Benim karma bir cildim var ama kışın yağlı bölgeler bile pul pul. Yeminle erkenden buruşacağım. Yaşım 33
Duşta cildimi temizliyorum çıkınca kremimi sürüyorum. Sabaha falan o nemli yumuşak cilt çok hoşuma gidiyor hatta. Ama gün içinde sanki bir şey yapıyorlar arkadaş. Cildim eskiye dönüyor gibi. Ben o bebeksi yumuşaklık kalsın istiyorum. İşyerinde gün içinde krem sürmek zorunda kalıyorum.
Renk farklılıkları da cabası ve fondöten kullanmak nefret ettiğim bir şey önemli bir şey olmadıkça kullanmam. Kullandığım bir mascara, kalem, allık..
Ellerimdeki kuruluktan hiç bahsetmiyorum bile ona alıştım..
Ya bir deyin hele ben ne yapayım öyle yağı bol bulan çingene gibi sürekli kremleneyim mi? Yoksa "şunu al bak elimi öpersin" diyeceğiniz ne var?
Benim karma bir cildim var ama kışın yağlı bölgeler bile pul pul. Yeminle erkenden buruşacağım. Yaşım 33
Duşta cildimi temizliyorum çıkınca kremimi sürüyorum. Sabaha falan o nemli yumuşak cilt çok hoşuma gidiyor hatta. Ama gün içinde sanki bir şey yapıyorlar arkadaş. Cildim eskiye dönüyor gibi. Ben o bebeksi yumuşaklık kalsın istiyorum. İşyerinde gün içinde krem sürmek zorunda kalıyorum.
Renk farklılıkları da cabası ve fondöten kullanmak nefret ettiğim bir şey önemli bir şey olmadıkça kullanmam. Kullandığım bir mascara, kalem, allık..
Ellerimdeki kuruluktan hiç bahsetmiyorum bile ona alıştım..
Ya bir deyin hele ben ne yapayım öyle yağı bol bulan çingene gibi sürekli kremleneyim mi? Yoksa "şunu al bak elimi öpersin" diyeceğiniz ne var?
ceradolin su bazlı nemlendirici losyon kullaniyorum. memnunum
Renk farklılıkları için nemlendirici üzerine bb krem kullanabilirsiniz. Renk tonunu eşitler fondoten gibi ağır da değil
3 litre çok fazla değil mi? Vücudu ve bilhassa böbrekleri yorar mahfeder, Vücut kitle endeksine göre belirlenir su miktarıGünde 3 litreden az olmayacak şekilde su için. Bütün bu kuruluğunun sebebi az su içmenizdendir.
Şimdi cilt tipimiz aynı sayılır.
Benim tavsiyem nem serumu, nem maskesi (tüm gece bekletilebilenlerden).
Aynı cildimiz. Benim memnun kaldığım ürünler bunlar yani derinlemesine nem sağlayan ürünler. Nemlendirici daha çok yağlandırıyor cildimi.Yazın parlayan, kışın solan bir cilt..
Bakayım onlara da..
Uyku maskeleri var. Gece yataarken suruyorsun sabah kalkip yikiyorsun.
Günde 3 litreden az olmayacak şekilde su için. Bütün bu kuruluğunun sebebi az su içmenizdendir.
3 litre çok mu? En zayıf insan bile 2,5 litre içmesi gerekiyor. Benim gittiğim tüm doktorlar ve diyetisyenim hep böyle söylüyor.3 litre çok fazla değil mi? Vücudu ve bilhassa böbrekleri yorar mahfeder, Vücut kitle endeksine göre belirlenir su miktarı
İşte hep bu sebepten o kuruluk.Yok ya ben su içemiyorum ki. Kesseler beni günde 3 litre içemem. Yazın anca. Bünyem hiç alışık değil
3 litre çok mu? En zayıf insan bile 2,5 litre içmesi gerekiyor. Benim gittiğim tüm doktorlar ve diyetisyenim hep böyle söylüyor.
İşte hep bu sebepten o kuruluk.
burada kilo,iklim, yapılan faaliyetler gibi koşullar göz önüne alınarak net bir şey denebilir. 2.5 deseniz yine neyse, 3 diyerek yanlış yönlendirmeyin bence insanları3 litre çok mu? En zayıf insan bile 2,5 litre içmesi gerekiyor. Benim gittiğim tüm doktorlar ve diyetisyenim hep böyle söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?