• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile kızlık bozulur mu

Saatlerce ağlayacak kadar önemsiyorsanız neden bu moku yiyorsunuz. Daha beyin neteye girdiğinden haberiniz yok. İç çamaşırı varsa nasıl girecek. Birşey olmamıştır. Sorumluluğunu üstlenemeyeceğiniz işe kalkışmayın

Bu sürtüşme isleri riskli yavrum cok azitmayin. Sürtünme kuvvetinden hızınızı alamayip geliyorsunuz sonra buraya. Hem bilginiz yok hemde hep 3.5 moddasiniz. Sonucunu göze alamayacaksaniz adam akilli durun.
Korkma bu arada bisey olmamıştır.

Saatlerce ağlayacak kadar önemsiyorsanız neden bu moku yiyorsunuz. Daha beyin neteye girdiğinden haberiniz yok. İç çamaşırı varsa nasıl girecek. Birşey olmamıştır. Sorumluluğunu üstlenemeyeceğiniz işe kalkışmayın
Ciplakmis.totodan surtunmus.

Lütfen cevaplar mısınız kafayı yiycm sevgilimle çıplak bir şekilde sürtündük o arkamdaydı önden yapsak yanlışlıkla bir şey olur diye arkadan sürtünüyordu. Islaktık ikimizde sürtünürken bi ağrı hissettim hemen kalktım kontrol etmek için kan geldi mi diye ondan önce regl olacaktım leke gelmişti. Ertesi gün tam oldum zaten regl ama kontrol edeceğim zaman peçeeteyi içime tuttum kan vardı kırmızı bekledim bi daha denedim pembemsiydi bu sefer kızlık zarım mı bozuldu lütfen cevaplayn reglm bi şey de anlamıyorum. Sevgilim bagırdığımda anlamadı bile sürtünüyorduk içine girsem hissetmem mi dedi ama ben o kandan emin olamadım
Yani bize sormak yerine erkek arkadaşınıza girip girmediğini sorun artık cevabına ne kadar inanırsanız

Bende daha yapmam olayına hastayım, yaparsın yaparsın da işte korkudan şimdilik yapmam dersin, konu bu da değil ya her neyse artık. Adet olacaktım geldi demişsin zaten, uyarilmak regliyi de tetikler zaten regli gunundeysen, cidden kendi fizyolojinizi kadın biyolojisini anlamiyorsaniz bilmiyorsaniz bu işleri yapmayın. Sonra aman tövbe! Hii yedik biz de.

Arkadaşlar ciddi bir şey soruyorum ki ciddi bir cevap alayım değil mi eğlence istesem buraya yazmam ben de saçma olduğunu biliyorum. Ama kana anlam veremiyorum leke tek gelmişti o olaydan sonra peçeteyle bastırdım kan vardı beni o korkutuyor
Ya bu naneyi yemicen tutuşmican ya da göze alacaksın yapmaya cesaret ettiysen. Korkma bişey olmaz.

Bende daha yapmam olayına hastayım, yaparsın yaparsın da işte korkudan şimdilik yapmam dersin, konu bu da değil ya her neyse artık. Adet olacaktım geldi demişsin zaten, uyarilmak regliyi de tetikler zaten regli gunundeysen, cidden kendi fizyolojinizi kadın biyolojisini anlamiyorsaniz bilmiyorsaniz bu işleri yapmayın. Sonra aman tövbe! Hii yedik biz de.
Ben yapmam dediysem yapmam sadece bozuldu mu bozulmadı mı ondan emin olamıyorum bunun içinde cesaretimi topladığımda doktora gideceğim. Büyük ihtimalle regl kanım orda uyarılmıştı olaydan sonra peçeteyle oraya bastırınca kan gördüm buna bağlıyorum

Yani bize sormak yerine erkek arkadaşınıza girip girmediğini sorun artık cevabına ne kadar inanırsanız
O dedi normal sürtünüyordum ben bir şey hissetmediim sen bağırınca ben de korktum dedi şaşırdı hatta girse o da anlar bence ben de içimde hissederim ama kökünden girmedi bence sürtünürken oraya direkt gireceğini düşünmüyorum bilemiyorum açıkçası

Bu sürtüşme isleri riskli yavrum cok azitmayin. Sürtünme kuvvetinden hızınızı alamayip geliyorsunuz sonra buraya. Hem bilginiz yok hemde hep 3.5 moddasiniz. Sonucunu göze alamayacaksaniz adam akilli durun.
Korkma bu arada bisey olmamıştır.
Umarım teşekkürler
Bişe olmaz . Olsaydı hisserdersin zaten bişe girip girmemesini anlardın heralde
Ağrı gibi bi şey hissettim bağırdım ama saaniyellikti korkudan sanıyorum. Sonra peçete aldım oraya tuttum peçeteyi baktım kırmızı kan sonra bi daha sildim pembe gibiydi. Sonra kesildi zaten sabaha kadar lekeli gelddi ertesi gün de regl oldum zaten

Valla ağrı olduysa ne bilim şüphelendim bende şimdi kısmi de olsa belki zarar vermiş olabilir işte regl denk geldi ya çözemiyor insan

Lütfen cevaplar mısınız kafayı yiycm sevgilimle çıplak bir şekilde sürtündük o arkamdaydı önden yapsak yanlışlıkla bir şey olur diye arkadan sürtünüyordu. Islaktık ikimizde sürtünürken bi ağrı hissettim hemen kalktım kontrol etmek için kan geldi mi diye ondan önce regl olacaktım leke gelmişti. Ertesi gün tam oldum zaten regl ama kontrol edeceğim zaman peçeeteyi içime tuttum kan vardı kırmızı bekledim bi daha denedim pembemsiydi bu sefer kızlık zarım mı bozuldu lütfen cevaplayn reglm bi şey de anlamıyorum. Sevgilim bagırdığımda anlamadı bile sürtünüyorduk içine girsem hissetmem mi dedi ama ben o kandan emin olamadım
Herseyi yap ama kizligim bozulmasin 🤢

Sürttürülüş hızına, açısına, şeyinin büyüklüğüne bağlı olarak göreceli olmakla birlikte, benimkini bozamaz ama sizinkini bozar.
Bir ayna alıp bakın bakalım bozulmuş mu duruyor mu….

Back