Tesekkur ederim canimm
Bak ilk makyajimda kullandigim rimel bu. 2.de Bourjois Volume Clubbing kullandim.
Maybelline Falsies Mascara
bende maybelline metalik mavisini kullanıyodum şimdi sarı rengini aldım pek begenmedim
Sürmeli topiğin hayırlı olsun
kaş boyama hakkında soru sorucam ben,senin kaşında boya varmı? varsa saç boyası ilemi boyandı yoksa özel kaş boyası ilemi?
sen ne tavsiye ediyosun kaş boyamada,kuaförler saç boyasıyla yapıyor bu işi,ben sürekli kaşıma kaş kalemi çekmek istemiyorum biraz uzun vadede kalsın istiyorum ne yapmam lazım ne kullanim
gozlerin cok guzel masallah canim
ben alt kipriklerime mascara surunce hic yakismiyo upuzun oluyo cirkin duruyo yada ben suremiyorum bilmiyorum ama maskarayi muthis suruyosun canim cok begendimm birsuru fikir sunmussun tskrler
Eki Görüntüle 115645 kızlar slm ben gözlerimde lila tonları toz pembe tonlerı kullaanıyorum far olarak sizce ne kullanmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :80:
Alt kirpiklerin daha mi uzun oluyo ust kirpiklerinden ? öyleyse alta sürme bos kalsin:44:
sürmeli hanım siz uzman olmuşsuz artık maşallah benim sorum şu gözlerim biraz küçük büyük göstermek için ne sürmeliyim. açıkcası makyaj bana yakışmıyor ya kullanmayı bilmiyorum ya da hakikat bu yardımınız için şimdiden teşekkürler.
surmeli kiz ben seni acayip iclal aydina benzettim
gözlerin çok güzel maş
sık sık ziyaret edicem topiğini öğreneceğim o kadar çok şey varkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?