- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.916
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Cidden sığırlar, hayir madem yaptiniz, dışındaki eşiği biraz genis yapin, ufak tefek biriyim ama asla sigamadim orayaNe kada sığır insanlar var bunu yapmışlar. Bi yöntemi yoktur bunun mıknatıslı şeylerle silinebilir ama kıyı köşe aynen durur pislik.
Ay ciddenmi yaBenim mutfak cam'ı böyle maalesef.
Cinnet geliyo bna, silmiyorum daha doğrusu silemiyorumhep olduğu kadar alıyorum çoğu yeri kalıyor hiç temizlenmiş gibi oLmuyor. Saçma sapan bişey
Suan aglamam geliyorBinadaki diğer komşulara ne yaptığını soruncidden komedi ama. Teleskopik cam silicilerle olduğu kadar yapacaksın sanırım
Ben mıknatısları olanları duymuştum ama hiç alıpta denemedim şahsen, hem calısıyorum hem cocuk var oturupta birde onunla urasamam diye olduğu kadar dedim 1 senedirAy ciddenmi yatemizlik icin abla tutacaktim ama camlar pis kalacaksa o kadar para vermenin bir anlami olmaz diye dusunmeye basladim suan
Suan aglamam geliyorbu pencereyi yapan adam kör herhalde
Altimda tukkan varaklima şarıl şarıl hortumla yıkamak geldi ama alt komsu kulak çınlatır bu seferdeelin yettiginde uzun sopalara cekpas vr bez takıp silebilirsin oldugu kadar
Valla bende hic hazetmiyorum cam silmekten ama ilk girerken bari temiz olaydi diyorumBen mıknatısları olanları duymuştum ama hiç alıpta denemedim şahsen, hem calısıyorum hem cocuk var oturupta birde onunla urasamam diye olduğu kadar dedim 1 senedir
Kolaymi peki sokmesiBizim evinde böyle ama Pimapen eşim söküyor balkonda yıkıyoruz
Silmekten çok daha kolay ama ağır oluyor dikkat etmek lazım. Sökmesi vardı galiba YouTube deKolaymi peki sokmesi
Sagol canim bir bakiyim videolaraSilmekten çok daha kolay ama ağır oluyor dikkat etmek lazım. Sökmesi vardı galiba YouTube de
Rica ederim kolay gelsinSagol canim bir bakiyim videolara
Benim mutfak cami da böyle sinir bozucu bir durum elim icine girmiyor o kadar dar alan ki hiçbişey girmiyor orayaSelam askoslarimm, yeni bir yere tasiniyoruz. Zor bela bir ev tuttuk ama aklımda deli sorular var. Evdeki tum camlar surgulu ve daha once hic oyle bir evde oturmadim. Sorun su ki eve bakmaya gittigimizde annemle durup bu camlar nasil temizlenir diye dusunduk ve bir cevap bulamadik. Camlardan ikisinin disinda balkon var fakat diger ikisinde yok, cami acinca arka tarafi diger camin onunde kaliyor ve erisilmesi imkansiz oluyor. Cam kapali iken arkaya girip silmek lazim fakat normal bir insan evladi oraya sığmaz.pencerelerin resmini ekliyorum luften kullanan varsa nasil siliyor anlatsin
Eki Görüntüle 3087636
Buradaki tum pencereler boyle ya, cok sinirim bozulduBenim mutfak cami da böyle sinir bozucu bir durum elim icine girmiyor o kadar dar alan ki hiçbişey girmiyor oraya
Zayif olmamda ise yaramadiki yine pis kalacakGerçekten hangi kafayla yapılıyor bilmiyorum. Hadi siz zayıfmışsınız ben bi de kiloluyum asla silemem.Komşulara sormakta fayda var.
Buradaki tum pencereler boyle ya, cok sinirim bozuldu
Zayif olmamda ise yaramadiki yine pis kalacakkomsulara soracagim bakalim gidince ama sanmıyorum onlarin sildiğini
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun dememişim direkt konuya dalmışım hayırlı uğurlu olsun eviniz güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?