- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
Ne hocası ya
Neyse sabır
Evet belli olacak tabi , gizeleyen mi var
selametle Meryem..allah hepimize güzel günler göstersin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hocası ya
Neyse sabır
Evet belli olacak tabi , gizeleyen mi var
Oradaki olaya savaş mı diyorsun sen birde
üstelik savaşmak kadın , çocuk ve yaşlılara da mı farzz
Bazı şeyleri görmesem bilmesem hepsi burada konuşulan gibi sanıcam
Gerçi gördük buradaki vicdanı gitsinler ülkelerinde ölsünler miş
Mağduriyet umutsuzluk fakirlik hepsini gördüm
Allahtan merhametli insanlar boş durmuyor bu işlerde
İHH ya çok teşekkür ediyorum
O olmasa buradalilere kanardım veya merhamet ülkemizde bitti sanırdım
Kim ne derse desin hepimiz gayet de iyi biliyoruz ki ülkemizin başındaki kişi(!) açtı bu sorunu. politik oyunlarına ülkemizi ve insanlarını da dahil etti. Bir suç var ise ortada; sebebi belli. Hiçbir konuda hiçbir şey yeteri kadar iyi yapılmıyor zaten. Madem aldın elin suriyelisini, sağlık kontrollerini de yap sınırda. Yoksa ALMA ülkene. Senin insanının canı yok mu? Ama nerdee? Neyi tastamam yapmışız ki şimdiye dek? Daha kendi ülkesindeki insanları refaha erdiremeden başka milletin insanına (göstermelik) iyilik yapıyor. Tamamen kendi çıkarları adına. Elbette ki onlara da yazık. Bebek ve çocuklarla, tamamen masum olan insanlarla kimsenin bir sorunu yok. Acitasyon yapmayın lütfen. Hiçkimsenin dini, dili, ırkı, tercihleri önemli değildir. İnsan, insandır lakin bizim insanımızın da sağlığı ve hayatı söz konusu. Otoyollarda ışıklarda duran arabalara yaklaşıp para isteyerek taciz ediyorlar resmen. Türlü suçlar işliyorlar. Tehlike arz ediyorlar her açıdan. Nasıl bağrınıza basabilirsiniz bu koşullarda bu insanları? Sorarım size?
Yapılan dışlamalar sadece erkeklere özel değil kiÖlurlerse sehit kalirlarsa gazi olurlar.. Turkiye'ye gelipte ortaligi karistirmanin anlami yok. Ayrica gelenler sadece kadinlar cocuklar yaslilar degil..
işitlar çoğalsın diye bağırsaydınız bir de tam olurdu
işitlar çoğalsın diye bağırsaydınız bir de tam olurdu