sürpriz

ozge77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
95
0
36
İstanbul
Meraba. Ben askerde olan sevgilime dogum gunu için bir hediye göndermeyi düşünüyorum kargoyla.Bir yüzük göndercem. Ama bunu güzel bir şekilde süpriz gibi nasıl yapabilirim. Çok az vaktm kaldı fikirlerinizi bekliyorum. mafoldumben

CANIM YÜZÜK NİYE GÖNDERİYORSUNKİ BAŞKA HEDŞYE YOK MU AKLINDA HİÇ?:ecrin_bebek:

Şimdilik başka bişey bulamadım ama fikirleriize açıgım

Son düzenleme:
şimdilik başka by bulamadım ama fikirlerinize açıgım

canım yüzük ne bilim bana tuhaf geldi açıkcası
bir erkeğin kıza göndermesi gereken hediyedir o.

Kazak gönderebilirsin atkı olabilir veya gömlek olailir hatta kaşeleyebilirsinde isimleriniz çıkma tarihleriniz ve güzel aşk sözü olabilir aklıma gelen bu canım

anlamadım kazagın ustunde isimlerimizmi yazılcak:uhm:

canım bak güze bir kazak alırsın resşmciler yaoıyor beraber olduğunuz bir resmi sağ köşeye koydurursun diğer tarafa güzel sözler yazarsın veya resşmciye yezdırırsın firma kaşelri yok mu canım onlanda kaşelersin hep kazağı kaşeyi yaptırtabiliyosun çıkma tarşhniz isimlerini z felan

anladım cnm ben bunu bi düşiniyim. Başka fikrn varmı aklına gelen

bi düşün bakalım başka şu anlık yok ama bi düşünim aklıma glirse yazarım veya sana özelden mesaj atarım.

merhaba öncelikle Allah kavustursun hayirli teskereler...

bende hediye konusunda fikir almistim ve bana söylenilenleri direk aktarayim : )

parfüm olabilir bileklik olabilir saat olabilir cüzden kemer olabilir
yada sevdiginiz kitap okumasini seviyorsa kitap olabilir
siir yazabilirsiniz ona
anahtarlik icinde sizin resminiz olabilir

simdilik bunlar geldi aklima :)

Teşekkür ederim kızlar :) Bunların hepsi güzl ama basit gibi geliyor daha ilgisini cekicek bişey arıyorum.

canim daha ilgi cekici bisey buldugun zaman hemen banada haber ver hediye konusunda benimda yardima ihtiyacim var ve olacak : )

canım bazı şeyler basittir ama etkilidir hiç bir hediye ona ellerinle ördüğün atkı kadar değerli olamaz veya gözyaşlarınla yazdığın mektup benim aşkım çok sever o tarz şeyleri ona emek harcayarak yaptığım herşey onun için değerli

aynen bende boyle dusunuyorum..

bisey satin almak yerine kendin yaptigin bisey herzaman daha guzeldir...
atki guzel fikir helede askerligini soguk biyerde yapiyosa..
yaninada kendi yazdigin bi mektup bi siir ne bilim o tarz bisey...

biraz daha nostalji olsun dersen mendil uzerine isimlerinizin bas harfini isleyebilirsinboshayallersmile

Benım çevremdeki herkez atkı oruyor sevgilisine zaten

o zaman ben sana söyliyim ben 365 tane kalp kestim güzel sözler yazdım kalbin içine ayrı ayrı nazar boncuğu yapıştırdım.kalplerin üstüne parfümümü sıkıp güzel bir kutuya koydumm...

ama veremedim o ayrı bitti çünkü ama hala saklıyorum...

Son düzenleme:

çok güzel bir fikirmiş buarada geçmiş olsun inş bitmesi hayırlı olmuştur adınıza...:1closedeyes:

bende bana defter hediye etmişti o sonra ben 1 sene boyuncaa yazdım o defteree iyi kötü herşeyimizi cicili bicili...1 sene sonra doğum gününde vermiştimm...nekadr begendini anlata anlataa bitirememişti..okadar hediye aldınn ama k bakmaa en değerlisi bu demiştii manevi değeri çook fazlaa benim için bu defterin bana geri gelceğini düşünmemiştimm hiç demişti..bikere okumak için ben almıştım baştan sonaa ağlayarak okudumm mutlulukdan tabiki ne güzel günler yaşanmışş bitmiştii...heeeyyy gidii günlerr...tam 1 sene oldu bugun yine doğum günü sevgilimin 1 aydır ayrıyız sevgilim dedim halaa öylee hala seviyorum onu . neyse manevi değerli şeylerr her zaman içinn süperr bencede :asigim:

canım siz barışırsınız sıkma canını sen inş yakın zamanda barıştınızın haberini duyarız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…