- 29 Ocak 2015
- 6.819
- 127.165
Sağ olasın hippom, senin de ellerine emeğine sağlıkAynı irmikli tatlıyı farklı şekillerde değerlendirmişiz.. Ellerine sağlık.. seninki de çok güzel olmuş ♡♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olasın hippom, senin de ellerine emeğine sağlıkAynı irmikli tatlıyı farklı şekillerde değerlendirmişiz.. Ellerine sağlık.. seninki de çok güzel olmuş ♡♡
Sağ olasın canımmm benim, ben de sena başarılar diliyorummnnm canımmEllerineee sağlıkkkkk
Yarışmada başarılar diliyorummmmmmm
Sağ olasın canım benim, sana da başarılar dilerimEline sağlık canım başarılar dilerim :)
Sağ olasın canım benim, yakın olsaydık sana da yapardım :) sana da başarılar diliyorumEllerinize sağlık başarılar dilerim. Çok güzel olmuş çok severim irmik tatlısını.
Sağ olasın canım benim, sana da başarılar diliyorumEllerine sağlık canım basarilar dilerim
Sağ olasın canım, çok çok teşekkür ederim.Ellerine sağlık ,tarifin de sunumun da güzel olmuş,başarılar dilerim.
Sende sağol ablacım estağfurullah hepsi birbirinden güzel tatlının kötü olması mümkün mü kiTeşekkür ederim güzelimm benim, ben de sana başarılar diliyorum
Bu arada senin tatlın çok çok daha güzel
ben pek tatlı sever insan değilim ama sütlü tatlı benim için başkadırSende sağol ablacım estağfurullah hepsi birbirinden güzel tatlının kötü olması mümkün mü ki
Sağ olasın canım, çok teşekkür ederim :)ellerine sağlık başarılar :)
Sağ olasın canım benim Allah razı olsun senin de ellerine emeğine sağlıkEllerineee emeğine ,yüreğine sağlik ❣ ❣
Ayyy çok teşekkür ederim canım benim :) ben de olmadı mı acaba diyordum ama böyle yorumlar gelince sevindim :)Çok Şirin olmuş sunumunuz gerçekten bayıldım :)
Ellerinize sağlık
Ol çok teşekkür ederim canım benimEllerinize sağlık çok güzel görünüyor yarışmada başarılar
Olmaz olur mu hic❤Ayyy çok teşekkür ederim canım benim :) ben de olmadı mı acaba diyordum ama böyle yorumlar gelince sevindim :)
Tekrar çok çok teşekkür ederim canım benimOlmaz olur mu hic❤
Çok çok teşekkür ederim :)Ayy irmik tatlisini cok severim ama sizinki sürprizli olunca cok bi şirin, cok bi sevimli olmus :))) Ya bi de bu irmik tatlisi böyle büyük kaliplara koyup cikarinca cok yakisiyor, ben de sirf bu yuzden tart kalibi alacağım bu gidisle.