cok ii olmus cicim senden eyeliner cekme videosu istiyorum.bir de şöyle altın sarılı kahveli güzel bir makyaj istiyorum anlatımlı tabi mumkunse opuyorumnanaktan
aaaa bitanesi topiğin hayırlı olsun bebeğim çok iyi ettin çiçek gözlümmm güzel güzel makyajlar dileği ile bebekimmm
çok güzel gözlerin var maşallah ne sürsen o yakışıyor opuyorumnanaktan
sürmeli on numarasınn,
bu arada geç oldu ama allah mutlu mesut etsin arkadaşım..
hayırlı olsun sürmelim opuyorumnanaktan
Topicin hayırlı olsun canımmmm eklediklerinde çok hoş badem şekerim opuyorumnanaktan
Topiğin hayırlı olsun,takipçisi olacağım bir konu daha çıktı.. kaydirigubbakcemile2
cnm çok güzel olmuş on numara
ayyyy çok güzel,buralara bakıp bakıp hevesleniyorum,geçiyorum aynanın karşısına sonra maymuna çeviriyorum kendimidelikafadulden
gara gaşlım gara gözlüm..a.s.
topiğin hayırlı olsun.. çok güzel bir fikir olmuş bu güzelliği her kes görsün..ee arada bizlerde sayende güzelleşelim abla.. demi ama..:lepi:
Sürmeli çok iyi ettin valla hayırlı olsun topik :lepi:
canim cok tesekkürleer ya :) .. iyiki actin bu konuyu .. cok isimize yariycak ..
hayirLu ugurLu oLsun ..
canim hayirli olsun topigin..bu arada gec olsada tebrik ederimm allah mesut bahtiyar etsin insallah..:Saruboceq:
Sürmelim, toppiciğin hayırlı olsun..İhtiyaçtı valla..Çok iyi ettin..Gözümüz şenlensin ,senin kaşın gözünle..
cok iyi ettinkaydirigubbakcemile5, hadi ozmen bekliyoz daha fazla resimmm:hulya:
sürmeli hayırlı ugurlu olsun... cok güzel gözlerinde makyajlarında...
sürmeli hayırlı olsun cnmm gözlerin,bakışların yakıo kavuruo her seferinde cok güsel bi karar olmş bu topiği açmak,bu arada bildgm kadaryla taze gelinsin allah bi yastıkta kocatsın mutlulk,huzurla
hayırlı olsun cnm topiğin,hepsi çok güzel :asigim:
heeeeyt yaqvrum o kaslar ne oylee,,,muhtesemalkisalkisalkis
sürmelimm öncelikle allah mutlu etsin evlenmişin tatlım ben kaçırdım allah bi yasıkta kocatsın
topğicin hayırlı olsun harika hepisi
çook güzelll gözlerin kirpiklerin ekle bol bol kuzuşş bakalımm bizde maşallahhh
bir göz kalemi bir insanda bu kadar mı güzel durur canım yaa.göz kalemi rimelinin markalarını yazarmısın????
hayirli olsun canim ben wideo cekmiyorum resimli eklemeye calisacagim..opuyorumnanaktan
eyelinerımı yeni aldım ama sürmeyi bilmiyorum ne olur yarına kadar bir video koyar mısın malum bayram ya :)) :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?