• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriyeliler açıyor, Mersinliler kapatıyor

Oradaki olaya savaş mı diyorsun sen birde
üstelik savaşmak kadın , çocuk ve yaşlılara da mı farzz

Ölurlerse sehit kalirlarsa gazi olurlar.. Turkiye'ye gelipte ortaligi karistirmanin anlami yok. Ayrica gelenler sadece kadinlar cocuklar yaslilar degil..

Kim ne derse desin hepimiz gayet de iyi biliyoruz ki ülkemizin başındaki kişi(!) açtı bu sorunu. politik oyunlarına ülkemizi ve insanlarını da dahil etti. Bir suç var ise ortada; sebebi belli. Hiçbir konuda hiçbir şey yeteri kadar iyi yapılmıyor zaten. Madem aldın elin suriyelisini, sağlık kontrollerini de yap sınırda. Yoksa ALMA ülkene. Senin insanının canı yok mu? Ama nerdee? Neyi tastamam yapmışız ki şimdiye dek? Daha kendi ülkesindeki insanları refaha erdiremeden başka milletin insanına (göstermelik) iyilik yapıyor. Tamamen kendi çıkarları adına. Elbette ki onlara da yazık. Bebek ve çocuklarla, tamamen masum olan insanlarla kimsenin bir sorunu yok. Acitasyon yapmayın lütfen. Hiçkimsenin dini, dili, ırkı, tercihleri önemli değildir. İnsan, insandır lakin bizim insanımızın da sağlığı ve hayatı söz konusu. Otoyollarda ışıklarda duran arabalara yaklaşıp para isteyerek taciz ediyorlar resmen. Türlü suçlar işliyorlar. Tehlike arz ediyorlar her açıdan. Nasıl bağrınıza basabilirsiniz bu koşullarda bu insanları? Sorarım size?

Bazı şeyleri görmesem bilmesem hepsi burada konuşulan gibi sanıcam
Gerçi gördük buradaki vicdanı gitsinler ülkelerinde ölsünler miş
Mağduriyet umutsuzluk fakirlik hepsini gördüm
Allahtan merhametli insanlar boş durmuyor bu işlerde
İHH ya çok teşekkür ediyorum
O olmasa buradalilere kanardım veya merhamet ülkemizde bitti sanırdım

işitlar çoğalsın diye bağırsaydınız bir de tam olurdu

Kim ne derse desin hepimiz gayet de iyi biliyoruz ki ülkemizin başındaki kişi(!) açtı bu sorunu. politik oyunlarına ülkemizi ve insanlarını da dahil etti. Bir suç var ise ortada; sebebi belli. Hiçbir konuda hiçbir şey yeteri kadar iyi yapılmıyor zaten. Madem aldın elin suriyelisini, sağlık kontrollerini de yap sınırda. Yoksa ALMA ülkene. Senin insanının canı yok mu? Ama nerdee? Neyi tastamam yapmışız ki şimdiye dek? Daha kendi ülkesindeki insanları refaha erdiremeden başka milletin insanına (göstermelik) iyilik yapıyor. Tamamen kendi çıkarları adına. Elbette ki onlara da yazık. Bebek ve çocuklarla, tamamen masum olan insanlarla kimsenin bir sorunu yok. Acitasyon yapmayın lütfen. Hiçkimsenin dini, dili, ırkı, tercihleri önemli değildir. İnsan, insandır lakin bizim insanımızın da sağlığı ve hayatı söz konusu. Otoyollarda ışıklarda duran arabalara yaklaşıp para isteyerek taciz ediyorlar resmen. Türlü suçlar işliyorlar. Tehlike arz ediyorlar her açıdan. Nasıl bağrınıza basabilirsiniz bu koşullarda bu insanları? Sorarım size?

:46:
Benim ifade edemediklerimi etmişsiniz.
Sanki bizler çok rahatız, her şeyimiz yerli yerinde , geriye elin Suriyelilerine bakmak kaldı..
Yahu zaten ülkenin durumu parlak değil , kendi vatandaşının hali ortada adam kendi ülkesi vatandaşı için uğraşacağına başkalarına iyilik! yapmaya çalışıyor..

Kucak açalım iyi güzel de getirmesini biliyosan sahip çık be kardeşim bu erdoğanın hiç mi bi yaptığında hayır olmaz...

Ölurlerse sehit kalirlarsa gazi olurlar.. Turkiye'ye gelipte ortaligi karistirmanin anlami yok. Ayrica gelenler sadece kadinlar cocuklar yaslilar degil..
Yapılan dışlamalar sadece erkeklere özel değil ki
Hem savaş falan değil bu katliam
Yani kaçsalar da fasık olmuyorlar

Kim ne derse desin ulkemiz ekonomik acidan da sosyal acidan da bu kadar cok siginmaci kabul etmeye hazir degildi.tamam savas var tamam yoksullik var bunu kabul ederim fakat bir ulkeye siginmaci olarak gelip her turlu rezilligi yapiyorsan dur derim arkadss.bu kadar cok aci cekiyorsun madem 10 tane cocuk yapip sokaga salmak ne demek?kac tane suriyeli kadin gordum hamile.bu kadae rezilligin icinde hamile kalip uruyorlar bi de.bazi sehirler ozellikle istanbul da sosyal hayatin icine etmisler resmen!!!

babamın yıllar yılı hayaliydi. emekli olunca Mersin e yerleşmek hatta sürekli gidip ev falan bakardık. çok şükür 1 sene önce emekli oldu evinide aldı Mersinden fakat bu Suriyeliler yüzünden şimdi satışa çıkarmış evi. bıktık kızım bunlardan diyo esnaf desen ayrıca bıkmış usanmış. Şu hale bak kendi ülkemize kendi memleketimize sığamıyoruz bunların yüzünden. :47:

Back