Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim testim negatif cıkmıstı ama?
- Konu Sahibi Alin565
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adet göruyorum 4 aydır ama 2 3 gunSürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
Kardeşim böyle korkucagina o zaman o boku yemeyeceksin afedersin de. Şimdi oturup kara kara hamile miyim düşüncesine girmen ne kadar çocukça. O ana kadar gelirken aklın nerdeydi acaba. Ayrıca sürtünme yoluyla ilişkiye giren duymadım eğer ki ileriye gittiyseniz git kan ver test yap. Kusura bakma burdaki arkadaşlarıma hak veriyorum böyle kuruntu yapacağına ya hiç yaşamayacaksın yada yasicaksan sonuçlarına katlanarak yaşıyacaksın. Ama anladigim kadariyla yasin küçük inşallah değilsindir .Sürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim
Evet saçma kalmam tabi ama bu kıpırdamalar tam da 4 aydan sonra eger kalırsam mucızeYani biz normal olarak hamile kalamiyoruz surtunme yoluyla nasil kalmayi dusunuyorsun?
Şöyle oldu ben anladım zaten bir anda gelişti iç çamasırım yoktu oda 10 saniye surtundu sonrasında korumasını taktı. Bir daha da onu yaşamadım zaten. İlk defa yaşadım karnımda kıpırdanıyo resmen içten hissettim eger olursam da intihar edicem.Kardeşim böyle korkucagina o zaman o boku yemeyeceksin afedersin de. Şimdi oturup kara kara hamile miyim düşüncesine girmen ne kadar çocukça. O ana kadar gelirken aklın nerdeydi acaba. Ayrıca sürtünme yoluyla ilişkiye giren duymadım eğer ki ileriye gittiyseniz git kan ver test yap. Kusura bakma burdaki arkadaşlarıma hak veriyorum böyle kuruntu yapacağına ya hiç yaşamayacaksın yada yasicaksan sonuçlarına katlanarak yaşıyacaksın. Ama anladigim kadariyla yasin küçük inşallah değilsindir .
- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
Aferin,sorununuzun çözümü tam da bu,değil mi?Pes yaa!Şöyle oldu ben anladım zaten bir anda gelişti iç çamasırım yoktu oda 10 saniye surtundu sonrasında korumasını taktı. Bir daha da onu yaşamadım zaten. İlk defa yaşadım karnımda kıpırdanıyo resmen içten hissettim eger olursam da intihar edicem.
- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
Aaaa süper bir çözüm bulmuşsunuz tebrik ederim bunları yaşarken o anın zevkine aldanıp bir bebek gelirse ve sonucunda intihar. O bebegin gunahi ne olacak peki hanımefendi şuan varsayimlardan konuşuyoruz ama egerki varsa o bebeği bulabilmek için biz ne tedavilerden geçiyoruz farkindamisiniz.Şöyle oldu ben anladım zaten bir anda gelişti iç çamasırım yoktu oda 10 saniye surtundu sonrasında korumasını taktı. Bir daha da onu yaşamadım zaten. İlk defa yaşadım karnımda kıpırdanıyo resmen içten hissettim eger olursam da intihar edicem.
Dur dedikce duvara çıkıyorsunuz yiyorsunuz halti sonrada hamilemiyim diye debelen dur .. aklinizi başınıza alın kızlar kendinizi elalemin oyuncağı yapmayın.. adam vur paylaşın çal oynasın başkalarıyla sürtünürken sende böyle debelen durSürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
Sürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim
psikolojik gebesin dostum :))
- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.107
- 128
intihar edicem ne demek bastan dusunmen gerekirdi varsa karnindakinin canindan ne istyosun? burdan bakinca anlasilmiyo doktora git kan testi yaptir ayrica adet olmussun !!Şöyle oldu ben anladım zaten bir anda gelişti iç çamasırım yoktu oda 10 saniye surtundu sonrasında korumasını taktı. Bir daha da onu yaşamadım zaten. İlk defa yaşadım karnımda kıpırdanıyo resmen içten hissettim eger olursam da intihar edicem.
- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
Bence kesin hamilesiniz, o içten atan şey de bebişin tekmeleri oluyor ne mutlu size kız olursa benim adımı koyarsınız, müjdeyi ben verdim malumSürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Hamileysen bile 4 ayda karninda kipirdamaz heraldeEvet saçma kalmam tabi ama bu kıpırdamalar tam da 4 aydan sonra eger kalırsam mucıze
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123