Sürtünme ile ilişki yardım lütfen

Bestology

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
1
0
1
26
Arkadaşlar bundan 2 hafta önce sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik cinsel organını çok az bir miktar vajinama soktu fakat bakireliğimin bozulması gibi bir durum yok boşalma da hiç olmadı. Adetim gecikti ve bu durum beni rahatsız ediyor kafamdan çıkmıyor kendimi huzursuz hissediyorum. Henüz 18 yaşındayım gebelik gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Eczaneden test alıp yaptım sonuç negatif çıktı. Sanırım bir de vajinal mantara yakalandım ailemle yaşıyorum hastaneye de gidemiyorum eğer gebelik gibi bir durum varsa ailem öğrenecek diye tek gitsem ne yapacağımı bilemem böyle kaldım yani kimseye bir şey de diyemiyorum lütfen yardımcı olun

Nasıl yardımcı olalım? Biz mi götürelim hastaneye ya da buradan mı muayene edip test yapalım?

Zevk suyu geldiyse bak sen işe. Onun icinde de sperm var. Adetin geciktiyse idrarda gebelik testi yap.

Surtunme falan bunlar nasil isler ya . yapiyorsaniz korunun korunun korunun. 3 kez soyledim iyi anla diye.

Ayrıca böyle yok sürtünerek yok yüzeysel falan çok itici geliyor.

Bekarete önem veriyorsanız bekaretin sadece zar olmadığını bilin. Ayrılıp da başkasıyla evlenirseniz, bakireyim diye adamı kandırabilirsiniz ama kendinizi kandıramazsınız.

Sevişiyorsanız bakireyim diye gezmeyin ve doğru düzgün korunun. Böylelikle korkacak birşeyiniz olmaz.

Her zaman risk var ama boşalmadıysa zor. Biraz ittirdi biraz sürttürdü gibi şeyler de aşırı komik duruyor ancak yaşınız 18. Ne diyeyim korunun...

Biz burda doğru yollarla hamile kalamıyoruz.sürtünmeyle senmi hamile kalıcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…