- 18 Haziran 2024
- 483
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi lutfenyardi
Tamam abla teşekkür ederim doktora gidecektim pazartesi o zaman iptal mi edeyimGeç döllenme yaşayanlar bu mesajı görse oturur ağlar. Saçmalama Ayten mümkün değil böyle bsy . Geç döllenme dediğin adet gecikmesinden 1 2 hafta sonra çıkıyor. Sen 3 ay diyorsun . Delirme beybi yat uyu hiç bsy yok .
Kan testi bir ay yaniltsin 4 ay mi yaniltacak ? Gebelik değerleri katlanarak büyüyor, zaten gebeliğin sağlıklı mı değil mi olduğu o değerlere göre belirleniyor. Sen hamile olsaydın o değer minimum 25.000 küsur cikmaliydi. Psikolojik olarak hissediyorsundur.Karnımda sürekli hareketlilik hissediyorum ondan da korkuyorum. Kan testi yanılmasından korktum
İshal olmayasın?Karnımda sürekli hareketlilik hissediyorum ondan da korkuyorum. Kan testi yanılmasından korktum
Teşekkür ederim. Bazıları 5 6 aylık hamile olduğunu sonradan öğreniyormuş okudum da. Onlar şüphe duymadıklarını icin doktora gitmemişler sanırımİçin rahat olsun bu kadar zamana kadar çıkmaması imkansız bişey piskolojik baskı yapma kendine
Cift rahim ve ters rahimde gözükmesi gibi bir şey mümkün müKanda test yaptır kan yanıltmaz kısmını pek anlayamadım da
Sadece ilk ve sondu abla bir daha böyle saçma bi duruma asla diyip büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten artık düşmem inşallahBidaha da öyle korunmadan kimseyle sürtünmesürtüne sürtüne bulasik teline döndünüz iyice . Yazık etme gençliğine bu streslerle
Yani hamilelik testlerinden bahsettim hadi diyelim onlar yanılttı kan yanıltmaz kanda her türlü çıkardı demek istedim ve 3 ay dan bahsediyoruz hamilelik testinde bile çıkardı öyle bişey olsa için rahat olsun bence kendine stres yapmaKanda test yaptır kan yanıltmaz kısmını pek anlayamadım da
İptal et kızım deli misin ilerde mhrs den karşına çıkacak bunlar birinin kulağına gidecek adın kötü anılacak. Ne kan verip duruyorsun yat uyu hiç beyin yok senin öyle kolay bisey değil bu gözden kaçtı kanda çıkmadı diye bsy olur mu . Bide defalarca baktirmissin . Yasin biraz küçük korkmuşsun sadece o yüzden gecikmiş. Hiç bisey yokTamam abla teşekkür ederim doktora gidecektim pazartesi o zaman iptal mi edeyim
Hayir değilim ama seyiriyor gibi sankiİshal olmayasın?
Bunun merakla ne alakası var onu anlayamadimKomik değilsiniz. Siz hiç mi hayatınızda çocukluğunuzda saçma bir şeyi merak etmediniz.
İptal et kızım deli misin ilerde mhrs den karşına çıkacak bunlar birinin kulağına gidecek adın kötü anılacak. Ne kan verip duruyorsun yat uyu hiç biseyn yok senin öyle kolay bisey değil bu gözden kaçtı kanda çıkmadı diye bsy olur mu . Bide defalarca baktirmissin . Yasin biraz küçük korkmuşsun sadece o yüzden gecikmiş. Hiç bisey yok
Rica ederim evet hamileliği planlamadan yapanlar düşünmediği için bilmeden 3/4 aylık olduklarında öğrenenler var ama sen hem kontrol e gitmişsin sende yok merak etme ama bence bidaha yapma gençliğine yazık günahTeşekkür ederim. Bazıları 5 6 aylık hamile olduğunu sonradan öğreniyormuş okudum da. Onlar şüphe duymadıklarını icin doktora gitmemişler sanırım
Ha yani değer düşmüyor hep büyüyor anladımKan testi bir ay yaniltsin 4 ay mi yaniltacak ? Gebelik değerleri katlanarak büyüyor, zaten gebeliğin sağlıklı mı değil mi olduğu o değerlere göre belirleniyor. Sen hamile olsaydın o değer minimum 25.000 küsur cikmaliydi. Psikolojik olarak hissediyorsundur.
Öyle bir durum da mı var abla5 ay sonra doğurmadığınızda bu konuda rahatlarsınız ama bu sefer de e nabız sonuçlarım memur olmama engel mi diye dertlenirsiniz
Evet.Ha yani değer düşmüyor hep büyüyor anladım
İlk ve sondu çok korktum zaten bir daha da yapmadım. Üstünden de dört ay geçti hani yapsam yine o dört ayda yapardım ama tövbe ettim ben. Bir daha da yapmamRica ederim evet hamileliği planlamadan yapanlar düşünmediği için bilmeden 3/4 aylık olduklarında öğrenenler var ama sen hem kontrol e gitmişsin sende yok merak etme ama bence bidaha yapma gençliğine yazık günah
Hayır ! Telefonu kapat uyu guzelim hadi.Öyle bir durum da mı var abla