Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tesekkur ederim canimm

Bak ilk makyajimda kullandigim rimel bu. 2.de Bourjois Volume Clubbing kullandim.

Maybelline Falsies Mascara

Sürmeli topiğin hayırlı olsun

kaş boyama hakkında soru sorucam ben,senin kaşında boya varmı? varsa saç boyası ilemi boyandı yoksa özel kaş boyası ilemi?

sen ne tavsiye ediyosun kaş boyamada,kuaförler saç boyasıyla yapıyor bu işi,ben sürekli kaşıma kaş kalemi çekmek istemiyorum biraz uzun vadede kalsın istiyorum ne yapmam lazım ne kullanim

Tesekkur ederim canim. Hosgeldin.

Benim kaslarimda normal Max Factorun Waterproof kas kalemi var canim.

Kas ve kirpik boyasi kullanabilirsin canim. Istersen kknin kizlarina bir sor.

Ben daha hiç kasimi özel boya ile boyamadim.

gozlerin cok guzel masallah canim
ben alt kipriklerime mascara surunce hic yakismiyo upuzun oluyo cirkin duruyo yada ben suremiyorum bilmiyorum ama maskarayi muthis suruyosun canim cok begendimm birsuru fikir sunmussun tskrler

kızlar slm ben gözlerimde lila tonları toz pembe tonlerı kullaanıyorum far olarak sizce ne kullanmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :80:

gozlerin cok guzel masallah canim
ben alt kipriklerime mascara surunce hic yakismiyo upuzun oluyo cirkin duruyo yada ben suremiyorum bilmiyorum ama maskarayi muthis suruyosun canim cok begendimm birsuru fikir sunmussun tskrler

Alt kirpiklerin daha mi uzun oluyo ust kirpiklerinden ? öyleyse alta sürme bos kalsin:44:

Eki Görüntüle 115645 kızlar slm ben gözlerimde lila tonları toz pembe tonlerı kullaanıyorum far olarak sizce ne kullanmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum :80:

Yesil, kahverengi tonlarida yakisir canim.

sürmeli hanım siz uzman olmuşsuz artık maşallah benim sorum şu gözlerim biraz küçük büyük göstermek için ne sürmeliyim. açıkcası makyaj bana yakışmıyor ya kullanmayı bilmiyorum ya da hakikat bu yardımınız için şimdiden teşekkürler.

gözlerin çok güzel maş
sık sık ziyaret edicem topiğini öğreneceğim o kadar çok şey varkii

siyah kalemi kirpiklerinin diplerine çek canim.. gözlerin büyük duracaktir

surmeli kiz ben seni acayip iclal aydina benzettim

ilk degilsin canim çok oldu benzeten

gözlerin çok güzel maş
sık sık ziyaret edicem topiğini öğreneceğim o kadar çok şey varkii

tsk ederim..
beklerim canim yanliz bu ara hamileligimin son gunlerinde oldugumdan topikle ilgilenemiyorum..
dogumdan sonra toparlaniyim yine eklerim foto..

o nasıl bir kaş şeklidir yaaa :18::18: BA-YIL-DIMM , makkajlarnda süper bende öle istiorummm ama bnmkiler öle olmazkii

canım göz makyajına bittim bi de canım ya senden bişey rica edebilir miyim bi ara emo ve alice cullen'ın tutulma yaptığı makyajı yapıp resimli anlatır mısın ...

göz makyajınız hakikaten çok güzel kaşlar ve gözlerin bakımının tüm yüzü değiştirdiğine inanırdım haklıymışım..kaşlarımıda aylarca almadımki kavisli alınsın die ama şansıma böyle güzel kavisli aldıramadım:97:

ne demişler; "kaş göz, gerisi söz.."

maşallah canımcım gözler çok güzel, makyajla da dehşet olmuş

çok tşk ederim kızlar..

silvartcım bebişimden malesef zaman kalmıyor makyajla ugraşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…