Sürtünme Yoluyla İlişki

Hayır evliyim ama dediğim gibi nedeni bende kalsın.Ne olacak bilmiyorum sitres yaptım iyice

Hayır evliyim ama dediğim gibi nedeni bende kalsın.Ne olacak bilmiyorum sitres yaptım iyice
dr git adet sökücü versin yanı sıra da korkuların için pskoloh ile görüş yoksa bu iş zor cinsellik evlilikte olmazsa olmaz kendini düşün niye olmasın ki en güzelleri olur hemde sal kendini bi .

Bilmemek Ayıp Birşey mi ?.Bu platform ne için mevcut soru sormak için değil mi ?
Pardon da göbekten hamile kalınmayacağını 15 yaşındaki biri bile bilir bu kadar cahil olmayın, biraz geliştirin kendinizi.

geciktirici kullandım diyorsunuz hangi aylarda kullandınız anlayamadım ama işe yaramış işte geciktirmiş..zevk suyu da normal sperm gibi değildir prostat bezinin salgıladığı bi sıvı sperm hareketini kolaylaştırmak için.. yani bence kendinizi sıkıntıya sokmayın test falan yapın ne diyelim şimdi..bu konuya benzer çok sorular soruluyor o yüzden tepki alıyorsunuz. sizin durumunuz diğerlerinden biraz farklı..neyse problem çözülür sizde gebe kalmak istiyorsanız uygun zamanda kalırsınız inşallah

Hastalığımın 2. Ve 3. Günü kullandım ama kesmedi bu ayda döngümü mahfetti sanırım

Çok teşekkür ederim bilgi için.Evet özel
Rica ederim, yazdıklarınız tecrübesiz olduğunuz izlenimini veriyor ve belli ki yeni evlisiniz, sürtünmeyle hamile kalınmaz mümkün değil, regl gecikmesi kullandığınız adet geciktirici ilaç yüzünden de olabilir, mevsimsel değişim sebebiyle regl döngünüzün değişime uğraması nedeniyle de olabilir, stres kaynaklı da olabilir.
Yakın zamanda jinekolog yardımı almanızla ilgili tavsiyemi de yineliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…