- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Ozur dilerim teyo o kadar igne ilac ovitrelle hepsi birer yalandiVe bu bilgiyi benden gizledin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozur dilerim teyo o kadar igne ilac ovitrelle hepsi birer yalandiVe bu bilgiyi benden gizledin
Tabi ki2 gün önce sevgilimle sürtünme yaşadım iç çamaşır vardı ama kısa bi süre yoktu kendisi boşalmadını ve zevk suyunun gelmedini söylüyor ama emin olamıyorum 2 gündür kasık ağrım var ve bügün yoğun beyaz akıntı geliyor sizce hamilemiyim
HayırBoşalma durumu oldumu peki
Ovitrelle dahi yalansa artık diyecek sözüm yokOzur dilerim teyo o kadar igne ilac ovitrelle hepsi birer yalandi
Siz hiç sürtünmeyi denemediniz mi? Halbuki ilk o önerilir.Ovitrelle dahi yalansa artık diyecek sözüm yok
Birde o çocuktan hayır beklerlerAllah aşkına şaka mısınız?
Eğer gerçekseniz,çocuk nasıl yapılır bilmeden ilişkiye falan girmeyin yaa…
Hayır Google a sorsan öğrenirsin nasıl hamile kalındığını canım
Spermannnn bebek geliyor2 günde gebe kaldın belirtiler onu gösteriyor evet.
Bu işler normalde 48 saatte olmaz ama seninkinin spermleri, süper kahraman spermman türünde demek ki.
Hayırlı evlatlar böyle oluyordur belki deBirde o çocuktan hayır beklerler
Bence kesin ikiz olacak bukadar hızlı olunca bi kız bi erkekHadi cinsiyet tahmini yapalım sonra hangi isim olucak ona karar verelim
Erkek olursa,spermanHadi cinsiyet tahmini yapalım sonra hangi isim olucak ona karar verelim
İşte başlangıç noktam yanlışmış demek kiSiz hiç sürtünmeyi denemediniz mi? Halbuki ilk o önerilir.
Ayy ovitrelle felan faso fisoOvitrelle dahi yalansa artık diyecek sözüm yok
Stres olduğunuz için sık idrara çıkıyorsunuz*Birde sık idrara çıkıyorum stres oldum
Aaa işin püf noktasını niye saklıyor sunBiz surtunerek hamile kaldik olabilir