza dayılardan değilsen ne zevki olabilir?
Nerden biliyorsunuz?Kıyafetle arkadan yaslamak ilişkidrn daha zevkli zaten
Bu bence biraz fetiş boyutuna giriyor. Kişiye göre değişir. Üzerine işenmesini seksten daha zevkli bulan da var.Kıyafetle arkadan yaslamak ilişkidrn daha zevkli zaten
Demek kıyafetleriniz üzerinizdeyken birleştirdiniz... Hemde cinsel organları... Bu terste bi işlik var ama hayırlısı bakalım.Arkadaşlar nisanliyim nisanlimla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken birleştirdik cinsel organları fakat ben hiç bisey hissetmedim neden olabilir
Cinsel organlar heyecanlanmıştı. "Sonunda" demişlerdi, "sonunda aradığımızı bulduk!" Kendilerini hazırlamışlardı, en güzel kıyafetlerini giymiş, en güzel parfümlerini sürünmüşlerdi. Yakınlaştılar, yakınlaştılar... Komşu külot, komşu çocuğu boxer ve kim bilir belki kardeşleri pantolon ile taytın o an karşılarına çıkacaklarını nereden bilebilirlerdi ki...
Senaryo hazır, yönetmen de buldum mu Türk halkının yüreğini dağlayacak yeni dizim hazır. Hem de günlük diziParamparçayım şu an
TutarSenaryo hazır, yönetmen de buldum mu Türk halkının yüreğini dağlayacak yeni dizim hazır. Hem de günlük dizi
Bir anlık survivor parti birleşmesiArkadaşlar nisanliyim nisanlimla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken birleştirdik cinsel organları fakat ben hiç bisey hissetmedim neden olabilir
Herkes dalga amaçli yazmış ama sunu diyim ben mesela libidom çok yüksektir buna rağmen kıyafetli bile sürtünsem hissederim azarım tabi herkes aynı değil siz öyle zevk alamamissiniz kiyafetsiz bir şekilde surtunmeyi deneyebilirsin o zaman da hissetmezsen orası ayrı bi ten tene deysinArkadaşlar nisanliyim nisanlimla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken birleştirdik cinsel organları fakat ben hiç bisey hissetmedim neden olabilir
Bir şeyi birleştirmemişsiniz ki, ekmeği paketten çıkarmadan sandviç yaptığınızda sandviçin tadına nasıl varasınız?