Sürtünme ve gebelik

Melx715

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
2
-4
Herkese merhaba ben artık düşüncelerime baş edemediğim için yazıyorum. Erkek arkadaşımla Haziran ayı gibi üzerimizde kıyafet varken sürtünmeli ilişki yaşadık. Üzerime boşalma olmadı ve zevk suyundan korkuyorum emin olamıyorum. daha sonra Haziran temmuz Ağustos ve Eylül ayında regl oldum. Eylül ayındaki reglim baya az geldi. O zamana kadar gelmeyen korku şimdi geldi bana ya. Acaba hamile miyim korkusu. Bu ay 6 kez gebelik testi yaptım ve hepsi negatif. Ama regl olup hamile olanlar ya da idrar testinde hiç gözükmeyenler varmıs. Anksiyetem tavan yaptı iyice tam kendimi ikna ediyorum pat birisi başka bir şey yaşamış. Artık zihnim çok karışık. Yaklaşık 4 ay gecti olay üzerindem olsa idrar testinde gözükmezmiydi? Valla kızacaksınız biliyorum da artık düşüncelerim kafayı yedirtecek bana

Kadınlar döllenme gerçekleşmediği için her ay regl olur.

Elinin altında internet var ya bi bak mümkün mü böyle bişi diye….

Dalga geçer gibi haziranı sayarsanız 5 ay bu kadar korkunuz var ne diye boyke işler yaparsınız ve üstünüzde kıyafetler varken bile bu kadar sorun yapıyorsunuz
Taş devri insanları bile hamilelik nasıl olur bilirken sizin yaptığınız cahillik bile değil

İçe boşalma ile hamile kalamayan kadınlarla dolu forum. Kıyafet üzerinden birleşme olmadan zevk suyu füze mi delip geçsin kıyafetleri güzel ablacım?

Birazdan toz olursun siteden şaka mısın bu kadar korkuyordun niye yaptın bari yapmisken tam yapsaydın.

Gerçkekten ülkenin IQ seviyesi yerlerde.

Yuh yaa her defasında daha ne kadar şaşırabilirim ki diyorum ama yine şaşırtıyosunuz.Bilmediğiniz işlere ya bulaşmayın. Ya da yol yordam öğrenin ya. Bu kadar imkan varken az araştır canım benim. Korunmayı öğren. Bir bebeğin oluşması için gereken koşulları öğren. Öğren yani

Kafanin icinde beyin olmadigi icin surtuserek bosalma olmadan uzerinede 4 kez regl oldugun gebeligin kafanda ilerliyor. Bide zihin diyo ya. Dogum yapinca haber ver

Madem korkuyorsunuz yemeyin ozaman bu b.kları !! Biz yumurtlama takibi yapalım pozısyon belırleyelım . Yatalım yarım saat kalkmayalım. Kız gelsın üstümde gıysı varken surtundum hamılemıyım desın!! Cidden cahilsiniz !

ya herşeyi yapmayı bizden iyi biliyorlar bunu mu bilmiyorlar bizim kadın doğumculardan daha tecrübeli oluyorlar

4ay adet gördüysen kesin hamilesin bence .testler bazen yanıltıcı olabiliyor.6 kere negatif çıkması hiç önemli değil.testlere 9 ay boyunca devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…