Sürtünme ile kızlık bozulur mu

Yapmamani tavsiye ederim. Helalin olması için nikahlı olmanız lazım.

Opusmekle ağlayan kız o yatağa nasıl giriyo ben anlamadım. Surtunurken farkedemeyip o heyecanla başka şeylerde olabilir. Bu erkek milletine ne diye bu kadar güveniyorsunuz ki. Valla ben oraya kadar gelsem sonrasını yaparım.

İlk defa bu kadar izin verdim. Ve asla bir daha evlenene kadar düşünmüyorum. Bu bana iyi bir ders oldu

Asla bir daha asla yapmam. Tek temennim bir şey olmaması kan beni korkutuyor o da regl mi değil mi ayırt edemiyorum. Sürtünerek bu boyuta nasıl geldi aklım almıyor

Asla bir daha asla yapmam. Tek temennim bir şey olmaması kan beni korkutuyor o da regl mi değil mi ayırt edemiyorum. Sürtünerek bu boyuta nasıl geldi aklım almıyor

Büyük konuşma genede. Allah'a sığınırım de. Dünyanın binbir türlü halı var eşin olacak kişi ölebilir ne bileyim sen vazgecebilirsin vs. Regl olabilir büyük ihtimalle.

Büyük konuşma genede. Allah'a sığınırım de. Dünyanın binbir türlü halı var eşin olacak kişi ölebilir ne bileyim sen vazgecebilirsin vs. Regl olabilir büyük ihtimalle.
Tabiki orası öyle. Tek temennim bir şey olmaması. Aynı şeyleri düşündüm inanın ki umarım regldir zaten olmuş gibiydim ama kırmızı kan gelmiyordu. Ertesi gün tamamen oldum içimi kemirirse doktroa giderim napayım artık

Ne gibi ağrılar simdi reglm de ister istemez biraz ağrım oluyo kesik ağrısı gibi bi şey oluyo sanki arada ya da psikolojik bilemiyorum

Psikolojik seninki bence. Doktora gidersin o söyler. Hissedersin zaten bı şey olsa. Ama o sürtünme anında farkedemeye de bilirsin o yüzden yapma bı daha.

Bence regl kanı dır çünkü kızlik zarı hemen bozulacak bisey değil kişiden kişiye göre değişiyor ama bozulmuş olsa bunu sen hissedersin

Olabilir deee olmayabilir deeee
Onu sen anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…