Teşekkür ederim canımCanım gebe değilsin rahat ol,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımCanım gebe değilsin rahat ol,
Rahatlıyorum yavaş yavaş teşekkür ederim35 günde çıkarmıydıyı bırak 12. Günde net kesin kanda belli oluyor daha ötesi yok bunun hadi en fazla 14.günde
Şuan tekrar tedirgin oldum. 56 gün sonunda çıkan kanda ki 2.0 sonucuna güvenebilir miyim ? Sonrasında idrar testi yaptım 11 mayıs gibi o da negatif çıktı.kızlar ukalalık olarak algılamayın ama ben de vajinismustum hala öyleyim. bakire iken sürtünme ile hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi öldü. imkansız değil yani. bu şekilde de hamile kalınabilir. konu sahibine gelince, bu kadar test üzerine çıkmadıysa rahatlamalısın artık.
kızlar ukalalık olarak algılamayın ama ben de vajinismustum hala öyleyim. bakire iken sürtünme ile hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi öldü. imkansız değil yani. bu şekilde de hamile kalınabilir. konu sahibine gelince, bu kadar test üzerine çıkmadıysa rahatlamalısın artık.
Şuan tekrar tedirgin oldum. 56 gün sonunda çıkan kanda ki 2.0 sonucuna güvenebilir miyim ? Sonrasında idrar testi yaptım 11 mayıs gibi o da negatif çıktı.
Saçmalama allah aşkına şu foruma bak eşiyle 30 kez ilişkiye girip hamile kalamayan kadın dolu sen sürtünme yoluyla hamilemiyimdir diyorsun şaka gibi yaKızlar 12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşandı vajinama boşaldı. Regli oldum 1 nisan da kan testi 0.100 cıktı 17 nisan da ise 0.24 cıktı. 24 nisan da da regli oldum ama kahverengi akinti sonra kanamaya dönüştü. Bi kaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Dün ultrasonla bakıldı doktor gebelik yok dedi. Gebelik ihtimali nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Hamile kalmak o kadar basit birşey değil ben 3 yıldır uğraşıyorumKızlar 12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşandı vajinama boşaldı. Regli oldum 1 nisan da kan testi 0.100 cıktı 17 nisan da ise 0.24 cıktı. 24 nisan da da regli oldum ama kahverengi akinti sonra kanamaya dönüştü. Bi kaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Dün ultrasonla bakıldı doktor gebelik yok dedi. Gebelik ihtimali nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Ihtimal az olsa da hamilelik riski varSaçmalama allah aşkına şu foruma bak eşiyle 30 kez ilişkiye girip hamile kalamayan kadın dolu sen sürtünme yoluyla hamilemiyimdir diyorsun şaka gibi ya
Bir çok sebebe bağlı olabilir. Az da olsa ihtimal var sinuctaHamile kalmak o kadar basit birşey değil ben 3 yıldır uğraşıyorum
Düzgün cevap vermek varken bu tavir Niye???Ah ah çoluk cocukla doldu ortalık okullarda kapanacak hepten çoluk çocuk dolacak buralar.
Ne kadar mantiksiz konuştuğunun farkindamisin test yapmışsın negatif ultrosnla bakılmış negatif peki niye bu israrin bizlerin ne demesini bekliyorsun aaa doktora guvenme test sonucunada güvenme sen hamilesin dememizimi bekliyorsunDüzgün cevap vermek varken bu tavir Niye???
Hayır tabi öyle bir şey beklemiyorum. Sadec e biraz bu konuyu takıntı haline getirmiş durumdayimNe kadar mantiksiz konuştuğunun farkindamisin test yapmışsın negatif ultrosnla bakılmış negatif peki niye bu israrin bizlerin ne demesini bekliyorsun aaa doktora guvenme test sonucunada güvenme sen hamilesin dememizimi bekliyorsun
Valla 4. Yılım hamile kalamadım. demekki bizimliler erkek değilIhtimal az olsa da hamilelik riski var
Estağfurullah o anlamsa bir soru sormadim ister istemez insan korkuyor ne alakası varValla 4. Yılım hamile kalamadım. demekki bizimliler erkek değil