20 yazmissin 20 deseydik dicektim sana 17 sen büyük değilsin diye bak yawrum bizde geçtik o yollardan senin yasinda kardeşim var benim erkek hep tembihlerim bu konuda kaniniz kayniyo anlıyorum ama yanlış işler pesindesin yaşanmış bi olay anlatiyim sana komşumuz var çok terbiyeli bir kız üniversiteye giderken birlikte olmuş biriyle hamile kalmış bilmiyor kac ay adet olmadim diye bu gidiyo doktora hamilesin diyo okulu bıraktı hayatı alt üst oldu evlendi çocuğu doğurdu herkes sirt çevirdi kocası askere bile gitmedi daha belki suan çok guzel bi hayatı olcakti isi olcakti bi kac kere birlikte olduğu daha askere bile giymemiş isi olmayan biriyle evlendi kapandı eve aklını başına topla sen onları yaşadığın o kisiyle evlenceginin garantisi varmi çok pişman olursun şimdi bu hata yapar birlikte olursun sonra 5 yil sonra bi Adam çıkar karşına deli gibi aşık olursun keske ilklerimi onla yasasaydim der cok pisman olursun lütfen cahillik yapmayın ve erkeklere kendinizi kullandirmayin o yaşta biri ciddi düşünmez hamile kalsan arkasına bakmadan kacar korkar sorumluluk bile alamaz ya seni sadece zevk amacı goruyo bu yaşta kanmayın.inanmayın lütfen kendimi yedim sana bunları anlatcam diye yapma yawrum kendine bunu yapma