Öncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürtünme ile gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Bir daha asla yapmam bana büyük ders oldu gerçekten böyle bi şey olmaz dimi neden karnımda bi his var neden anlamadım kafama taktığımdan mıbirdaha yapma ama
hamıle kalmazsın merak etme
Kan testine ihtiyacım mı var yoksaYok kardeşim değilsin idrar yapmıssın adet olmuşsun bide kan testi ver belli olur sonuç kesin olarak burda yıllardır cocugu olmayan insanlar var dışardan sürtünmeyle olması cok zor
Cevap verecek yok mu arkadaşlar nolurÖncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü.
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
yav biz normal yolla deniyoruz zor oluyor. senin sorduğun soruya bak
cahilsin ve yaşın çok genç sonradan başının belaya girceği şeylere bulaşma...
hamile olman imkansız bütün şeyleri yapmışsın zaten. mide bulantısıda pskolojik her
hamile kalmayı bekleyen bu durumu yaşar. hadi sağlıcakla kal
hamile olman imkansız bütün şeyleri yapmışsın zaten. mide bulantısıda pskolojik her
O kadar pişmanım ki dediğiniz gibi şu yaşta başımın böyle bi sıkıntıya girmesini istemem evli değilim nişanlı bile değilim.. allah inşallah size güzel sağlıklı ve hayırlı evlatlar veriryav biz normal yolla deniyoruz zor oluyor. senin sorduğun soruya bak
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
O kadar pişmanım ki dediğiniz gibi şu yaşta başımın böyle bi sıkıntıya girmesini istemem evli değilim nişanlı bile değilim.. allah inşallah size güzel sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir
amin inşallah isteyen tüm herkese..
kendine dikkat et ve dikkatli ol erkek kısmı arkasına bakmadan kaçabiliyor
dediğiniz gibide oldu 1 gün sonra benden ayrıldı bimde böyle bi durumla karşılaştım üstüne bi de şu durumda hamileysem mahvoldum benamin inşallah isteyen tüm herkese..
kendine dikkat et ve dikkatli ol erkek kısmı arkasına bakmadan kaçabiliyor
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
dediğiniz gibide oldu 1 gün sonra benden ayrıldı bimde böyle bi durumla karşılaştım üstüne bi de şu durumda hamileysem mahvoldum ben
bu olayı kapat birdaha o şahısla görüşme dönmek isterse bunu bidaha yaşamak için döner
ve hamile değilsin inan bana o yolla hamile kalmazsın nereye boşaldı
Moralim çok bozuldu biri yazdı demin komik bi konu değil düşük de olsa ihtimal var yine test yap diye çok moralim bozuldu ağlıyorum resmen..bu olayı kapat birdaha o şahısla görüşme dönmek isterse bunu bidaha yaşamak için döner
ve hamile değilsin inan bana o yolla hamile kalmazsın nereye boşaldı
bana gelmedi boşalma sıvısı
O yüzde 1 bana denk gelir miSeninki psikolojik canm yoktur gebelik çok düşük ihtimal %1 belki
Bu sana ders olsun bidaha yapma
- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Çok kafana takiyosun bak kendini mahvediyosun resmenO yüzde 1 bana denk gelir mi
Bence %1 bile yok bi mucize olmazsa
Vajinanın icine bile gelmemiş su
Ki gelse bile dusuk ihtimal
Çok düşünme derin bi nefes al tevbe et
Kac yasindasin? Böyle konular okuyunca gerçekten cok üzülüyorum
26 yaşıma girdim. Ben de sorarken kendime çok üzüldüm şu uaşımda cahilim hala. Evet içime girmedi ki klitorise ucu değdiÇok kafana takiyosun bak kendini mahvediyosun resmen
Bence %1 bile yok bi mucize olmazsa
Vajinanın icine bile gelmemiş su
Ki gelse bile dusuk ihtimal
Çok düşünme derin bi nefes al tevbe et
Kac yasindasin? Böyle konular okuyunca gerçekten cok üzülüyorum