Sürtünme ile kızlık bozulur mu

Valla ağrı olduysa ne bilim şüphelendim bende şimdi kısmi de olsa belki zarar vermiş olabilir işte regl denk geldi ya çözemiyor insan
Evet şansıma regl tam geldi acaba ucu değdi sertti o mu beni korkuttu ondan mı ağrıdı oraya değdi diye o yüzden korkuyorum açıkcası sonrasında ne gibi şeyler oluyo bpzulmuşsa onu da bilmiyorum

Ağrı olduysa ve kayganlık çoksa bozulmuş olabilir de ne olacak ki bozulsa ? Zaten sevişiyorsun yani

Bişe olmamıştır içini rahat tut zaten evlendiğini kişi buna kafayı takan biriyse o zaman yazık olur o ilişkiye

Bzi evlenmeyi düşünüyoruz. Bozulmuş bozulmamış çok önemli değil aslında ama Allahın işini bilemeyiz. Bi anlık nefsime yenildim pişmanım da iş işten geçti
Neyde bisey olmaz korkma bozulsa o aciyla zor yürürdün
Değil mi ya ben de onu düşünüyorum o ağrı saniyelik oldu

Ağrı saniyelik oldu kayganlık vardı
zaten okdr önde olamaz yani bisey olmamis

Aynadan asla anlamıyorum baktım beyaz acık renkli bi yer var kapalı duvar gibi tek onu anladım delik vs göremedim

Ay senin gibisi bulunmaz bu devirde ağlayınca erkek arkadaşın naptı…
Ben seni bırakmam dedi bunu düşünüp ağlıyorsan yapma dedi o gece de çok ağladım yine aynı şeyi söyledi swn benim helalimsin falan ama ben zaten bu şeykekri yapınca hep pişman oluyorum ama nefis öyle bi şey ki ne hale getirdi beni

Zaten evleniriz diyip daha ileri seviyeye geçme sen yinede öpüşmek bile seni ağlatıyorsa bişeyler yaşayıpta ayrılsanız travma olur sana yaşın küçük daha nolcsk belli olmaz

Ah o nefis… İçine şeytan kaçmış hormonların ile vuruyor seni.
En zevkli en hisli en en en hassas yerinden.
Sen yap ama sonra hep tövbe et tamam mı.
Yap tövbe et yap tövbe et….

Zaten evleniriz diyip daha ileri seviyeye geçme sen yinede öpüşmek bile seni ağlatıyorsa bişeyler yaşayıpta ayrılsanız travma olur sana yaşın küçük daha nolcsk belli olmaz
Geçemem ben çamaşırımı asla çıkarmazdım nasıl böyle bi hata yaptım hala aklım almıyor inanın ki böyle biri değilim aptallıktsn başka bir şey değil. Yani bozulmamış mıdır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…