• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürmek veya sürmemek..

Benim karma bir cildim var ama kışın yağlı bölgeler bile pul pul. Yeminle erkenden buruşacağım. Yaşım 33 :KK17:
Duşta cildimi temizliyorum çıkınca kremimi sürüyorum. Sabaha falan o nemli yumuşak cilt çok hoşuma gidiyor hatta. Ama gün içinde sanki bir şey yapıyorlar arkadaş. Cildim eskiye dönüyor gibi. Ben o bebeksi yumuşaklık kalsın istiyorum. İşyerinde gün içinde krem sürmek zorunda kalıyorum.
Renk farklılıkları da cabası ve fondöten kullanmak nefret ettiğim bir şey önemli bir şey olmadıkça kullanmam. Kullandığım bir mascara, kalem, allık.. :süslü:
Ellerimdeki kuruluktan hiç bahsetmiyorum bile ona alıştım..
Ya bir deyin hele ben ne yapayım öyle yağı bol bulan çingene gibi sürekli kremleneyim mi? Yoksa "şunu al bak elimi öpersin" diyeceğiniz ne var? :süslü:
Hametanin sarısını öneririm benim cildim o kadar kuru ki duştan çıktıktan sonra pul pul dökülür ne cildiyeler kremler bebe yağları gördü yok düzelmedi bu Hametan çözdü işimi bazen sürmeyi unutsam bile sorun olmuyor artık

Hametanin sarısını öneririm benim cildim o kadar kuru ki duştan çıktıktan sonra pul pul dökülür ne cildiyeler kremler bebe yağları gördü yok düzelmedi bu Hametan çözdü işimi bazen sürmeyi unutsam bile sorun olmuyor artık

Süpermiş ya.. Merak ettim araştıracağım

Benim karma bir cildim var ama kışın yağlı bölgeler bile pul pul. Yeminle erkenden buruşacağım. Yaşım 33 :KK17:
Duşta cildimi temizliyorum çıkınca kremimi sürüyorum. Sabaha falan o nemli yumuşak cilt çok hoşuma gidiyor hatta. Ama gün içinde sanki bir şey yapıyorlar arkadaş. Cildim eskiye dönüyor gibi. Ben o bebeksi yumuşaklık kalsın istiyorum. İşyerinde gün içinde krem sürmek zorunda kalıyorum.
Renk farklılıkları da cabası ve fondöten kullanmak nefret ettiğim bir şey önemli bir şey olmadıkça kullanmam. Kullandığım bir mascara, kalem, allık.. :süslü:
Ya bir deyin hele ben ne yapayım öyle yağı bol bulan çingene gibi sürekli kremleneyim mi? Yoksa "şunu al bak elimi öpersin" diyeceğiniz ne var? :süslü:
Expial, doğrumu yazdım acaba, çok iyi bir krem. Eczanelerde satılıyor, fiyatıda uygun, tavsiye ederim. Kremin iki çeşidi var. Biri su içinde ,biri yağ içinde hazırlanmış. Yağ içinde olanı al. Ben yıllarca kullandım.

Size watsonstan target pro by kuru ciltler olan serumu almanızı tavsiye ederim. 24 saat etkili. Çok hoş bi nem yumuşaklık bırakıyo yüzde ama asla yağlılık değil. Nasıl desem bebek cildi gibi yapıyo. Bi araştırın kesin içinize siner zaten ;)

Expial, doğrumu yazdım acaba, çok iyi bir krem. Eczanelerde satılıyor, fiyatıda uygun, tavsiye ederim. Kremin iki çeşidi var. Biri su içinde ,biri yağ içinde hazırlanmış. Yağ içinde olanı al. Ben yıllarca kullandım.

Size watsonstan target pro by kuru ciltler olan serumu almanızı tavsiye ederim. 24 saat etkili. Çok hoş bi nem yumuşaklık bırakıyo yüzde ama asla yağlılık değil. Nasıl desem bebek cildi gibi yapıyo. Bi araştırın kesin içinize siner zaten :KK66:

Teşekkür ederim kızlar.. Bunların hepsine bakacağım not aldım..

Cok heyecansiz bir konu acmissin bizimla deyilsin ;)
Sakasi bir yana limon denedin mi hic? Annem surekli ellerini limon kabuguyla ovar. 65ini gecti hala pamuk gibi elleri var. Bir dene istersen

Haftada 1 peeling yapin. Ölü deriyi uzaklaştırdikça yine daha iyi oluyor. Benim de çok kuru çünkü ben de pek su icmem. Su icmedigimiz surece de bu sorundan kalici kurtulamayacagiz. :KK14:

Cok heyecansiz bir konu acmissin bizimla deyilsin :KK66:
Sakasi bir yana limon denedin mi hic? Annem surekli ellerini limon kabuguyla ovar. 65ini gecti hala pamuk gibi elleri var. Bir dene istersen
Yüzümüzün ph değeri çok hassas olduğundan limon suyunun yüzde uzun süreli durması (hatta 2-3 dk yı) aşması asit etkisiyle bazı ciltlerde daha çok bozulmaya yol açabiliyor aklınızda bulunsun :) doğal olanı da ölçülü kullanmak gerekiyor hele ki yüz gibi hassas bi bölgede

Yüzümüzün ph değeri çok hassas olduğundan limon suyunun yüzde uzun süreli durması (hatta 2-3 dk yı) aşması asit etkisiyle bazı ciltlerde daha çok bozulmaya yol açabiliyor aklınızda bulunsun :) doğal olanı da ölçülü kullanmak gerekiyor hele ki yüz gibi hassas bi bölgede
Yok ben elleri icin soylemistim, hatta topuklar ve dirsekler icin de cok ise yariyor. Kozmetik urunler kadar zarar vermiyordur herhalde ;)

Diğer konuda da marka verdim inşallah banlanmam :bicak: kıehls in gece serumu var inanılmaz güzel ben kullanıyorum memnunum. Ancak gündüz kremi olarak önerdikleri ürünü beğenmedim.

Su içiyorum bol bol, kremim hiç farketmiyor evde ne bulursam sürüyorum. Kuruluk yaşamıyorum hiç ama kremden de öte su içmek çok önemli

Sadece yuz temizleme jeli kullaniyorum onun disinda birsey kullanmiuorum.Bol su iciyorum.Ozgur birakin cildinizi.Dogal olmak en guzeli.10 yas daha genc gorundugumu soylerler hep.Oysa 40 a merdiven dayadik.

Sadece yuz temizleme jeli kullaniyorum onun disinda birsey kullanmiuorum.Bol su iciyorum.Ozgur birakin cildinizi.Dogal olmak en guzeli.10 yas daha genc gorundugumu soylerler hep.Oysa 40 a merdiven dayadik.

Herkes sizin gibi şanslı değil. benim halam da böyle hiç bir kozmetik ürün kullanmaz cildi bebek gibi. Ama ben kullanmadığım an t bölgem siyah nokta tarlasına dönüyor yanaklarım geriliyor vs vs. Sürekli bakımla anca idare ediyorum.

Back
X