şimdilik başka by bulamadım ama fikirlerinize açıgım
anlamadım kazagın ustunde isimlerimizmi yazılcak:uhm:
anladım cnm ben bunu bi düşiniyim. Başka fikrn varmı aklına gelen
canım bazı şeyler basittir ama etkilidir hiç bir hediye ona ellerinle ördüğün atkı kadar değerli olamaz veya gözyaşlarınla yazdığın mektup benim aşkım çok sever o tarz şeyleri ona emek harcayarak yaptığım herşey onun için değerli
aynen bende boyle dusunuyorum..
bisey satin almak yerine kendin yaptigin bisey herzaman daha guzeldir...
atki guzel fikir helede askerligini soguk biyerde yapiyosa..
yaninada kendi yazdigin bi mektup bi siir ne bilim o tarz bisey...
biraz daha nostalji olsun dersen mendil uzerine isimlerinizin bas harfini isleyebilirsinboshayallersmile
Benım çevremdeki herkez atkı oruyor sevgilisine zaten
o zaman ben sana söyliyim ben 365 tane kalp kestim güzel sözler yazdım kalbin içine ayrı ayrı nazar boncuğu yapıştırdım.kalplerin üstüne parfümümü sıkıp güzel bir kutuya koydumm...
ama veremedim o ayrı bitti çünkü ama hala saklıyorum...
çok güzel bir fikirmiş buarada geçmiş olsun inş bitmesi hayırlı olmuştur adınıza...:1closedeyes:
bende bana defter hediye etmişti o sonra ben 1 sene boyuncaa yazdım o defteree iyi kötü herşeyimizi cicili bicili...1 sene sonra doğum gününde vermiştimm...nekadr begendini anlata anlataa bitirememişti..okadar hediye aldınn ama k bakmaa en değerlisi bu demiştii manevi değeri çook fazlaa benim için bu defterin bana geri gelceğini düşünmemiştimm hiç demişti..bikere okumak için ben almıştım baştan sonaa ağlayarak okudumm mutlulukdan tabiki ne güzel günler yaşanmışş bitmiştii...heeeyyy gidii günlerr...tam 1 sene oldu bugun yine doğum günü sevgilimin 1 aydır ayrıyız sevgilim dedim halaa öylee hala seviyorum onu .neyse manevi değerli şeylerr her zaman içinn süperr bencede :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?