• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRPRİZ!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar merhaba. Bu bir dert değil ama ziyaretçi sayısı en fazla olan bölümlerden diye buraya yazıyorum. Erkek arkadaşım bu aralar biraz sıkıntılı ve onun moralini düzeltmek için küçük bir sürpriz yapmak istiyorum. Çok fazla param yok. Maddi değerinden ziyade manevi değeri yüksek olsun istiyorum. Her türlü yazılı sürprizi yaptım diyebilirim aslında o yüzden kendisi artık bu tarz şeylere heyecanlanmıyor. Ki en son küçük notları rulo şeklinde yapıp kurdelelemiştim gayet olağan karşıladı valla hiç heyecanlanmdı. E çocukta değiliz o yüzden manevi değeri yüksek az yazılı bir sürpriz yada başka bir şey önerilerde bulunun lütfen. Az da olsa morali düzelsin istiyorum.

İlk buluştunuz yere götürün onu güzel bir konuşma yapın.
Sevdiği çikolatayı alın tamamdır maliyeti az. Maneviyat fazla.
Yaş kaç?

En sevdiği keki yapıyorum.

Sevgi, emek, zaman, kakao...

Moral bozukluğu filan kalmıyor. :KK51:

Erkekler öyle yazıyla felan mutlu olmuyor... Ben de yapmışdım onu niye sevdiğimi anlatan küçük notlar yazıp hediye ettiğim montun cebine koymuşdum... Giydiğinde görmüşdü çok sevindiğini söyledi ama saklamamıştır bence....İnanırmısın pasta yapıp, pogaca tarzı şeyler yapıp götürdüğümde daha çok sevindi sanki....Bu erkekler hep böyle sanırım.... Doğum günü yaklaştı süpriz yapmak istiyorum ama beynim durdu hiçbirşey gelmiyor aklıma....

İlk buluştuğumuz yere ara ara gidiyoruz ve oturduğumuz masaysa falan bakıp bak burda oturmuştuk bunları bunları konuşmuştuk diye yaad ediyoruz aslında. Hoş ve güzel bir fikir aslında çok teşekkür ederim eğer başka öneriler gelmezse bunu uygulayacağım :)

Erkekler öyle yazıyla felan mutlu olmuyor... Ben de yapmışdım onu niye sevdiğimi anlatan küçük notlar yazıp hediye ettiğim montun cebine koymuşdum... Giydiğinde görmüşdü çok sevindiğini söyledi ama saklamamıştır bence....İnanırmısın pasta yapıp, pogaca tarzı şeyler yapıp götürdüğümde daha çok sevindi sanki....Bu erkekler hep böyle sanırım.... Doğum günü yaklaştı süpriz yapmak istiyorum ama beynim durdu hiçbirşey gelmiyor aklıma....
Kesinlikle yemekte dah mutlu oluyolar önceden tatlı yapmıştım oturup yedi bir tepsiyi. Ama insan farklı şeyler yapmak istiyor

Pasta yap pasta..
Bizim ki de kısır, kek, mantı bayılır.
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçer hesabı

Moralim bozukken yapilan surprizlerden hic hoslanmam, yüzüme yalanci bir gülücük takip ayy çok mutlu oldum diye yalan söylemek zorunda olduğum anlar sadece..

Ama sevgilim bu hafta bir gün kendini ayarla seninle aksam yemegi yemek ya da canli müziğe gitmek istiyorum dediğinde bana daha iyi geliyor , hem zorlama yok hem konusmak disarida ki enerjiyi hissetmek iyi geliyordu

Moralim bozukken yapilan surprizlerden hic hoslanmam, yüzüme yalanci bir gülücük takip ayy çok mutlu oldum diye yalan söylemek zorunda olduğum anlar sadece..

Ama sevgilim bu hafta bir gün kendini ayarla seninle aksam yemegi yemek ya da canli müziğe gitmek istiyorum dediğinde bana daha iyi geliyor , hem zorlama yok hem konusmak disarida ki enerjiyi hissetmek iyi geliyordu
Param olsa o tarz bişey yapmak istiyorum zaten

Önceden ben ısmarlıycam dersem tatlı bi dille ikna edebilirim. Ama benimde durumum müsait olmadığı için başka bir şey aklıma gelmiyor.

hahahaha kesinlikle haklısın paraya daha çok seviniceğine eminim :D bütün moral bozukluğu sebebi o zaten lanet para!!! Balık burcu ama hiç balık gibi değil
balıksa ozamn parayı kırmızı kurdela ile fiyonk la ve ona ver ....balıklar soyut değil somut şeyleri sever... öyle yazıymış.. yazı okursun geçersin ...kekmiş. pastaymış... yersin biter onlar için...
para ,para...hem ihtiyacıda varmış...sürpriz yapcam diye zayi etme paracıkları...yazık...

Az maliyetli derken? Ne kadar bir bütçe ayırabileceksiniz mesela ona göre düşünelim. Örneğin bir geceyi birlikte geçirip sabaha kadar dertleşir onu sıkıntılardan uzaklaştırmaya çalışırsınız. Hem de farklı bir gün geçirömiş olur kafası dağılır vs vs. Böyle içinde akşam yemeğinin ya da güzel bir kahvaltının olduğu konaklama fırsatları oluyor. Aslında bütçeyi zorlamayacak bir yer bulup bunu deneyebilirsin bence. Hemen hemen her bütçeye göre var.

Back