• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Piya2244

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
33
-23
1
25
Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu

Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu
Gebelik olsa Görürdü

Lutfen beni bir kardeşiniz olarak gorun ve bana yardımcı olun psikolojik en iyi değilim lütfen

Benim beddualarım oyle bir tutarki ama saka yapmıştım asla istemem Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ama keşke sizde düzgün bi şekilde cevap verseydiniz soruma🙏🙏🥰
Sende adam gibi üslup kullan o zaman ne demek evladiyla sinansin falan 😡 Bilmiyorsan ögren ayip değil ben 5ay denedim 6.ayda oldu bu bebek kimisi yillarca deniyor anca oluyor. Öyle sürtünerek hamile kalinmiyo imkansız yani bence sen dalga geciyorsun bizle .

Back