Gebeliğe Hazırlık Sürtünme yoluyla iliskisen sonra şüphe

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ukalalık olarak algılamayın ama ben de vajinismustum hala öyleyim. bakire iken sürtünme ile hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi öldü. imkansız değil yani. bu şekilde de hamile kalınabilir. konu sahibine gelince, bu kadar test üzerine çıkmadıysa rahatlamalısın artık.

kızlar ukalalık olarak algılamayın ama ben de vajinismustum hala öyleyim. bakire iken sürtünme ile hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi öldü. imkansız değil yani. bu şekilde de hamile kalınabilir. konu sahibine gelince, bu kadar test üzerine çıkmadıysa rahatlamalısın artık.
Şuan tekrar tedirgin oldum. 56 gün sonunda çıkan kanda ki 2.0 sonucuna güvenebilir miyim ? Sonrasında idrar testi yaptım 11 mayıs gibi o da negatif çıktı.

Ahh kız tam ikna olmuştu. Sürtünerek nasıl oluyor tam anlamış değilim ama asratucum 56 gün çok ciddi bi süre. Meraklanma hamile değilsin. Hamile kalan arkadaş siz sonuçta karı kocasınız ve birleşmeyi sağlamaya çabalıyorsunuz boşalma da vajina girişine olduysa pekala olmuş olabilir. Vajinusmus olup hamile kalanlar olabiliyor. Yada kendileri içeri akmasını sağlıyor bebek istedikleri için. Umarım kurtulursun sağlıklı bir bebeğin olur.

Bravo sana kız zaten obsesif gerçek olmayan şeylere inanıyor. iyi ki yazıp bilgilendirdin. Konu sahibinin ilişki üzerinden 2 ay geçmiş kendini hayal dünyasında hamile zannediyor. Siz ise zaten karı kocasınız vajinana doğru boşalmıştır. Böyle hamile kalınabilir bu çok farklı

Şuan tekrar tedirgin oldum. 56 gün sonunda çıkan kanda ki 2.0 sonucuna güvenebilir miyim ? Sonrasında idrar testi yaptım 11 mayıs gibi o da negatif çıktı.

1. 56 GÜN DEMEK 11 HAFTALIK BEBEK DEMEK OLUYOR.
2. ŞUAN BETA HCG DEĞERİN EN AZ 25700 (yirmi beş bin yedi yüz) OLMASI GEREKİR.
Artık çok ağır obsesifliğe gidiyor sizinki. Tamam ilk ay şüphe duydunuz takıntı yaptınız ama üstünden geçti 2 ay değer çıkmış 2 sen hala olabilir mi diyosun. Git tedavi ol lütfen.

obsesif olabilir ama insanları asla olmaz imkansız vs. diyerek yanlış bilgilendirmemek lazım. bu konuları konu sahibi dışında okuyup bilgilenmeye çalışanlar olduğu gibi, konu sahibinin de bundan sonra daha dikkatli olması adına yazmak istedim. bana da çevremde o şekilde hamile kalman mümkün değil vs. dediler, hatta doktorumun sekreteri bile ben yıllardır hamile kalamıyorum sen nasıl böyle hamile kalacaksın diye aşağılarcasına saçma sapan bir cümle kurmuştu. konu sahibiyle özelden konuştuk. artık ikna olduğunu düşünüyorum :)

Ama daha ne yapılması lazım sizi inandırmak için?

Kızlar 12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşandı vajinama boşaldı. Regli oldum 1 nisan da kan testi 0.100 cıktı 17 nisan da ise 0.24 cıktı. 24 nisan da da regli oldum ama kahverengi akinti sonra kanamaya dönüştü. Bi kaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Dün ultrasonla bakıldı doktor gebelik yok dedi. Gebelik ihtimali nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Saçmalama allah aşkına şu foruma bak eşiyle 30 kez ilişkiye girip hamile kalamayan kadın dolu sen sürtünme yoluyla hamilemiyimdir diyorsun şaka gibi ya

Kızlar 12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşandı vajinama boşaldı. Regli oldum 1 nisan da kan testi 0.100 cıktı 17 nisan da ise 0.24 cıktı. 24 nisan da da regli oldum ama kahverengi akinti sonra kanamaya dönüştü. Bi kaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Dün ultrasonla bakıldı doktor gebelik yok dedi. Gebelik ihtimali nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Hamile kalmak o kadar basit birşey değil ben 3 yıldır uğraşıyorum 😂

Ah ah çoluk cocukla doldu ortalık okullarda kapanacak hepten çoluk çocuk dolacak buralar.:skandal:

Düzgün cevap vermek varken bu tavir Niye???
Ne kadar mantiksiz konuştuğunun farkindamisin test yapmışsın negatif ultrosnla bakılmış negatif peki niye bu israrin bizlerin ne demesini bekliyorsun aaa doktora guvenme test sonucunada güvenme sen hamilesin dememizimi bekliyorsun

Ne kadar mantiksiz konuştuğunun farkindamisin test yapmışsın negatif ultrosnla bakılmış negatif peki niye bu israrin bizlerin ne demesini bekliyorsun aaa doktora guvenme test sonucunada güvenme sen hamilesin dememizimi bekliyorsun
Hayır tabi öyle bir şey beklemiyorum. Sadec e biraz bu konuyu takıntı haline getirmiş durumdayim

X