• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürgülü cam temizliği 😐😐

Selam askoslarimm, yeni bir yere tasiniyoruz. Zor bela bir ev tuttuk ama aklımda deli sorular var. Evdeki tum camlar surgulu ve daha once hic oyle bir evde oturmadim. Sorun su ki eve bakmaya gittigimizde annemle durup bu camlar nasil temizlenir diye dusunduk ve bir cevap bulamadik. Camlardan ikisinin disinda balkon var fakat diger ikisinde yok, cami acinca arka tarafi diger camin onunde kaliyor ve erisilmesi imkansiz oluyor. Cam kapali iken arkaya girip silmek lazim fakat normal bir insan evladi oraya sığmaz.pencerelerin resmini ekliyorum luften kullanan varsa nasil siliyor anlatsin❤️❤️
Eki Görüntüle 3087636
Mıknatıslı cam temizleme aparatı almanız lazım.

Hayir çizdiğim çizginin altı yalnızca cam. Açılır bir alan yok. Hem küçük mermeri silmek dert hem de fransız balkonun camının aşağısını silmek dert. Sağanak yağmurlarda bir kova su döküp fırçalıyorum. Ama fırça bile temizlemiyor, yeterince kavramiyor alanı. Fransız balkon yapmasalar eğilip alt dış camı silmek hiç zor olmazdı. Bir de benim bu pencereden 2 tane var.🥲
Ya o modeli anlamak zor bazen yoldan görüyorum eski camlarda üstte bi parça vardı açılmayan şimdi altına koymuşlar sanki onu ille açılmayan bir kısım olmalı sanki 🤦🏻‍♀️ tam yap şunu işte ne kafa

Mıknatıslı cam temizleme aparatı almanız lazım.
Son care onu alacagiz mecbur😒😒
Ya o modeli anlamak zor bazen yoldan görüyorum eski camlarda üstte bi parça vardı açılmayan şimdi altına koymuşlar sanki onu ille açılmayan bir kısım olmalı sanki 🤦🏻‍♀️ tam yap şunu işte ne kafa
Sanki ev isleri cok kolaymis gibi birde bunlarla ugrastiriyorlar insanlari🙄

Benim de evimde teras kapısı böyle sürgülü. Neden bunu tercih etmişler hiç anlamam. Normal mekanizmaya göre daha pahalı ama kullanışlılığı ters orantılı 🤦‍♀️ Hemen bozuluyor, eve misafir geliyor açmaya çalışırken bir tarafı çıkıyor falan aman çok gereksiz bir detay bu bence de.

Temizliğini hadi ben terasa çıkıp yapıyorum da sizin ince bir çubuk ya da cetvele bez takıp silmekten ya da söküp yıkamaktan başka şansınız yok sanırım. Mıknatıslı aparatları denerim demişsiniz ama camın dış tarafına nasıl takacaksınız diğer yarısını 🤔 biraz imkansız gibi duruyor 😬

esim balkona surgulu kapili yapalim pen i derken istememistim bilmeden dogruyu soylemisim bende kapilar iceri dogru acilsin falan demistim hic surgulu kapilarin boyle eziyet oldugu aklima gelmemisti hic temizlemediginden :D

Benim de evimde teras kapısı böyle sürgülü. Neden bunu tercih etmişler hiç anlamam. Normal mekanizmaya göre daha pahalı ama kullanışlılığı ters orantılı 🤦‍♀️ Hemen bozuluyor, eve misafir geliyor açmaya çalışırken bir tarafı çıkıyor falan aman çok gereksiz bir detay bu bence de.

Temizliğini hadi ben terasa çıkıp yapıyorum da sizin ince bir çubuk ya da cetvele bez takıp silmekten ya da söküp yıkamaktan başka şansınız yok sanırım. Mıknatıslı aparatları denerim demişsiniz ama camın dış tarafına nasıl takacaksınız diğer yarısını 🤔 biraz imkansız gibi duruyor 😬
Cami acip koyacagim disariya sonrada kapatip sileceğim
esim balkona surgulu kapili yapalim pen i derken istememistim bilmeden dogruyu soylemisim bende kapilar iceri dogru acilsin falan demistim hic surgulu kapilarin boyle eziyet oldugu aklima gelmemisti hic temizlemediginden :KK70:
Gorene kadar bende iyi bir sey sanmistim, degilmis🙄

Back