Suriyeli çocukları tartaklayarak iftar çadırından kovdular!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.573
598
Bingöl'deki bir iftar çadırında sıraya giren Suriyeli çocukları zabıta ekipleri önce tartakladı sonra ise sıradan çıkardı.

Ramazan'ın başlamasıyla birlikte kurulan iftar çadırında sıraya giren Suriyeli göçmen çocuklar, Bingöl Belediyesi ekiplerince yemek sırasından zorla çıkartıldı.

Ramazanın ilk gününde yaşanan skandalda; zabıta amiri olduğu anlaşılan kişi, Suriyeli çocukları önce tartakladı sonra ise yanına gelen diğer zabıta memuru ile çocukları yemek sırasından ittirerek uzaklaştırdı.

Video ve haberin kaynağı için :

http://www.birgun.net/haber-detay/s...layarak-iftar-cadirindan-kovdular-115124.html

İzleyemem içim kaldırmaz tamamını. İşte siz busunuz, gündüz instagram' da kahvaltısını paylaştığı için bir bloggerı linç eden, sokakta sarılan çiftlere sataşan, oruçlusunuz diye sanki dünyadaki en önemli ve kutsal işi yapıyorrmuşcasına övünen ve kibirlenen AMA SONUÇTA BİR TAS ÇORBAYI AÇ BİR ÇOCUKTAN ESİRGEYEN sözde Müslüman'lar.

seneler evvel halka iftar çadırı açıp önce kendi karınlarını doyuran, halka da artanları yerden toplattıran kalantorlar geldi aklıma.. yizdi dıksın dıkızı mislimın ilki timım mı..

seneler evvel halka iftar çadırı açıp önce kendi karınlarını doyuran, halka da artanları yerden toplattıran kalantorlar geldi aklıma.. yizdi dıksın dıkızı mislimın ilki timım mı..

Hımm ivit ivit tibi. En Müslüman, en ibadetli, en hoşgörülü (!) en en en. Iyrıcı litfin gindiz yimik rismi piylişmiyin nifsimiz istiyir.

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyip geçmek istiyorum, içimden geçenleri dışa vurursam hem dini yoruma girmiş olur hemde kalp kırarım mazallah
Birde şu gözler göreydi mune dini yorumdan içeri girmiş

Ne kadar ayip,daha cok sinirlenmemek icin izlemedim.

Amac ihtiyac sahiplerine yardim etmek degil mi,su siralar suriyeliler yardima muhtac kesimin baslarinda yer aliyo,onlar yemeyecek de kim yiyecek o cadirda pardon?

Allah iyi,merhametli insanlarla karsilastirsin herkesi.

Iste bunlar hep "disimi fircalayabilirmiyim" "burun spreyi sikabilirmiyim" "ay aman disarda yemeyin, dinimizi saygi lütfen"ciler. Yani orucu sadece yemek yememe olarak görülüyor. Ki oruc (ve ben bunu bir ateist olarak söylüyorum) aslinda güzel bir zaman olmali. Insanin daha spiritüel yasadigi dönem, daha verici oldugu, küslüklerini bozdugu, aile ve arkadas iliskilerin daha küvvetli oldugu bir dönem olmali aslinda.

Ancak artik oruc artik oruc degil face ve instagram fenomeni olmaya basladi. Artik fakir ile empati kurmak degil dert, asil dert kac cesit yemek yapip bunu sosyal medyaya atmak.

O cocuklara cidden üzüldüm ama. Nasil canlari ciz etmedi o cocuklari orda atarken? Yav tüm gün ac gezmissiniz, halen o cocuklar ile empati kuramadinizmi??!!

Amaç nefs terbiyesidir zaten, nefs denince aç ve susuzluk gelmemeli akla ama işte maalesef

Yalniz Türkiye Suriyeli cocuklari dove dove öldüren vatandaslara da sahit oldu zamaninda.
Daha gecen yaz burada aman onlar da gelmesin diyenleri de gorduk ki buna çocuk ve kadınlar da dahil. Simdi kalkıp sadece muslumanlara atamayiz bu sucu. Onlar her daim bu muamaleyi gördüler burasi olsun avrupa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…