• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme yoluyla iliski

Selcansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
50
3
1
31
Merhabalar ben 19 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve gogus uclarimda agri var korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz

Son düzenleme:
Merhabalar ben 29 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve gogus uclarimda agri var korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz
Test yapmalısınız göğüs ucunda ağrı gebelik belirtisi olabilir

Merhabalar ben 29 eylulde adet oldum 1 ekimde erkek arkadasimla surtunme yoluyla iliski yasadim uzerimizde hic bise yoktu gogsume bosaldi silmedi ama penisini sonra biz yine surtunduk bi bes dakka filan daha sonrasinda 1 saat sonra ella hap kullandim 19 ekiim adet gunum ama adet olamiyorum siskinlik var ve gogus uclarimda agri var korkuyorum hamile olmaktan yardimci olablirmisiniz
Adet veya gebelik belirtisi olabilir. Test yapmadan bilemezsiniz.

Olabilir de olmayabilir de. Adet gününüz veya 1 gün sonrasında yapın. Ya da kan testi yaptırın o net sonuç verir.

Hamile olma ihtimalin %-0000001 ihtimal sanırım :işsiz: birincisi vajinanin icine penisini sokmamış sevgilin, ikincisi memene bosalmasiyla hamile kalamazsın,üçümcüsüde adet velirtileri zaten siskinlik olur gobekteveya kalcalarda ödem olur adet olunca ödem gider şiskinlikte, memelerin siser agrir , kasıkların hafif agriya bilir bunlar adet belirtisindede var. Ve adet olamiyorum demissin ama adetin 19 ekim yani daha 3 saat once girdik 19 ekime bir dur bismillah, adetin gecikirde senin bu gidisle diyim cunku stres yapiyosun kafana takmanda adet olamamanı etkiler. Ve son olarakta sex yapıcaksanız guzel kardesim ya tam yapın korunun önleminizi alın yada korkuyorsanizda surtunduk,ustume kerkildi falan olarakda yapmayın. Yoksa hep bu korku ile yasarsanizi yaptiginiz sex de zehir olur.

Aynen çocukta bu kadar kolay oluyordu zaten allahım ya yaparken düşünmüyorsunuz sonra böyle yana yakıla cevap aramaya çalışıyorsunuz. Şaka gibi. Bişi olmaz hamile değilsindir. Ayrıca sürtünme yaptıktan sonra ertesi gün hapını kullanmana gerek yok cahillik işte 🤷🏻‍♀️

Hamile olma ihtimalin %-0000001 ihtimal sanırım :işsiz: birincisi vajinanin icine penisini sokmamış sevgilin, ikincisi memene bosalmasiyla hamile kalamazsın,üçümcüsüde adet velirtileri zaten siskinlik olur gobekteveya kalcalarda ödem olur adet olunca ödem gider şiskinlikte, memelerin siser agrir , kasıkların hafif agriya bilir bunlar adet belirtisindede var. Ve adet olamiyorum demissin ama adetin 19 ekim yani daha 3 saat once girdik 19 ekime bir dur bismillah, adetin gecikirde senin bu gidisle diyim cunku stres yapiyosun kafana takmanda adet olamamanı etkiler. Ve son olarakta sex yapıcaksanız guzel kardesim ya tam yapın korunun önleminizi alın yada korkuyorsanizda surtunduk,ustume kerkildi falan olarakda yapmayın. Yoksa hep bu korku ile yasarsanizi yaptiginiz sex de zehir olur.
Bu şey gibi göbek deliğime boşaldı hamile kalırmıyım 😂 göbek deliğinden direk rahime yok var zaten 😂 bi bitmiyor bu cahillikler😅

Bi ara çok vardı sevgilim göbek deliğime boşaldı hamile kalırmıyım 😂😂 şaka gibi ya bunun gerçekten olabileceğini düşünmeleri 😂 bu konununda bundan bi farkı yok :KK48:
Allah akil fikir versin azcik googleye yazip arastirsalar bu konu basliklarina maruz kalmicaz bizde 😂😂 aşagida ki şarkıyı bu tarz konular açan arkadaşlara ilan ediyorum :rolleyes:

Jetspermler yine kapalı kapılar ardından hımhızlı ilerliyorlardı.
Çocuklar neden böyle şeyler yapıyorsunuz bakalım ? Hiç mi bir şeyler okumadınız ? Hayır madem bir şeyler yaşayacaksınız hakkıyla yaşayın. Madem bir nane yiyilecek salıverin gitsin. Yıl olmuş 2050 hala sürtünme yoluyla hamile kalabileceğine kendinizi inandırıyorsunuz.

eğer sen de öyle hamile kalırsan ben üreme organlarımı yakarım 🙂

Bunu yapmadan önce dusunmeliydin. Çünkü hamileyim kürtaj olucam sorularını gördükçe çok canım yanıyor. Ama hamile değilsindir. Göğsünden rahmine ucamayacagina göre spermler olmaz yani.

Yani sen hamileysen o cocugu kesin dogur ,kesin supermen falandir o sperm baska turlu olma ihtimali yok 🤭🤭🤭
Ya tm komik gelebilir ama size gercekten gerginim boyle bi esseklik yaotigim icinde kendime kiziyorum gogsume bosaldi ama silmedi ya yine essogluessekle surtundum silmeden o kirkutuyo sperm kalmismidir diye yaaaaaaaaaaaa test alamıyorum kucuk yer herkes taniniyo kaldigim yerde bekleyelim bakalim yoksa canima kıycam

Oha gobek deligimi ahahahah 😂😂 buda cok iyiymiş 😂
Olurda halile kalirsam cok koyar olayin icinde kendim olunsa soru isaretleri oluyo baska biri olsa biliyorum imkansiz oldugunu ama. İşin icinde ben olunca korkuyorum ella hapin etkileri olabilirmi acaba ovulasayon doneminde kullandim acabayumurtlanmayimi erteledi bu lanet ilac

Back