• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriyeliler'e ücretsiz tüp bebek iddiası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Sosyal medyada, Türkiye'ye sığınan Suriyeli çiftlere ücretsiz tüp bebek uygulamasına başlandığı iddiaları üzerine SGK'tan açıklama geldi.

1752337-TmvZkV.jpg

PAYLAŞtwfbgp
Eklenme Tarihi: 06-02-2017 18:14 - Güncelleme: 06-02-2017 18:14
Türkiye'ye sığınan Suriyeli göçmenlere "tüp bebek" tedavisi uygulandığı iddialarına SGK'dan açıklama geldi. AFAD'ın Suriyelilerin sağlık giderlerini kısmen karşıladığı belirtilirken, tüp bebek uygulamasının bu giderlerin dışında tutulduğu kaydedildi.

Suriyeli göçmenlerden çocuk sahibi olamayanların 'tüp bebek' tedavisinin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödendiği iddiası sosyal medyada büyük tartışmalara neden olurken, açıklama SGK'dan geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre AFAD'ın Suriyeli ailelerin sağlık giderlerini karşıladığı; ancak tüp bebek uygulamasının bu giderleri dışında yer aldığı ve SGK'nın herhangi bir ödeme yapmadığı belirtildi.
http://www.internethaber.com/suriyelilere-ucretsiz-tup-bebek-iddiasi-1752337h.htm

olsaydı da şaşırmazdım valla, bildiğim kadarıyla en pahalı sağlık hizmetleri bile bedava, ama bizim vatandaşımız tefeciye bile muhtaç kalıyor yakınlarını tedavi ettirmek için...

ben olduğuna da inanıyorum.. bence de bedava olsun zaten çoğalsınlar, onların artması gerek..

Ben bu habere kafa göz dalarım kardeşimmmmmm!!!!
Valla arkadaşlar beni eleştirebilirsiniz; benim kadınlara çocuklara lafım yok ama ülkesinin özgürlüğü için savaşmak yerine buraya gelip ona buna avuç açan yetişkin erkeklere hiç saygım yok benim. Benim askerim daha bir kızın elini tutamadan onların topraklarında şehit olsun; onlar burada, plajlarda çimlerde ooohhh!!!

Ben bu habere kafa göz dalarım kardeşimmmmmm!!!!
Valla arkadaşlar beni eleştirebilirsiniz; benim kadınlara çocuklara lafım yok ama ülkesinin özgürlüğü için savaşmak yerine buraya gelip ona buna avuç açan yetişkin erkeklere hiç saygım yok benim. Benim askerim daha bir kızın elini tutamadan onların topraklarında şehit olsun; onlar burada, plajlarda çimlerde ooohhh!!!
yazık ya ülkeyi suriyelilerin mi yapmaya çalışıyorlar anlamadım,onları çoğaltıp bizi de kovacaklar ha bu gidişle..

Bu kadar nüfusun bızım ülkede olmasının da, bızım askerlerin sınır otesınde savaşıyor olmasınında, surıyenın bu halde olmasının da en büyük müessiblerindem bırı ne yazık kı kendı ulkemız. Suriye savaşanın başladığı günden beri takip ediyorum, 2011 yıkında neler neler yazıyordu bizim medya, şimdi işler sarpa sardı.ben erkekleri de suçlamıyorum Ortadoğu gibi yerde karısını ve çocuklarını başka ülkede bırakmak kı çoğu zaman vasıfsız bu kadınlar, canavarla başabaştır bırakmak gıbı bir şey. Ve iç savaş çok kötü bir şey Allah kimsenin, düşmanımın bile başına vermesin. Ama turkıye programsız plansız berbat bir işe girişti, bu da göz ardı edilemez ne yazık kı.ilerde güvenlik sorunları ile karşı karşılaya kalacak 650 bin çocuk okula gidemiyormuş su an, bu çocukların ilerde suça bulaşma eğilimi olabilir, bu çok ürkütücü.

İnanırım, vallahi şaşırmam. İsterlerse buyursunlar bizim eve de yerleşsinler. Misafirler sonuçta ensar muhaciriz ya hani..

Back