- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
konu sahibi az önce yazıyodu cevap şimdi nerde
kaçtııııııııııııııııııııııı
çok zekiyim yaaaaaa hemen çözdüm olayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi az önce yazıyodu cevap şimdi nerde
ben bile evlendiğimde öğrendim ..yaşım 28
kaçtııııııııııııııııııııııı
çok zekiyim yaaaaaa hemen çözdüm olayı
sürtünme ile hamıle kalınırmı bılmıoooorr ertesı gun hapını bılıyorr :44::44::44:
artık okadar cok bole sacma ınsan varkiiii bole yasayacaklarına hıc yasamasınlar daha iyi :26: fikrimce bana hiç doğruu gelmiyorr herkez genc olduuu o yaslarda olduuu bole cahıllıkle alakası da yok okuyup ogrensınler benceeeee bu cevabım konu sahıbıne degıl o cunku emınım kocaman bır adam yada kadın...
Erkek arkadaşımla dün sürtünmeyle ilişkiye girdim boşalmadı ama zevk suyundan korkuyoruz. Erkek arkadaşım yinede ertesi gün hapı almış bu gün 22-23 saat geçmiş olacak içmiş olacağım. 16 yaşındayım. adetime normalde 4-5gün olması gerek. ne kadar bir risk var. daha öncede aynısını yaptık ama hiç birşey olmadı bu defa neden bu kadar korktuğumuzu anlamadık. Erkek arkadaşım benden daha endişeli. Tecrübelerinizi yazarmısınız lütfen rahatlamam için.
Ayrıca hamilelik testini ne zaman yapmalıyım kaç gün sonra. İyi günler dilerim. Umarım Allah zor durumdakilere yardımcı olur..
Forumda ve sitelerde arastirma yaptigimda surtunme tabiriyle geciyordu bu tarz iliski. Haplari arastirdigimda ertesi gun hapini arastirdim ve aldirdim. Ayrica forum kurallarinda erkek uye alimk yok dedigini okudum. Yani ablalarim dememin neyi yanlis ki. Sitede surtunmeyle alakali konulari okudugm icin bu baslikta actim. Aciklayici ve net konustum. Fake demissiniz yazik kisaca.
Goovleye surtunme ile hamile kalma ihtimali yaz. Ve ayrica iliski sonrasi onlemleri arastir. Eminim ki tbunlarin elinin altinda olup her yasta insanin bilebilip okuyabilecegini anlarsin. Bu bilgiler lise 1. Sinifta saglik dersinde bile ogretiliyor. Cok fesatsiniz.
bole sacma ınsan varkiiii bole yasayacaklarına hıc yasamasınlar daha iyi
kızının yada çevrenden birinin başına gelirse umarım anlarsın ki. kimseyi yargılamamak gerekli.
Sevgilin mi aldı, sen mi araştırıp aldırdın....
vahhh vahhhhh çok üzüldümmmmmm fake oldun cok bellı guzelım
lise 1. sınıfta ogretılıyorda neden bılmıorsun surtunme ıle hamıle kalınıp kalınmayacagını anlamadım evet google herşeyi öğretior dogruuuu ama sen hala ogrenenememıssın karsımdakı ıonsan olgun dıyorsun bellıkı senden buyuk :18: o sadece surtunmeyle kalmazzz devamı gelıırrrr :18: ve ınan hayatın boyuncadaaaa pısman olursuuuun buda benım sana son lafım sonrada bu kk da kızlık dıktırme dıye konu acarsın
cehaletin de böylesi..
kızım senı hayatında hiç okula göndermediler mi??
araştırdım ona anlattım oda bakmış gidip almış recetesini okumuş ve kötü birşey yazmıyor dedi. araştırdım biraz hormonları kötü etkiliyormuş ama o anki stresten dayanamayıp içtim. sadece tecrübelerinizi merak ediyorum o kadar değişik cevaplar aldım ki beni dahada üzdü insanların böyle şekilde yargılaması. gebe kalma ihtimalini gerçeklik payını merak ettim. doktorların açıklamasına inanasım gelmiyor.
kanama yaptırır ağrının sebebi odur
internette sürtünmeyle hamile kalınır deniliyor. korkuyorum. sadece içimi rahatlatmak istedim.