• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim testim negatif cıkmıstı ama?

Sürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim 😔
Adet göruyorum 4 aydır ama 2 3 gun

İlişkiye girmemişsiniz sadece sürtünmüşsünüz . İlişkiye girmek öyle olmuyo .

Bunu biz nerden bilelim gidin kan verin hayal dünyasında sürtünmeyle hamile olan var mıdır acaba

Minareyi çalan kılıfını hazırlasın arkadaşım ilişkiye girdiysen zevk suyuna karışmış meniden bile hamile kalma ihtimalini göze alacaksın. İnşallah değilsindir ama senin nefsine hakim olamayıp da 5 dk lık zevkin için dünyaya gelecek o cana yanarım!

Sürtünme yoluyla eylül ayında yakınlasma yasamıstım. 1 ay önce test yaptırdım negatıftı. Ama bir kaç gundur karnım da hissediyorum her saniye içten birşey atıyor gibi bi tuhaf hissediyorum karnımı hateket mi ediyo atıyo kalp gibi pıt pıt sanki içten hissediyorum elimi koyunca değil off sizce hamile miyim 😔
Kardeşim böyle korkucagina o zaman o boku yemeyeceksin afedersin de. Şimdi oturup kara kara hamile miyim düşüncesine girmen ne kadar çocukça. O ana kadar gelirken aklın nerdeydi acaba. Ayrıca sürtünme yoluyla ilişkiye giren duymadım eğer ki ileriye gittiyseniz git kan ver test yap. Kusura bakma burdaki arkadaşlarıma hak veriyorum böyle kuruntu yapacağına ya hiç yaşamayacaksın yada yasicaksan sonuçlarına katlanarak yaşıyacaksın. Ama anladigim kadariyla yasin küçük inşallah değilsindir .

Kardeşim böyle korkucagina o zaman o boku yemeyeceksin afedersin de. Şimdi oturup kara kara hamile miyim düşüncesine girmen ne kadar çocukça. O ana kadar gelirken aklın nerdeydi acaba. Ayrıca sürtünme yoluyla ilişkiye giren duymadım eğer ki ileriye gittiyseniz git kan ver test yap. Kusura bakma burdaki arkadaşlarıma hak veriyorum böyle kuruntu yapacağına ya hiç yaşamayacaksın yada yasicaksan sonuçlarına katlanarak yaşıyacaksın. Ama anladigim kadariyla yasin küçük inşallah değilsindir .
Şöyle oldu ben anladım zaten bir anda gelişti iç çamasırım yoktu oda 10 saniye surtundu sonrasında korumasını taktı. Bir daha da onu yaşamadım zaten. İlk defa yaşadım karnımda kıpırdanıyo resmen içten hissettim eger olursam da intihar edicem.

Şöyle oldu ben anladım zaten bir anda gelişti iç çamasırım yoktu oda 10 saniye surtundu sonrasında korumasını taktı. Bir daha da onu yaşamadım zaten. İlk defa yaşadım karnımda kıpırdanıyo resmen içten hissettim eger olursam da intihar edicem.
Aferin,sorununuzun çözümü tam da bu,değil mi?Pes yaa!

Aaaa süper bir çözüm bulmuşsunuz tebrik ederim bunları yaşarken o anın zevkine aldanıp bir bebek gelirse ve sonucunda intihar. O bebegin gunahi ne olacak peki hanımefendi şuan varsayimlardan konuşuyoruz ama egerki varsa o bebeği bulabilmek için biz ne tedavilerden geçiyoruz farkindamisiniz.

Dur dedikce duvara çıkıyorsunuz 😂 yiyorsunuz halti sonrada hamilemiyim diye debelen dur .. aklinizi başınıza alın kızlar kendinizi elalemin oyuncağı yapmayın.. adam vur paylaşın çal oynasın başkalarıyla sürtünürken sende böyle debelen dur 😡😡😡

psikolojik gebesin dostum :))

intihar edicem ne demek bastan dusunmen gerekirdi varsa karnindakinin canindan ne istyosun? burdan bakinca anlasilmiyo doktora git kan testi yaptir ayrica adet olmussun !!

Bence kesin hamilesiniz, o içten atan şey de bebişin tekmeleri oluyor ne mutlu size 😉 kız olursa benim adımı koyarsınız, müjdeyi ben verdim malum 😬

Back