Sürtünme Yoluyla İlişki

ginseng17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
42
9
1
26
Merhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?

Öyle bişey mümkün değil stres yaparak adetin gecikmesine yol acıyorsun benmde basıma gelmişti evli olanlar bile hamile kalmak için ilişkiden sonra sırt üstü yatıyolar 2 saat Allah askına rahat ol sacmalama

Yani esiyle surtunmeyende bakire olup ne bilim bence hamilesin

Dalga geçilecek bir durum mu var ?.İnsan gibi derdimiz var sormuşuz ama demi ?
Ne kadar doğru dimi senin gibi dunya kadar kisi var pantolon la girdik hamile kalabilir miyim ic camasirim uzerimde hamile kalabilir miyim senin bunu sorma amacin ne yani esinle girdigin iliskiyi buraya aktarmak ta bakiresin ama sevgilin gibi iliskite girmek sacma geliyor geciktiricidendir git diktora bide sokturucu versin bari sana

Evliyim ve eşim diye belirtmişim demi ?.Bazı şeyi söylememem özel sebeplerden olabilir mi hiç düşündünüz mü ?.Bu platform bilgi amaçlı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…