• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suriyeli çocuğa 'alçakça' bomba şakası

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
Suriyeli çocuğa 'alçakça' bomba şakası
İstanbul'da bir parkta oyun oynayan Suriyeli mülteci çocuğa yapılan 1 Nisan şakası büyük tepki topladı.
fft2mm7687698.jpg

İstanbul'da parkın yakınından geçmekte olan uçağın jet motoru sesi duyulmaya başlandığındamülteci çocuğa "Uçak burayı bombalamak için geliyor" diyerek şaka yaptığını sanan ve çocuğun korku içinde kaçışmasını izleyerek eğlenen gencin, sosyal medyaya yüklediği video büyük tepki topladı.

SOSYAL MEDYADA "ALÇAKÇA" OLARAK NİTELENDİRİLDİ
Videoyu yükleyen genç sert bir şekilde eleştirilirken, yaptığı şaka "Alçakça" olarak nitelendirildi

Haberin Videosu

Böyle şaka olmaz olsun

http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...a--alcakca--bomba-sakasi.htm?ArticleID=335311

Akıl fikir fukarası. Çocuk nasıl da korkmuş koşuyor ya yapılacak is mi bu.

Hangi dilde konuştuklarını da anlamadım sakayı yapan da mı arapça konuşuyor yoksa şive mi yabancı geldi bana?

çocuğun korkusundan zevk mi alıyor psikopat galiba zaten şakayı da hiç sevmem büyük küçük farketmez kamera şakalarına da bakmam kul hakkı resmen.

hep diyorum ya, kendi psikopatımız bizi kesmedi dışarıdan ithal ettik.. şimdi bunları geçtim bir de bunların doğurup yetiştir(eme)dikleriyle uğraşın işiniz yoksa..

Hangisi daha acı...bu çocuğun yaşadığı psikoloji mi,bunu o çocuğa yapan insanla bu dünyada aynı havayı soluyor olmakmı,yoksa onları bu ülkeye getirip kendi halkına 2.sınıf insan muamelesi yapanlar mı?:110:

Back