sürpriz

Bence eger imkanin varsa özel yapim mesela iki tane kol dügmesi gönderebilirsin dügmelerin üzerinde seninle onun isimlerinin bas harfleri yazssin vede ek olarak ona cektirdigin bir resmini ve saclarindan biraz kesip bir cercevenin icine koyup onlari güzelce cok güzel bir paket yapip gönderebilirsin vallaha cok romantik olur... :)))) :1:

arkadaşım askere gidebilecek en iyi hediye bence giyim tarzı olur..

Son düzenleme:
Üzerinde fotoğraflarınız olan bi kupa yaptırıp yollayabilirsin.
Her çay içtiğinde sen düşersin aklına böylece :)

alkol yollayın 1 şişe içsin !
siz de gelip ''napçam şimdi 2 '' diye konu açarsınız .
madem böle yapacaksınız dinlemeyeceksiniz neden o kadar kişinin fikrini sorup meşkul ediyorsnuz ?
herkes size fikir vermek için çenesini yordu okadar , ben de dahil . hem yol verdim diyorsunuz hem yüzük yollayayımmı .!.
Laaa Havleeeeee ...

madem böle yapacaksınız dinlemeyeceksiniz neden o kadar kişinin fikrini sorup meşkul ediyorsnuz ?
herkes size fikir vermek için çenesini yordu okadar , ben de dahil . hem yol verdim diyorsunuz hem yüzük yollayayımmı .!.
Laaa Havleeeeee ...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))):lepi:

Laaa Havleeeeee ...

Bende bu konuyu önce görünce haydaaa demekki kabul etmiş ve hediye bile yollamayı düşünüyo insanlar ne çabuk affedebiliyor diye düşündüm çünkü diğer konusuda yorum yapmıştım ve dedim boşunamı yaptım diye.Fakat bu konunun açılış tarihi diğer konusu ile aynı tarih olmasına karşın saatlerine baktım bu konu sabah açılmışken diğeri akşam 22 sularında açılmış .ayrıca buradaki konusuna en son mesajıda diğer konunun açılış saatinden önce.Bu da demek oluyorki arkadaşımız bu konuyu açtıkdan sonra sevgilisinin yanlışını yakalamış ve diğer konusunu açmış.
Bende avukat gibi konuşdum canımm:1:
Ama dediğiniz gibi eğer tavsiyelere uymayıp devam ederse "Napıcam ben şimdi 2,3,4"serisi bizi bekliyor sanırım:delphin:

Laaa Havleeeeee ...

Evet bu konuyu napıcam ben şmdiyi açmadan önce açmıştım. Yanlışınız var

Back