Gebeliğe Hazırlık Sürtünme yoluyla iliskisen sonra şüphe

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asratu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
107
9
33
Kızlar 12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşandı vajinama boşaldı. Regli oldum 1 nisan da kan testi 0.100 cıktı 17 nisan da ise 0.24 cıktı. 24 nisan da da regli oldum ama kahverengi akinti sonra kanamaya dönüştü. Bi kaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Dün ultrasonla bakıldı doktor gebelik yok dedi. Gebelik ihtimali nedir lütfen yardımcı olur musunuz?

Kan testleri ultrasonlar seni ikna edemiyorsa biz ne dersek ikna olur rahatlarsın bilemiyorum ama korkma diyebilirim . 12 martta olmuş bi ilişkiden hamile kalınsa en geç 1 ay önce testle öğrenirdin. Çok zaman geçmiş artık o mezvuyu düşünmeyi bırak

Tabi ki çıkardı çok uzun zaman geçmiş rahatla artık. Birleşme olmadan hamile kalman imkansız. Ama yine de vajina üstüne boşalmama konusuna özen gösterin ki böyle strese girme. Sana da yazık

Profiline baktım birsürü konu açmıssın.Bazıları da böyle konu görünce hemen eleştirir hatta dalga geçer ego tatmini yaparlar,hayattaki tek başarıları evlenene kadar sevişmemek demek ki. Senin hayat görüşüne göre sınır neyse oraya kadar gitmekte özgürsün. Ama önlem almak zorundasın. Bekarsın diye uyarmıyorum. Bu evlendikten sonra da böyledir. Evlenince de korunacaksın. Durmadan doğuramayız herkes korunuyor. Hamileliği önlemek için uygun bi yöntem bulup kullanacaksın. Sonra vah yandım filan yok yani. Bundan snra ikiniz de dikkatli olun

bukadar paranoyak bir yapın varda neden korunmazsın? Defalarca kan vermişsin, idrar testi yapmışsın yok işte! Dr bile inandıramamış obsesifmisin sen? Boyunuzu aşan durumlara sokuyorsunuz kendinizi sonra günlerce burnunuzdan geliyor. Emin ol yok olsa hemen ilk kan tahlilinde çıkardı.

Imkansiz hamile.kalman bosuna sıkıntı ediyorsun.kafaya takmissin ondan öyle 0. 35.zaten gebelik.yok demek 20l lerde seninki .gebelik yok iste.

Kızlar 12 martta sürtünme yoluyla ilişki yaşandı vajinama boşaldı. Regli oldum 1 nisan da kan testi 0.100 cıktı 17 nisan da ise 0.24 cıktı. 24 nisan da da regli oldum ama kahverengi akinti sonra kanamaya dönüştü. Bi kaç kez idrar testi yaptım negatif çıktı. Dün ultrasonla bakıldı doktor gebelik yok dedi. Gebelik ihtimali nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Hamile kalmak o kadar kolay mıydı biz burada neler yapıyoruz hamile kalabilmek için amuda bile kalkmışızdır (cidden)... canım sen zaten sürtünme yoluyla hamile kalabilseydin biz burada ağlardık...:süslü:

sıfır

hamilelik yok

Profiline baktım birsürü konu açmıssın.Bazıları da böyle konu görünce hemen eleştirir hatta dalga geçer ego tatmini yaparlar,hayattaki tek başarıları evlenene kadar sevişmemek demek ki. Senin hayat görüşüne göre sınır neyse oraya kadar gitmekte özgürsün. Ama önlem almak zorundasın. Bekarsın diye uyarmıyorum. Bu evlendikten sonra da böyledir. Evlenince de korunacaksın. Durmadan doğuramayız herkes korunuyor. Hamileliği önlemek için uygun bi yöntem bulup kullanacaksın. Sonra vah yandım filan yok yani. Bundan snra ikiniz de dikkatli olun
Ego kasacak bir durum yok ama insanoğlu işte bencil oluyor. Tedirginim ve bi kaç kere konu açtım çünkü göbeğim sis gibi falan geliyor. Açıkçası bi türlü aklından silemiyorum acaba böyle bir şey var mı diye

bukadar paranoyak bir yapın varda neden korunmazsın? Defalarca kan vermişsin, idrar testi yapmışsın yok işte! Dr bile inandıramamış obsesifmisin sen? Boyunuzu aşan durumlara sokuyorsunuz kendinizi sonra günlerce burnunuzdan geliyor. Emin ol yok olsa hemen ilk kan tahlilinde çıkardı.
Bu konuyu taktım sadece kafamda buyuttum internette okudum falan derk3n buralara kadar geldi. Tekrar test falan yaptırmama gerek yok artık dimi 17 nisan ilişkiden sonra 35. Güne denk geliyor o zamana kadar çıkardı heralde

Zaten iki kere adet olmuşsun. Kan testi de yapmışsın. Herkes hamile değilsin diyor ama hala mümkün değil dimi bi daha yapayım mı diyosun :) hadi tamam sil kafandan keyfine bak

Bu konuyu taktım sadece kafamda buyuttum internette okudum falan derk3n buralara kadar geldi. Tekrar test falan yaptırmama gerek yok artık dimi 17 nisan ilişkiden sonra 35. Güne denk geliyor o zamana kadar çıkardı heralde
yok tabiki gebelik falan olamaz. Bu forumda yumurtlama gününde defalarca ilişkiye girip, hamile kalamayan onca kadın varken mümkünmüdür sence? Senelerce uğraştık bizler olmadı sen kaçkere adet olmuşsun ne bebeği?

35 günde çıkarmıydıyı bırak 12. Günde net kesin kanda belli oluyor daha ötesi yok bunun hadi en fazla 14.günde

X