• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile cinsel ilişki

Artbeauty0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
30
2
1
23
Merhaba. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir birlikteliğim oldu. Hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan endişelendiğim için 25 saat sonra ella kullandım. Aradan 6-7 gün geçti. Bugün hafif koyu sarı kahverengimsi bir akıntım geldi. Bu normal mi ? Daha adetime 1 haftadan biraz fazla var. Hamile olmaktan korkuyorum.

Bence hamilesiniz . bugün okuduğum kaçıncı surtunmle yoluyla ilişki hamilelik bu kadar kolay olsaydiiii. İşimiz vardı her ilişki de hamile kalırdık. Yeni katilim ve ilk soru cinsellik .maşallah çok hızlisniz.( Hamile değilsiniz . O şekilde hamile kalınmaz )
O şekilde hamile kalınabilir örnekleri var fakat çok uç bir örnek

Merhaba. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir birlikteliğim oldu. Hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan endişelendiğim için 25 saat sonra ella kullandım. Aradan 6-7 gün geçti. Bugün hafif koyu sarı kahverengimsi bir akıntım geldi. Bu normal mi ? Daha adetime 1 haftadan biraz fazla var. Hamile olmaktan korkuyorum.
Teknik olarak imkansız. Dünyada örneği falan da yok, böyle hamile kaldım diyen yalan söylüyor, yaşadıklarından utanan insanların sayesinde şehir efsanesi oluyor bu gibi saçmalıklar. Doktorların benzer sorulara yanıt verdiği platformlar var, ilgili konuları oradan takip edip bilgi edinin hiç olmazsa. Arada “tek tük, muayene edelim, ultrasonda bakalım, kan tahlili alalım…” gibi yanıtlar verenler olursa bilin ki ticari yaklaşıyordur.

Teknik olarak imkansız. Örneği falan da yok, böyle hamile kaldım diyen yalan söylüyor, yaşadıklarından utanan insanların sayesinde şehir efsanesi oluyor bu gibi saçmalıklar…
Teknik olarak meninin vajinaya akması sonucu çok uç bir örnek olsa bile hamile kalınabilir

An*l seks sırasında yine akmasiyla hamile kalınabilir

Teknik olarak imkansız. Dünyada örneği falan da yok, böyle hamile kaldım diyen yalan söylüyor, yaşadıklarından utanan insanların sayesinde şehir efsanesi oluyor bu gibi saçmalıklar. Doktorların benzer sorulara yanıt verdiği platformlar var, ilgili konuları oradan takip edip bilgi edinin hiç olmazsa. Arada “tek tük, muayene edelim, ultrasonda bakalım, kan tahlili alalım…” gibi yanıtlar verenler olursa bilin ki ticari yaklaşıyordur.
Abi bosalmamis ki adam pardon ya

Teknik olarak meninin vajinaya akması sonucu çok uç bir örnek olsa bile hamile kalınabilir

An*l seks sırasında yine akmasiyla hamile kalınabilir
Hiçbir şekilde boşalma olmamış, zevk suyunun vajina dışından döllemek gibi bir olasılığı yok! Vajina üzerine tam bir boşalma bile olsa gebelik söz konusu olmaz, binde bir ihtimal bile diyemeyiz ama teorik olarak bilim her şeyin mümkün olduğundan hareket eder. Teoride kalır, pratikte örneği yoktur. Doktorlara soru sorulan pek çok platform var, bir tane bile “bu şekilde hamile kaldım” diyen örnek yoktur. Çevrenizde bu şekilde hamile kaldığını iddia eden biri varsa net söylüyorum samimiyetsizdir. Genç kızlarımızın bu kaygıları çok üzücü, bu bizlere çocuklarımızın cinsel eğitimi konusunda çok şey anlatıyor. Okullarda detaylı cinsel eğitim mutlaka verilmeli, bilgi ve erişim çağındayız ama demek ki kişisel çabalar çok çok yetersiz…

Enfeksiyonda olmuş olabilir hem korkuyorsunuz hemde prezervatif kullanmıyonuz 😒

İstiyorsanız onurunuzla sevişin gitsin ya da hiç girmeyin böyle işlere, sevgilinizin gönlünü etmek için. Sürtünmekten ne anlıyorsunuz?

Back