Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilin neden ablasiyla arasında halletmiyorda gelip sana anlatıyor anlamadim. Şimdi gidip sevgilim bu durumdan hoşlanmadı yapma dese daha çok yapacak ve boşu boşuna aranızda bir gerginlik olacak. Ayrıca bu şifreler kasa şifresi değil hanımlar açmak isteyenin 2 dakikasını bile almaz.
Afbuyur?Sevgilin neden ablasiyla arasında halletmiyorda gelip sana anlatıyor anlamadim. Şimdi gidip sevgilim bu durumdan hoşlanmadı yapma dese daha çok yapacak ve boşu boşuna aranızda bir gerginlik olacak. Ayrıca bu şifreler kasa şifresi değil hanımlar açmak isteyenin 2 dakikasını bile almaz.
Demek ki sadece "fakirleri" kacmamis savaş ortamından...Baska bir ülkede savastan kaçip sığinmaci gelip bu kadar saldirgan ,bu kadar hak iddia edici nasil olabiliyorlar anlamiyorum .Fakirleri de var cok fazla ama avm lerde dolaşıp ,yemek yiyip ,makyaj malzemesi alanları da var .
Artık suriyeli çocuklarla bizim türk çocuklar kavgaya tutuşuyor suriyeliler ayrı çete kurmuşlar bizimkiler ayrı bir çete. bir kere rastladım apartmanın otoparkında birbirlerine girmişlerdi ama nasıl bir kavga ne küfürler komşumla ayırmaya çalıştık başedemedik neredeyse bizi dövecekler güçleri yetse, polis çağırmakla tehdit ettik türk çocukları korktu suriyeli çocuklar başta inanmadı çağıracağımıza telefonu alıp arıyorum deyince sindiler onlar da. Suriyeli çocuklara bu küfürleri nereden öğrendiniz daha Türkçeyi sökmemişken ayıp değil mi diye sordum sizin çocuklardan öğreniyoruz diyorlar. Hadi onların psikolojileri bozuk savaştan kaçıp gelmişler, düzen yok, aile ortamı yok, ev yok ya bizimkilere ne oluyor bİzimkiler de bahaneye bakıyor kavgaya küfüre. Mülteciler kamplarda yaşamalıdır bu hem onların hem bizim güvenliğimiz için şart. Kamplar da öyle saldım çayıra mevlam kayıra olmamalı kimse gidip kamplardan suriyeli kadınları arabayla alıp fuhuşa götürememeli düzeni devlet sağlamak zorunda hem onları koruyup gözetmek zorunda hem de bizim düzenimizi sağlamak zorunda.