Nasıl yani ?Gebe kalmanız için pantolununuzun üzeriniz de olması gerekliydi
Öyle bişey mümkün değil stres yaparak adetin gecikmesine yol acıyorsun benmde basıma gelmişti evli olanlar bile hamile kalmak için ilişkiden sonra sırt üstü yatıyolar 2 saat Allah askına rahat ol sacmalamaMerhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?
Yani esiyle surtunmeyende bakire olup ne bilim bence hamilesinMerhaba Kızlar Ben Birşey Sormak Danışmak İstiyorum.
03.09.2021 Tarihinde regl oldum.Ayın ya 4 üydü yada 5 iydi Adet geciktirici kullandım kesmedi çok az geliyordu.Ayın 6 sı gece yani 7 si diyelim eşimle hastayken sürtünme yoluyla bir ilişkimiz oldu.Henüz bakireyim neden olduğunu sormayın lütfen.Göbeğime doğru boşaldı eşim.Benim korkum gebe kalmış olabilirmiyim ?.Ayın 3 ünden bu yana regl olmadım.Bugün 43.Gün.Bir 10 15 gündür karnımda şişlik var.Göğüslerim Büyüdü ve ağrıyor dokunamıyorum.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.Bazen halsizlik oluyor.Adet gecikmem acaba geciktirici yüzünden olabilirmi lütfen daha önce başına gelen oldumu ?
Çok teşekkür ederimÖyle bişey mümkün değil stres yaparak adetin gecikmesine yol acıyorsun benmde basıma gelmişti evli olanlar bile hamile kalmak için ilişkiden sonra sırt üstü yatıyolar 2 saat Allah askına rahat ol sacmalama
Dalga geçilecek bir durum mu var ?.İnsan gibi derdimiz var sormuşuz ama demi ?Yani esiyle surtunmeyende bakire olup ne bilim bence hamilesin
Zayıfım zaten göbeğim yokGöbek?
Burası dalga gecmek için kullanılan bi platform değil kardesim.. Arkadas adam akıllı bişey sormış salak salaak cevap vermeYani esiyle surtunmeyende bakire olup ne bilim bence hamilesin
Bebişin tekmeleri olabilir.Karnımda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor arada.
Gerçekten Komik Olduğunuzu Felanmı Sanıyorsunuz ?Göbek deliğinden mi geçerek olduğunu düşünüyorsunuz
Ne kadar doğru dimi senin gibi dunya kadar kisi var pantolon la girdik hamile kalabilir miyim ic camasirim uzerimde hamile kalabilir miyim senin bunu sorma amacin ne yani esinle girdigin iliskiyi buraya aktarmak ta bakiresin ama sevgilin gibi iliskite girmek sacma geliyor geciktiricidendir git diktora bide sokturucu versin bari sanaDalga geçilecek bir durum mu var ?.İnsan gibi derdimiz var sormuşuz ama demi ?
Evliyim ve eşim diye belirtmişim demi ?.Bazı şeyi söylememem özel sebeplerden olabilir mi hiç düşündünüz mü ?.Bu platform bilgi amaçlı değil mi ?Ne kadar doğru dimi senin gibi dunya kadar kisi var pantolon la girdik hamile kalabilir miyim ic camasirim uzerimde hamile kalabilir miyim senin bunu sorma amacin ne yani esinle girdigin iliskiyi buraya aktarmak ta bakiresin ama sevgilin gibi iliskite girmek sacma geliyor geciktiricidendir git diktora bide sokturucu versin bari sana
Çok komiksinGöbekten de gebe kalınıyormuş diyollaa
Komik olan sizsiniz bi baksanıza yazdıklarınıza yaaGerçekten Komik Olduğunuzu Felanmı Sanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?