- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.573
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
İzleyemem içim kaldırmaz tamamını. İşte siz busunuz, gündüz instagram' da kahvaltısını paylaştığı için bir bloggerı linç eden, sokakta sarılan çiftlere sataşan, oruçlusunuz diye sanki dünyadaki en önemli ve kutsal işi yapıyorrmuşcasına övünen ve kibirlenen AMA SONUÇTA BİR TAS ÇORBAYI AÇ BİR ÇOCUKTAN ESİRGEYEN sözde Müslüman'lar.
seneler evvel halka iftar çadırı açıp önce kendi karınlarını doyuran, halka da artanları yerden toplattıran kalantorlar geldi aklıma.. yizdi dıksın dıkızı mislimın ilki timım mı..
Birde şu gözler göreydi mune dini yorumdan içeri girmişLa havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyip geçmek istiyorum, içimden geçenleri dışa vurursam hem dini yoruma girmiş olur hemde kalp kırarım mazallah
Birde şu gözler göreydi mune dini yorumdan içeri girmiş
Birde şu gözler göreydi mune dini yorumdan içeri girmiş
Amaç nefs terbiyesidir zaten, nefs denince aç ve susuzluk gelmemeli akla ama işte maalesefIste bunlar hep "disimi fircalayabilirmiyim" "burun spreyi sikabilirmiyim" "ay aman disarda yemeyin, dinimizi saygi lütfen"ciler. Yani orucu sadece yemek yememe olarak görülüyor. Ki oruc (ve ben bunu bir ateist olarak söylüyorum) aslinda güzel bir zaman olmali. Insanin daha spiritüel yasadigi dönem, daha verici oldugu, küslüklerini bozdugu, aile ve arkadas iliskilerin daha küvvetli oldugu bir dönem olmali aslinda.
Ancak artik oruc artik oruc degil face ve instagram fenomeni olmaya basladi. Artik fakir ile empati kurmak degil dert, asil dert kac cesit yemek yapip bunu sosyal medyaya atmak.
O cocuklara cidden üzüldüm ama. Nasil canlari ciz etmedi o cocuklari orda atarken? Yav tüm gün ac gezmissiniz, halen o cocuklar ile empati kuramadinizmi??!!
Sekurlerlik dini yutarsa sonuçları da bu olur iste hersey şekilde ve sembolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?