Sürtünme ile gebelik

26 yaşıma girdim. Ben de sorarken kendime çok üzüldüm şu uaşımda cahilim hala. Evet içime girmedi ki klitorise ucu değdi
Korkma canm yoktur inşaAllah
Hamile olup adet gören cok az insan var
Ve testte çıkmayan da nadir

bu şekilde gebelik oluşması mümkün değil zevk suyunda sperm 2. birliktelikte oluşur. ilk birliktelikteki sadece zevk suyudur. pişman olma bu sana bir tecrübe kazandırdı. beden senin ve kararı da sana ait. tabi ki keşfetmek yaşamak isteyeceksin sen durdursan hormonların durdurmaz. sadece seçimlerinin arkasında olmayı öğren birseyi yapmadan 2 kere düşün ve kendine bunu yaparsam pişman olur muyum diye sor. olmayacaksan yap ama olacaksan yapma.
naçizane fikrim budur

Sağolun

İlişkiden 19 gün sonra yaptıgım test. Gün içinde yaptım

Eklentiler

• 2C3E9EA5-B799-4544-BA99-CB97FBE6AB1D.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 90
Az önce yine yaptım

Eklentiler

• 34A35218-5AA5-4F77-B6C2-F9EBD5A59B40.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 92
Bebe time denilen testten yaptım ama hep yanlış sonuç gösteriyormuş of of

Tamamen pskilojik adet görmezsin hamile kalsan, bide adetliiken test zaten yapilmaz. Ufak bi bunalıma girmişsin uyku filan da ondan:) pisman olcahin şeyler yapma, tecrübe etmis biri olarak diorum. Sonu hep husran bu islerin

Tamamen pskilojik adet görmezsin hamile kalsan, bide adetliiken test zaten yapilmaz. Ufak bi bunalıma girmişsin uyku filan da ondan:) pisman olcahin şeyler yapma, tecrübe etmis biri olarak diorum. Sonu hep husran bu islerin
Ben hamile deilim dmi

Sizin başınıza ne geldi..

Degilsin kiz hamile kendine stres ettigin icin oyle .bide tehlikeli isler evlimisin.
Yok değilim ilişkim de yeni bitti tam birleşmw de olmadı yaptıgım testleri attım ilişkiden 24 gün sonrakini dün yaptım ama bu test uydurukmuş acaba yanlış mı çıktı

Yok değilim ilişkim de yeni bitti tam birleşmw de olmadı yaptıgım testleri attım ilişkiden 24 gün sonrakini dün yaptım ama bu test uydurukmuş acaba yanlış mı çıktı
Anladim hamile degilsin evvela bunu bil .Sıkıntı etme kendine . Ve daha dikkatli ol sürtünme ile hamile.kalinmaz %1 ihtimal dir
Bosuna sikma canini ve daha dikkatli ol yapmadan önce birkez daha düşün

Anladim hamile degilsin evvela bunu bil .Sıkıntı etme kendine . Ve daha dikkatli ol sürtünme ile hamile.kalinmaz %1 ihtimal dir
Bosuna sikma canini ve daha dikkatli ol yapmadan önce birkez daha düşün
Bi daha yapmam. Hamile olsam 10 gün sonra adet olmazdım dimi

Neredeyse ikinci adetin gelecek, hamile değilsin, korkmayı bırak bence.
Ayrıca o nasıl bir erkek arkadaşmış ki bu olaydan bir gün sonra apar topar ayrılmış? Allah ıslah etsin kendisini.

Evet olmazdin.adetin gecikirdi belirtin olurdu kanaman da pihti pihti olmazdi ..
Bencede daha yapma bak iliskin bitmis gitmis yanina ne kar kaldi korkudan baska
Pıhtıdan ziyade koyu kırmızı akıntı geliyodu sabahları ve hareket edince. Bazıları adet oluyomuş yine de ve bazılarının da testi negatif cıkıyomuş ondan kafam biraz bulandı

Neredeyse ikinci adetin gelecek, hamile değilsin, korkmayı bırak bence.
Ayrıca o nasıl bir erkek arkadaşmış ki bu olaydan bir gün sonra apar topar ayrılmış? Allah ıslah etsin kendisini.
Kötü kelime kullanmak istemiyorum kendisi hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…