Hangi hamile adet goruyor ya ? Kimsede oyle bir şey görmedim kendimde de.
Hamile insan yumurtluyor mu ki adet görsün? Adet görse ve hamileyken iliski yasasa ayni anda yine hamile kalmasi lazım yani o kadar imkansız bir şey. Onlarin adet dediği başka bir sorundur.
Ayrica hamile degilsin.
Hangi hamile adet goruyor ya ? Kimsede oyle bir şey görmedim kendimde de.
Hamile insan yumurtluyor mu ki adet görsün? Adet görse ve hamileyken iliski yasasa ayni anda yine hamile kalmasi lazım yani o kadar imkansız bir şey. Onlarin adet dediği başka bir sorundur.
Ayrica hamile degilsin.
Benimde bildiğim kadarıyla hamile birisi adet gormez. Böyle bir durumda da hamile olmam mucize olması lazım, fakat cevremde denk geldim hamile olmasına rağmen 5-6 ay adet görmüş birisi var. Baska bir seyden mi oldu bir saglik sorunu mu vardi hicbir fikrim yok. Korkmamin nedeniyde buydu maalesef. Mesajınız için çok teşekkür ederim
Bir tane haber vardı kadın egildiginde ruzgardan hamile kaldığını 15 dk da karnının sistigini 1 saat sonra doğum yaptığını iddaa ediyordu
Hamile kalmazsiniz ama enfeksiyon vs kapabilirsiniz en iyisi korunun siz .
Tabi yapmasaniz daha iyi ama ....
Benimde bildiğim kadarıyla hamile birisi adet gormez. Böyle bir durumda da hamile olmam mucize olması lazım, fakat cevremde denk geldim hamile olmasına rağmen 5-6 ay adet görmüş birisi var. Baska bir seyden mi oldu bir saglik sorunu mu vardi hicbir fikrim yok. Korkmamin nedeniyde buydu maalesef. Mesajınız için çok teşekkür ederim
Hayir adet görmek mümkün degil. O rahim alanında kanama vs varsa olur veya bebekte sorun olur bir sıkıntı olur elbette.
Cunku mantığa bilime aykırı bu durum.
Rica ederim lütfen kendinizi bu duruma sokmayın yalniz .
Hayir adet görmek mümkün degil. O rahim alanında kanama vs varsa olur veya bebekte sorun olur bir sıkıntı olur elbette.
Cunku mantığa bilime aykırı bu durum.
Rica ederim lütfen kendinizi bu duruma sokmayın yalniz .
Kendimi hicbir zaman böyle küçük düşürecek bir duruma sokacağımı zannetmiyorum. Stres ayrı bir sorun, çareyi burada arayacak kadar düşmek ayrı sorun. Sadece ben değil hic kimse kendisini böyle zor bir duruma sokmamalı.
Bir tane haber vardı kadın egildiginde ruzgardan hamile kaldığını 15 dk da karnının sistigini 1 saat sonra doğum yaptığını iddaa ediyordu
Tabi yapmasaniz daha iyi ama ....Evet
Tabi yapmasaniz daha iyi ama ....
Kesinlikle katılıyorum size, yapmamak en doğrusu. Yapılacaksa da istenmeyen gebelik ve enfeksiyon riskini önlemek için çok iyi bir şekilde korunmalı. Cevapladığınız için teşekkür ederim