- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
geçen bi haber vardı ya, suriyeli bi çocuğu izmirde esnaf tartaklamış çocuğun burnu kanamış, herkes esnafa bela sela yağdırdı burda.. ben de içimde kimbilir esnafı bu noktaya getirene kadar ne bezdirmiştir bu çocuk ve arkadaşları, kimbilir adamların ekmeklerine nasıl mani olup müşterileri nasıl kaçırmışlardır diye düşünmüştüm ( gerçi yine de dayağa sebep değil de) tabii bu düşüncelerimi o topiğe yazmadım, bazen kk da bazı arkadaşların uğradığı gibi sanal lince uğramıyım şimdi diye düşündüm
sonra o çocuk ve ailesine balçova termal otel de tatil hediye verilmiş, yine kendi kendime acaba bu adam bizim kendi öz yetim sokak çocuklarımız için ne yaptı acaba şimdiye kadar diye düşündüm (o çocuğun anası babası vardı)
siyasi şov için buraya getirildiler ülkemizi trilyonlarca zarara uğrattılar ve daha kimbilir kaç yıl uğratmaya ve suç oranını tırmandırmaya devam edecekler
kapıda günlerce bekleyen ama sınırdan geçmelerine izin verilmeyen bi avuç türkmenden hiç bahsetmeyeceğim, normal gören bi göz bişey demeden de anlar diye düşünüyorum
sonra tatili geri alınmış galiba, günübirlik miydi ki acaba ertesi günlerde mutluluğu kısa sürdü diye haber yaptılar