• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

surtunme yoluyla iliski

asyauugurr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
247
47
18
19
merhaba ben 17 yasindayim erkek arkadasimla iki hafta once surtunmeyle iliski yasadik kesinlikle icine girme gibi bir durum olmadi sadece ustten surtundu ve kesinlikle bosalma olmadi zevk suyu ihtimali kafami kurcaladi bugun yani 13 gun sonra erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti hamilemiyim dir ve reglime 4-5 gun kaldi lutfen cevaplayin. lutfen kizmayin hayatimda ilk defa boyle bir sey yaptim yanlis oldugunun farkindayim

tovbe ettim bir daha yapmam cok da pisman oldum zayen ama bir sey olmamistie degilmi
Olmamıştır. Düşünmen gereken bence sürtünme değil. Yapma böyle şeyler. İlerde çok sıkıntı çekebilirsin. Yaşın daha çok küçük.

farkindayim bir daha olmayacak kizlik zarima bir zarar geldiginj dusunmuyorum herhangi bir kanama olmadi zaten sadece suan bu ihtimalden korktum
Kendini koru diyorum boyle sevgiliden seni kullanmak istiyor olabilir. Daha doğru yanlış ayırt edebilecek yaşta değilsin

Olmamıştır. Düşünmen gereken bence sürtünme değil. Yapma böyle şeyler. İlerde çok sıkıntı çekebilirsin. Yaşın daha çok küçük.
farkindayim cok tesekkur ederim anlik bir hata oldu tekrar o kisma gelmej istedi ama izin vermedim sadece suan bir sey olur mu korkusu var bende

farkindayim cok tesekkur ederim anlik bir hata oldu tekrar o kisma gelmej istedi ama izin vermedim sadece suan bir sey olur mu korkusu var bende
Zorlayabilirdi farkında ol. Psikolojik olarak çok farklı bir travmada olabilirdin. Cinsellik için daha erken.Lütfen kimseye güvenme bu konuda,kapıyı aralık bırakma.Her şey zamanında güzel.

Zorlayabilirdi farkında ol. Psikolojik olarak çok farklı bir travmada olabilirdin. Cinsellik için daha erken.Lütfen kimseye güvenme bu konuda,kapıyı aralık bırakma.Her şey zamanında güzel.
tamam gercekten boyle bilem biriyle konusmak cok iyi geldi dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim sadece suanlik bir sey yoktur dimi abla

Normal birlesme olunca hamile kalamiyoruz surtunmeyle hamile kalmak imkansiz. Normal duzenli seks hayatı olan insanlar bile aylarca uğraşıyor. Lütfen yargılanıyor gibi hissetme. Tam olarak emin olmadığın şeyleri yapma. Cok sevdigin aşkından olduğun evlenceginden emin olduğun biri bile olsa sonuçlarına katlanamayacagin şeyler yapma. Erkekler bugün sürtünme ister yarın beraber olalım derler öbür gün başka bişey ister. Set cekmezsen daha büyük sıkıntı ve stres çekersin.
Herkes yazmış ama hamile olma ihtimalin asla yok, kendine sinir stres yapma.
Kendine ve hayatına değer kıymet ver.
Bugün sürtünme şeklinde devam edelim derken yarın bı gün bı bakmışsın gerçekten hamile kalmışsın.
Ket vur, ve tehlikeli işlere girisme.
Tekrar söylüyorum.
Kendini ve hayatını sev ♥️

Normal birlesme olunca hamile kalamiyoruz surtunmeyle hamile kalmak imkansiz. Normal duzenli seks hayatı olan insanlar bile aylarca uğraşıyor. Lütfen yargılanıyor gibi hissetme. Tam olarak emin olmadığın şeyleri yapma. Cok sevdigin aşkından olduğun evlenceginden emin olduğun biri bile olsa sonuçlarına katlanamayacagin şeyler yapma. Erkekler bugün sürtünme ister yarın beraber olalım derler öbür gün başka bişey ister. Set cekmezsen daha büyük sıkıntı ve stres çekersin.
Herkes yazmış ama hamile olma ihtimalin asla yok, kendine sinir stres yapma.
Kendine ve hayatına değer kıymet ver.
Bugün sürtünme şeklinde devam edelim derken yarın bı gün bı bakmışsın gerçekten hamile kalmışsın.
Ket vur, ve tehlikeli işlere girisme.
Tekrar söylüyorum.
Kendini ve hayatını sev ♥️
cok tesekkur ederim 💖

Back